![]() |
Ah, scuze, nu fusai atent. Cre ca i Tetro.
l.e. christiane f, da |
![]() huh |
vargtimmen?
|
da, vargtimmen e.
|
![]() |
Rebecca.
Dar nu era randul tau. Cel care ghiceste poza o pune pe urmatoarea. :P |
![]() |
LOL, rvn nu s-a lasat nici acum? Inca mai spera la un fat-frumos venind calari pe-un inorog inaripat si sidefiu ca sa ghiceasca filmul? :D
(rvn, by the bye, multumesc pentru dedicatia culinara. Abia acum a ajuns si la mine. :D )
Originally Posted by MalombraI:
Get the fuck outta here! Acum am vazut-o si pe-asta. This is insane. :| :D |
![]() Dying Is an art, like everything else. I do it exceptionally well. |
Originally Posted by Federico:
Fedeiros, daca nu te grabeai ca baiatul mare la insurat si citeai toata desfasurarea de posturi cu big, big atention, ai fi vazut ca omu'-arhiva de filme, a ghicit si a scris TETRO, nu tetra, ca aia erau...... asadar si prin urmare, pe woody o cheama in realitate Maribel Verdu. bella maritza amatoare de sex cu adolescenti, in filmul lui Cuaron, propus de mine in prima tura a turneului. |
Ok. Dar nu strica si o confirmare din partea-ti. Zice bine omu'-n semnatura aia - nu il vazusem, desi ma uitasem la el. :|
Intre timp vad ca microbul s-a luat si la charles, care tine cu dintii de filmu' lui. :P Guys, nu va mai obositi cu indiciile suplimentare. Daca era cineva-n stare sa ghiceasca filmul, il ghicea din primea. Sunt sanse sa rezolvati ceva cu astea cateodata. Dar nu mertia riscul. |
măi, eu din cîte ştiu nu e film lady lazarus (ba da, un scurtmetraj), iar aia nu prea seamănă cu paltrow, ca să fie sylvia (pe care oricum nu l-am văzut), deci... :-?
federico, varianta light ar fi fost înguessuială, ceea ce ar fi fost mai adecvat pînă la urmă, pentru că nu aş vrea să mă bănuiască cineva că am vreo afecţiune pentru dislocaţii, prost-plasaţii ăia de guess who (nu ne-am născut în locul potrivit - sarcină ectopică that is?). |
And I'll tell you one thing, that wild horses aren't gonna drag me off this floor until those people have heard everything I've got to say, even if it takes all winter. chiar sylvia e. |
cedez.
e fain filmul? |
e pe naiba!
|
Originally Posted by Malombra:
De sezon. Sau nu... ![]() |
In Black Swan era o scena asemanatoare :-? Si decorul e destul de convingator :-? Nu vad prea bine imaginea dp tel, so pls kill the suspense...ie sau nu ie lebaduta?
|
Ala e.
|
![]() |
Chestia aia e cumva o erectie incandescenta :-O ???
|
:)) Erectia a venit dupa apusul chestiei aleia incandescente.
Clue: dragostea nu cunoaste varsta ori diferenta de varsta |
Categoric Harold and Maude, dar cedez, vad ca se poarta si-l fac fericit si pe Federico :)
|
Ana, sa-ti las si-un numar de telefon eventual? :|
![]() |
Oslo
![]() |
Cum de n-ai pus-o p-asta? :D
![]() Ah, Fallen Angels. |
Originally Posted by bremen1980:
|
![]() ![]() |
Tate si foc?
Hors Satan. |
Ah, mai, Marcus, nu te ai putut abtine, i-ai privat pe oamenii astia de o luxurianta priveliste
![]() Sper ca nu i cedezi si tu lui Fed (rolling stones). |
doamne dumnezeule! ce are la subrat! oribil! o fi aplicat pentru a turna scena respectiva sau nu s-a epilat timp de un an?
|
http://www.youtube.com/watch?v=mb5TV7JUvzo La 2:48 :| |
doamne dumnezeule! ce are la subrat! oribil! o fi aplicat pentru a turna scena respectiva sau nu s-a epilat timp de un an?
poate-i fană beth ditto, care nu se rade şi nu foloseşte deodorant, pe motiv că punkării put (cuvintele ei). a cîştigat titlul de coolest person in rock în 2006. de mîine încerc şi eu B-) |
daca nu pune nimeni...
![]() ![]() Renoir, early short. |
Daca nu vrea nimeni sa ghiceasca, desi nu l-am vazut - Partie de campagne
![]() |
In a lonely place?E singurul film in care am vazut-o pe Gloria Grahame.
|
Da, ala e, iti dai seama ca am sperat sa se ghiceasca imediat :)
|
Cu regret,cedez.:-S X_X
|
Kriss, nu face asta, chiar de-ar trebui sa asteptam pina la sfirsitul lumii. :))
|
![]() |
Mr Deeds goes to town?
|
Yep, Mr Deeds went to town :D with his tuba
|
Originally Posted by anaemona:
Misto melodia, btw... * * * In alta ordine de idei, poti sa-ti mai dau o mana de ajutor si azi, daca n-ai timp si chef de urcat poze. :D |
Da, da, mersi Fed, ajuta-ma si astazi. Asculta tot albumul Time al lui ELO, n-o sa-ti para rau sau poate o sa-ti para (te tin si eu in suspans :) )
|
Okey-dokey.
Presimt ca asta o sa inghete jocul pe termen lung de tot. Fiindca n-am de gand sa dau indicii sau sa cedez. :D ![]() |
Naked :|
|
Originally Posted by Namaste:
:)) |
Originally Posted by omudindulap:
|
![]() |
Originally Posted by anaemona:
Foarte perspicace fata, nu? |
Originally Posted by Namaste:
[eram sa zic prima oara American Buffalo...] Sa continuam in aceeasi maniera... criptica, abstrusa si ezoterica: ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 03:27. |