![]() |
Victor, problema e ca Cristea - asta e, limba romana :D - se afla in offside pasiv. Jucand faza cu Torje, el si-a reactivat pozitia. Avantajul pe care si l-a creat e clar. Dar na, e ciudata rau faza - in curtea scolii merge figura si se numeste 'la pomana'. :D
|
Eu nu am zis că arbitrii n-au aplicat corect regulamentul. Deși arbitrii cunosc regulamentul, nu cred că s-ar fi mirat nimeni dacă golul s-ar fi anulat.
Vezi în Legile jocului situația asta, descrisă la pagina 108 (exemplul nr. 13). Afirmam numai că Dinamo a avut un om foarte departe de linia ultimilor apărători astriști și astfel și-a creeat un avantaj necinstit, la care cei care au conceput regulamentul nu s-au gândit probabil. „Reevaluarea” poziției inițiale la momentul t2 al pasei Torje -> Cristea, adică dezactivarea poziției inițiale de ofsaid a lui Cristea pentru că în momentul t2 Cristea era „în spatele” balonului a convins pe toată lumea că arbitrii cunosc bine „exemplul nr. 13” și e posibil ca pe viitor o echipă (mai ales una care e în superioritate numerică) să-și așeze nu unul, ci chiar mai mulți jucători în careul advers și să lanseze câte un jucător aflat în poziție regulamentară, care să alerge câteva zeci de metri și odată ce balonul îi depășește pe pomanagii să le le centreze de pe extremă. |
|
@ Judex
Aparent nici chestia cu offsideul pasiv nu tine pentru ca dupa ce tipul care i-a pasat lui Cristea la depasit cu mingea, Cristea a reintrat in pozitie normala. Din cate inteleg Offside pasiv e cand esti in offside, nu ti se da mingea dar ramai in offside. Ceea ce nu se pare ca e cazul aici. E adevarat ca toata faza e de rasu lumii si sfideaza bunul simt dar din cate inteleg, dupa regulament e corect. Chestia asta insa e destul de complicata, pentru mine macar care nu sunt arbitru. Ma gandesc cum o fi sa fii arbitru si sa urmaresti mai multi jucatori, pozitiile lor, pozitia mingiei si toate astea uneori intr-un timp foarte scurt. Nu ca ii plang dar aici e clar loc de gresala. Ar trebui simplificat drastic. Nu cred ca pozitia mingiei conteaza ci pozitia jucatorului. |
Da, Victore, vezi codexul Legile jocului, publicat de FIFA, la pagina și exemplul pe care le-am indicat mai sus.
Măcar dacă lăsarea lui Cristea în careul advers ar fi fost o mișcare premeditată... Am fi zis: dom'le, ceva inteligent! Din reacția dinamoviștilor (mai ales a lui Andone) însă, e limpede că pur și simplu Cristea nu a mai putut alerga înapoi atunci când Astra a plecat pe contraatac și recuperarea balonului de către colegi l-a surprins (unde trebuia). În orice caz, oamenii inteligenți vor folosi prevederea aceasta pe viitor. |
Daca vrea careva sa vada meciul Unirii de deseara, va putea fi urmarit pe fromsport.com.
|
Carevasăzică îl transmit rușii până la urmă. Va fi interesant de văzut cum se vor descurca regizorul și operatorii, dacă nu sunt specializați în așa ceva.
|
Pare-se ca B1 Tv va televiza meciul.
|
Hai ca unul dintre comentatori, care banuiesc ca era de la sport, mai stia cate ceva, dar Radu Moraru a fost PENAL!!!! =))
Geniala transmisiune! |
A avut omul ambiția de a comenta și el o dată în viață un meci de fotbal.
Mai jenante decât „glumele” lui au fost gravele lipsuri de cultură generală etalate cu nonșalanță de „naș”. |
Romania Steaua!
Europa Steaua! Oriunde Steaua! Campionii din Ghencea! :-bd |
Si acum... Privire din viitor, peste 3 luni...
Piti, Piti lasa-ne, lasa-ne, lasa-neee... sau Echipa noastra, echipa noastra nu este Steaua... e o gluma proasta! P.S. sa se consemneze ca sunt stelist!:-/ |
„Visătorii” au nădăjduit la o „noapte albă” pe malurile Nevei, dar din păcate povestea s-a terminat din nou dezamăgitor și trist. Succes în barajul pentru Liga Europa!
|
Bravo, Timisoara!
Rusine, Dinamo, ca de obicei! |
Zicu, cel care era înjurat în „Groapă” la fiecare atingere de balon, a dat la Timișoara golul de care Dinamo avea nevoie la Split.
|
Hajduk Split - Unirea Urziceni
Vaslui - Lille Grasshoppers Zurich - Steaua Timisoara - Manchester City Tare mi-e ca merge mai departe numai Steaua. Iar! :D |
cel mai misto meci va fi cel de la Manchester...
|
Acum depinde - daca ai boala pe timisoreni s-ar putea sa ti se para misto. :))
|
Originally Posted by Judex:
nu, ca spectator impartial:) ce-i drept, timisoara mi se pare o echipa fara identitate, lipsita de charisma. |
Mie mi-a placut mereu Poli Timisoara si chiar trec cu vederea imbecilitatile banatene cand e vorba de FC Timisoara. De ce? L-au eliminat pe tiganul arogant platit de Ahmetov.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:27. |