![]() |
haideti, putina diplomatie :)
|
...le spusese domnisoara, apoi isi dadu duhul. Hai ca ai ghicit replica, pina la film mai e un pas...:D
|
1 Attachment(s)
Attachment 530
Film european. Nu e horror. |
Windom, vei deschide un topic in Horror tot de tipul "Ghiceste filmul" in care vei transfera toate imaginile din filme horror care s-au postat aici, DACA tu sau alt user va mai posta aici imagini care ar putea leza sensibilitatea celor ce nu iubesc si nu consuma acest gen.
|
Foarte bun filmul, am inteles ca vor sa-l faca si americanosii.
The Girl with the Dragon Tattoo Nu e horror, sensibilosii pot sta linistiti. ![]() |
Intimacy
![]() |
Serie noire.
Cedez. |
1 Attachment(s)
...
|
|
Sa nu uitati sa schimbati numele topicului in Ghiceste filmul (care nu e horror #:-S) dupa imaginile desprinse din brosurile iehoviste
|
Nu mai propune nimeni nicio ghicitoare? Să încerc eu cu ceva mai simplu:
![]() |
"D'oh, we all seen Bonanza"
|
Nu înțeleg ce vrea (să spună) Chambord.
În fine, etnografii forumului sunt plecați în vacanță, așa că dacă aveți probleme și vreți un indiciu suplimentar, lăsați-mi vorbă. |
Un indiciu bun ar fi o poza din filmul respectiv.Ca topicul se numeste "Ghiceste filmul dupa imagine" nu dupa generic.
|
A doua imagine
![]() |
E cumva un film din '70 ?
|
Nu e din anul 1970, dar la ce te gândești?
|
Dacă nu e din anul 1970 nici nu mai zic la ce mă gândeam fiindcă oricum e greşit . Aştept răspunsul corect să văd în ce hal aberam :)
|
Dacă ți-e rușine, poți să-m spui prin mesageria privată. Sunt curios la ce te-ai gândit. Și eu mă gândesc de multe ori la ceva nu foarte departe de răspunsul corect.
|
Incerc si eu:
O vara cu Mara ? |
All times are GMT +2. The time now is 04:30. |