![]() |
My Own Private Idaho
|
![]() |
Te-ai ramolit Mercutio :) pe unde o fi umblind Soricica in loc sa vina sa ghiceasca filmul.
Rio das mortes - nevazut; daca are cineva o poza pregatita, daca nu, pun eu putin mai tirziu. |
![]() indiciu: motan american :D care nu are nici un rol in desfasurarea filmului. |
Poza cu pisoiul era de fun, am dat intimplator peste scena asta, in care pisicul linge acvariul in care e pestele :)
Petrecerea continua. Va promit ca daca pe asta n-o ghiceste nimeni, desi banuiesc ca ar fi destui sa dibuiasca personajul asta, la urmatoarea poza se ghiceste instantaneu. ![]() |
Ala e cumva Vincent D'Onofrio?
|
Kriss, seamana cu el, in alte conditii ai putea sa ma convingi ca e el, dar nu e el.
Si poza care va dezlega toate misterele. ![]() |
Sincer, ma asteptam sa se ghiceasca imediat. Geaca aia e un element important al filmului, imposibil s-o uiti, iar tipa cara o colivie cu pasari in mina, pentru ca trebuie sa exerseze acasa; asta a fost prima ei zi de lucru, poate chiar prima zi din viata ei si nu prea s-a descurcat :). Actrita din imagine face parte dintr-o familie in care toata lumea a facut actorie: tatal, cei 5 copii, chiar mama si bunicul.
|
Mai mult de-atit nu pot face pentru voi =((
![]() |
Hai ca ma fac eu de rusine :"> Desperately seeking Susan, tipa cu geaca trebuie sa fie Madonna :-S
![]() |
A Bittersweet Life
|
A bittersweet life (nu stiu de cate ori am vazut filmul asta :P). Cedez.
|
|
![]() l.e. eu raspunsei primul :P dar nu-i bai, sa mearga ambele, oriucm, a mea-i usor de ghicit |
C'moooon!!
![]() |
The Doom Generation
![]() |
1 Attachment(s)
|
|
Persepolis?
|
Nu, nu este Persepolis. E o animatie franceza, destul de lugubra.
Per total nu mi s-a parut grozava, dar e destul de interesanta ca realizare si are anumite segmente care mi-au cam placut. |
Fear(s) Of The Dark - Peur(s) du noir
p.s. pas. |
|
Pe bune? @-) Juno Temple :x, intr-un film pe care tre sa l vad!
l.e. Killer Joe, cumva? Chiar ma pregateam sa-i dau play :D |
![]() |
Приятного аппетита!
![]() |
|
![]() |
![]() Film japonez, 2004. |
|
To give my breath to the atmosphere...... daca nu exista replica asta repetata la nesfarsit ajungeam la stadiul de adoratie pentru Survive Style. este descurajanta si monotona, zau asa 8-|. acelasi lucru e valabil si in Suddenly, last summer unde, ghici care-i replica favorita a scenaristului: "suddenly, last summer" sau simply "last summer", evident varianta mai scurta fiind cea preferata... pot trece cu vederea umbrele echipei de filmare (in general), insa nu pot ignora amanuntele care-mi provoaca disconfort auditiv :-B
Apropo, ghiciti ce se reflecta in parbriz in timpul acestui jaf :)) ![]() Film hollywoodian din anii '40 cu doi protagonisti celebri (B.L. si A.G.) |
Originally Posted by Pepper:
I hope you said goodbye to your mother this morning :P |
You needn't worry 'bout that :P asta imi aminteste de replica unui prizonier american catre un sergent nazist cu simtul umorului: "droppen sie dead!". Am auzit-o nu mai mult de 2 ori in Stalag 17 and got stuck on my mind iremediabil :))
indiciu: story-ul apartine lui Hemingway |
The Killers, cred.
|
Shapiro: Hey,Schultz,sprechen Sie Deutches? Schulz: Ja. Shapiro: Then droppen Sie dead! Mi-a placut la nebunie replica,am postat-o mai demult si in topicul cu replici celebre. De altfel e plin de replici taioase Stalag 17,eu unul am ras cu lacrimi cand l-am vazut.:)) |
Quote:
N-am vazut si nici auzit de filmul asta dar momentul de care vorbiti are un Catch-22-y feel to it. (care-a fost scrisa ulterior) Just saying. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
@omudindulap: indiciile mele duceau la un singur film si tu inca nu esti sigur?8-| te rog sa postezi o imagine fara tzatze daca se poate (te provoc!) |
![]() |
There you go.
![]() |
curu lu jessica biel nu e chiar my idea of a perfect evening. mustaţa lu menstroianni ar fi fost mai potrivită. heh :-<
|
:D Aoleu, facui si io o glumita nevinovata si-mi sariti in cap, va simt. Puneti voi ce vreti, scortosilor!>:P
|
ce scorţoşi, nene! vreau şi eu un cur, da nu de madamă. numa la tine te gîndeşti, na. >:)
|
![]() there there >:D< |
![]() dacă hipo e din latex, apă meibi. |
Originally Posted by Malombra:
So L is a pervert.Who would have guessed?:-O Mai urmeaza dezvaluiri socante si despre Yagami Light ca sa fie full circle.:)) |
kriss, eu nu ştiu cine e gagiul acela, l-am găsit şi eu pe net. nu am găsit pe oposumii din madagascar şi l-am pus pe flăcăul acela mangoloid. în rest, sunt în ceaţă :)
lu omu': cum ce e mult se împarte cu prietenii, here you go http://www.youtube.com/watch?v=Nh2iyPmucFk am observat şi eu acum că nu e hipo, e rino(faringită). |
L, Light (:) ) of my life (parca am mai auzit asta pe undeva), is not a pervert!!! Adevaratul soc ar fi fost daca ar fi recunoscut Malombra ca-i fana infocata Death Note, ca se uita in fiecare zi la episodul in care MOARE L (a, nu stiati ca moare? atunci nu cititi cuvintele din spate, sunt un spoiler) si ca adoarme plangand pe perna sub care isi tine manga din care a pus poza respectiva 8-|
Nu va impacientati (si asta imi suna familiar), e doar un atac gratuit 8-| |
Chiar ca as fi ramas si eu masca daca Malombra era fana infocata Death Note si avea un altar dedicat lui L in casa,cu lumanari,action figure-uri si poze.:))
|
prea multe cerinţe pentru o singură viaţă: şi manga, şi anime, şi joc video, şi asasinate copycat - cum să încapă toatea astea într-o viaţă de om? în plus, mie o cotoroanţă mi-a cetit în stele şi-n cafele că nu apuc patruj-de-ani-u'. probabil pentru că n-am vrut să cumpăr de la ea pămătuful miraculos cameleonic. las death note-ul pentru următoarea mea încarnare.
|
![]() 1946... |
it's a wonderful life, al caprei. pune altul sau să pună cine vrea.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:00. |