![]() |
Originally Posted by Judex:
de la steaua sa nu te astepti la minuni.... in curand va redeveni steaua de anul trecut (parerea mea :P) p.s. sunt stelist |
Foarte multa lume se teme ca Jiji sa nu iasa iar la rampa, pentru ca asta ar insemna o cadere a echipei ca in anii trecuti. Deocamdata e de lucru, nu se poate face performanta numai cu entuziasm tineresc.
|
Eu nu pot trece peste o chestie, acum cateva luni Ilie Dumitrescu zicea in direct la digi ca EL, desi este prieten cu jiji, nu va putea lucra niciodata cu un asemenea om.
CE?!?!? |
Noutati pentru stelisti.
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cine...ua-204025.html Mi se pare clar, daca e adevarat ce scrie acolo - cu presa romaneasca nu poti sti niciodata, mai ales cea sportiva - ca Dorel este dator vandut lui Piti. Care Piti trebuie apreciat pentru schimbarea provocata la Steaua, dar cu masura! In alta ordine de idei, plecarile lui Cosmin Matei si Ionescu mi se par inoportune. |
Originally Posted by Judex:
|
Da, dar prea imprumutam tinerei de perspectiva. Cosmin Matei am inteles ca e si cam indisciplinat, nu stiu daca vreun alt club romanesc in afara de Steaua poate sa-l transforme in om serios.
|
Am inteles ca la Urziceni vine Grigoras, deci, cel putin teoretic, ar fi pe maini bune. Trebe sa joace, iar la Steaua nu prea ar avea unde juca. in locul cui sa joace Matei sau Ionescu?
|
In campionat, ar avea loc ca rezerve.
|
Dar nu-i mai bine sa joace? Zic, nu stiu.
Iar Urziceniul nu-i chiar Victoria Branesti. In fine, om vedea ce-o fi. Important este sa trecem de meciul de maine si de cel de duminica. |
Nu stiu, poate ca totusi e mai bine sa joace...
Dar da, sa trecem de elvetieni, mai ales! |
Pentru tineri e bine sa ai meciuri in picioare dar ionescu deja a trecut peste perioada aia si eu zic ca e 5 clase peste lentul de bicflavi.
|
Tragere la sorti - grupele Champions League.
http://www.uefa.com/uefachampionslea...aws/index.html Update: CFR Cluj va juca in grupa E, alaturi de Bayern Munchen, AS Roma si FC Basel. Nu pare chiar criminala grupa asta! ;) |
grupa lui inter si grupa lui Milan sunt echilibrate
|
Ce se intampla cu Steaua?:-S
|
0-0 la pauza ;)
:)) =)) |
Intrebarea facea referire la jocul execrabil.
|
scuze, nu ma uit la meci... doar pe ici pe colo prind cate o informatie... dar abia astept sa se califice... >:)
|
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Daca o tinem tot asa si in prelungiri, nu mai apuca Libelula sa ma enerveze! X(
Apropo, mai bine validau golul alora din prima repriza, aveam timp sa ne trezim sau, dimpotriva, terminau aia cu noi in timp normal. Macar nu mai stateam inca juma' de ora in tensiune. |
Judex, musca-ti limba si anunta-ma cand se termina cine pe cine... ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:44. |