Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Ipu 16 Aug 2010 22:12

Ghicitoarea mea a fost o ironie la adresa unui „coleg” care, deși e de neconceput să nu știe filmul, pentru că lucrează în domeniu...
În orice caz, recunoașteți că prima imagine a fost originală. Sper de asemenea că v-a amuzat ilaritatea formulării despre „țăranii (...) care au cântat și au dansat” pentru echipa și pentru spectatorii maestrului Croitoru.

rvn, să înțeleg că nu vrei să ne oferi o ghicitoare... Bine, atunci poftim! Film recent (din ultimii zece ani), premiat la Cannes. Acțiunea are loc într-o capitală-port la mare, asemeni orașului unde tu îți petreci concediul și celui din care îți scrie Ipu acum.

omudindulap 16 Aug 2010 22:26

Sigur a luat premiu la Cannes?
Ma gandeam la Marfa si banii sau Boogie, dar niciunul nu a triumfat acolo.

Ipu 16 Aug 2010 22:35

A luat, ți-o garantez, dar ce legătură pot avea filmele pe care le-ai amintit când eu am scris că acțiunea se petrece într-o capitală-port la mare?

omudindulap 16 Aug 2010 22:41

Scuze, am ramas setat pe filme romanesti. Nu am fost foarte atent nici la detaliul legat de capitala. Mea culpa..:">

Ipu 16 Aug 2010 23:08

Nicio problemă. Mi-am închipuit.

rvn 16 Aug 2010 23:24

Originally Posted by Ipu:

.

Film recent (din ultimii zece ani), ]

ipuleanule, daca tu crezi ca zece ani e recent...
ma rog, o sa caut...

Ipu 16 Aug 2010 23:48

Ghicitoarea e propusă ca să le facă o plăcere celor care au văzut filmul și cărora imaginea le-ar evoca o scenă care i-a emoționat, dacă au și ei, ca și mine, o slăbiciune pentru solidaritatea și fraternitatea umană.

Rvn, nu-ți irosi timpul scurt al concediului căutând filme premiate la Cannes și capitale de stat la mare. Sunt multe persoane aici care vizionează sute de producții pe an. E imposibil să nu fi văzut cineva filmul și să nu recunoască scena și fiorul din orșamul imaginii postate mai sus.

rvn 16 Aug 2010 23:52

stai linistit! nici n-aveam de gand

Ipu 20 Aug 2010 13:56

Filmul fiind obscur (nepomenit pe forum, necomentat pe sait, dar premiat la Cannes și prezentat la festivalul de film B-EST), dacă nimeni nu l-a ghicit până acum, slabă nădejde s-o mai facă de acum încolo. Propun ca, dacă până diseară nu-și aduce aminte nimeni de el, cei interesați să posteze o ghicitoare nouă. Nu vreau să blochez rubrica degeaba.

omudindulap 20 Aug 2010 14:10

Ce faci, iti iei jucariile si pleci? Mai pune o imagine, cu un personaj, ceva.
Don't give up, Ipu !

Ipu 20 Aug 2010 14:16

Bine, dacă vă interesează... Un moment, să caut.

Gata!

Un indiciu suplimentar, dar probabil insuficient: atributul de capitală al orașului de la mare unde are loc acțiunea nu este recunoscut chiar de către toate statele.

rvn 20 Aug 2010 20:17

o chinezoaica tare simpatica...
shanghai, cumva?

Ipu 21 Aug 2010 02:42

Filipine, dar orașul din film este în altă parte a Asiei.

Mercutio 21 Aug 2010 15:34

Originally Posted by Ipu:

Bine, dacă vă interesează... Un moment, să caut.

Gata!

Un indiciu suplimentar, dar probabil insuficient: atributul de capitală al orașului de la mare unde are loc acțiunea nu este recunoscut chiar de către toate statele.

o fi madame butterfly

Ipu 22 Aug 2010 01:42

Dom'le, nu!

Dar poate totuși l-a văzut cineva. Să caut ceva mai evocator...

Gata, am găsit:

vds 22 Aug 2010 19:35

Ma gandeam la Taipei, dar nu e port...

Ipu 23 Aug 2010 02:33

Cred că acum e clar despre ce țară e vorba.

keepwalking 23 Aug 2010 07:37

tara e Israel, dar filmul chiar ca nu-l stiu....

Ipu 23 Aug 2010 10:03

Ei, de aici încolo, să le lăsăm celor care știu să caute pe Internet plăcerea de a-l descoperi, folosind toate indiciile de până acum.

vds 23 Aug 2010 10:53

Camera d'or, 2007. Meduzot, nu? Acum inteleg ca trebuie sa pun si eu o imagine...

European, anii 60.

All times are GMT +2. The time now is 19:27.