![]() |
Originally Posted by Malombra:
Pe Elia l-ai dibuit, iar filmul e Chronicle of a Disappearance, sa nu tinem jocul in loc. Pui tu alta poza? :D |
nu, că tocmai mi s-a scos cronica dispariţiunii şi pun de-o vizionare :D . federico, sari cu anti-gripalele că-i jale mare, picăm ca muştele la cod portocaliu.
Quote:
no, păi deseară, la şedinţa generală cu sîntu andrei, poţi să pui chestiunea pe tapet. numa nu exagera, că 30 noiembrie e şi ziua mondială împotriva pedepsei cu moartea :)) |
"In ignorance we find our bliss, in illusions our happiness"
![]() Profu' de literatura cu studenta. :D |
Sa fie ceva de Hal Hartley ???
|
Aha.
|
Am vazut doar Trust si The Unbelievable Truth .In seamna ca e altul :-/
|
Altul. Merge si la titluri care-l au pe vino-ncoa'.
|
Surviving Desire ii zice. Next.
|
![]() |
A postat Malombra din nou. The network's about to crash.
Originally Posted by faraimaginatie:
Da, Ballard e pro-fund (si nu numai) dar vorbeam asa, la un nivel de superficialitate a perceptiei. |
na bine, hai că fluidizez traficul. e foarte fain filmul acela btw. o să-l avem şi prin turneu cred. ca să nu stric surpriza, pun altul.
![]() ![]() |
Yeeeeeeeeeeeeeah!
Now we're talking!!! NOT! :)) |
screw it, fed! e pe toate reţelele, deci dacă nu l-ai văzut, nu e foalta mea :P . argumentul accesului restricţionat la opere de mare valoare :-B nu mai ţine pen că de ceva timp folosesc sursele cele mai transparente, accesibile tuturor şi democratice de pe net. adică locuri unde vii fără parole, invitaţii primite în poştă sau culturi ezoterice. and guess what, e plin de arthouse şi obscuriciuni şi pe acolo, which is kind of reassuring.
e clasic, so damn clasic cum nici fellini nu poate fi. şi atît de stupefiant de frumos, cum nici opozanţii pro-pictură ai lui puiu nu mai pot fi astăzi ;) |
Originally Posted by Federico:
Am citit cartea...am vazut filmul lui Cronenberg dupa... Si pe urma l-am vazut pe asta. Dincer, am crezut ca e tot o adaptare a cartii. Ca l-am vazut in companie aleasa. Eram mai mult autoironica la faza cu cartea e mai buna. Noroc c-am citit-o in engleza. Nu vreau sa-mi imaginez traducetea in romana. Mai ales ca eu sunt de o sensibilitate aparte. |
hai bre, că vă dau HTTP cookies dacă ghiciţi.
regizorul a făcut şi una din multiplele ecranizări la căderea casei usher. |
sau chiar nişte tracking (crumbled) cookies, ca să ne jucăm de-a hansel şi gretel.
|
Coeur fidèle
Cooookieeees! ![]() |
Ha! Ha! Coeur fidèle. Cum de nu m-am gandit la el? 200 de voturi pe IMDB... Cum de l-ai dibuit, omule? ca de vazut sunt (aproape) sigur ca nu-l vazusesi... :))
App, poza asta din film (am dat de ea la o fugitiva verificare pe G.) unde-am mai vazut-o? La Cadre sau la avatarul Malombrei? ![]() Anyway, Mal, tie ti-a ghicit cineva vreodata vreun film in afara de asta? Nu stiu de ce te mai obosesti... Dar speranta moare ultima, I guess, nu? :P
Quote:
|
L-am dibuit dupa Usher. Hai c-al meu are 800 :D
![]() |
Quote:
LOL Ala-i Fassbinder? |
fassbi ceva?
ultimul moare masochismul, că speranţa stă împăiată pe noptieră. |
Chiar el e! De cind tot vreau eu sa intru in mood sa-i vad toate filmele, dar e greu, greu.
Beware of a Holy Whore? |
El e :) Shoot!
|
Daca aveti nevoie de ajutor, pot sari oricand cu ceva indecriptabil ca-ntotdeauna...
|
Federico, please :)
|
We're here to serve. O:-)
![]() Mi-a adus aminte de faza asta posterul lui Boss. ![]() |
Lost in translation? Nu arunca ouale stricate la mine, eu l-am vazut o singura data, acum 100 de ani, in conditii nu tocmai propice
|
Dap.
Pune(ti), ca eu plec. |
Pliz, pliz, mai pune una. Daca nu poti, e ok, pun eu putin mai tirziu, si eu plec :)
|
năravu prost se schimbă greu şi fanteziile cu masoch la fel. la un shortage cu banii, mă bag cobai la un laborator de studii behavioriste.
avem aşa ![]() ![]() |
Cred ca omul ar putea sa o puna la Female beauty sau summer crush. Poate si Federico.
Film nemtesc, despre problemele anumitor adolescenti. ![]() |
1 Attachment(s)
Christiane F. As zice mai multe, dar iar ma acuza lumea de humbertism...
Attachment 2206 |
Ursuletul imi aduce aminte de Enter The Void. Ala e :-/
|
Nope. Piciorușele alea adorabile-s românești...
|
Astea-s picioare de Popistasa.
Legaturi Bolnavicioase |
![]() |
When Harry Melt Sally
Cedez. |
după cum ziceam B-)
|
Daca vrei iti ghicesc eu filmul... dar fraudulos. (asa, de complezenta... :P ) |
mai că ţi-aş accepta propunerea, aşa , de complezenţă.
aa, that's alright, i got used to heavier artillery around these parts. păi hai ghiceşte da repede. oricum , nu prea-mi pasă de modalităţi de ghicire. şi eu mai dat un gugăl din cînd în cînd. |
The Scarlett Letter? Ala din '26. Nu?
|
dăm chef că a ghicit fed un film "obscur", că a trecut peste greaţa aferentă , iar acum merge să-şi facă abluţiunile necesare purificării :))
ăla ăla e |
![]() (pun pariu ca nu l-ai vazut >:) ) |
Yup. Of course not.
Indiciu (zadarnic, probabil): ![]() (documentar. Recomadat de Tismaneanu) PS: Mi-a stors aproape 4 giga jumate blestematia pe KG (thx, T) |
|
Sommarlek :x
![]() ![]() |
Paseaza mi si mie subtitrarea, te rog, ori n ai avut nevoie nici la asta? :|
l.e. am rezolvat. |
Ar fi fost culmea sa n-am nevoie. :))
(Desi m-am apucat la un moment dat de hangugeo si hangul, dar n-am avut vointa necesara sa continui; e si destul de greu pe cont propriu). Hai cu urmatoarea, sper ca nu mai cedezi. :| (btw, pozele sunt din Pieta) |
Aoleu, dar nu voiam sa 'ghicesc' :| Pfoai..
Mbine.. ![]() Mi-a(u) inghetat si mie azi.. |
Hahaha. Conditii la fel de bune si la voi? :P
Ce frumoase sunt si imaginile din filmele noastre. |
All times are GMT +2. The time now is 00:22. |