Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Pitbull 06 Jul 2010 22:52

Culmea! Desi nici Corneliu Revent (dreapta), nici Nea Cutare (stânga), nu seamänä cu mine nici cât Ponta cu Nästase, "Am o idee" e un film la care am fost atât asistent de regie (uncredited), cât si actor (un "fotbalist junior" cäruia i s-au täiat toate secventele, fiindcä erau improvizate de Alecu la filmare si nu se legau cu nimic; a mai rämas doar una, cu toatä echipa la antrenament noaptea pe coclauri, unde nici nu mä disting printre ceilalti bäieti). Filmul are într-adevär niste faze drägute (inclusiv aia de pe youtube), dar altminteri e complet haotic.

rvn 06 Jul 2010 22:55

aici, cineva tine mortis, sa descopere potcoave de cai morti...

anaemona 06 Jul 2010 23:11

De ce morti cind sint alive and kickin'? :)

Going ones, going twice... am zis ca daca nu pune nimeni ma sacrific tot eu :D

Mercutio 06 Jul 2010 23:36

Originally Posted by Pitbull:

Culmea! Desi nici Corneliu Revent (dreapta), nici Nea Cutare (stânga), nu seamänä cu mine nici cât Ponta cu Nästase, "Am o idee" e un film la care am fost atât asistent de regie (uncredited), cât si actor (un "fotbalist junior" cäruia i s-au täiat toate secventele, fiindcä erau improvizate de Alecu la filmare si nu se legau cu nimic; a mai rämas doar una, cu toatä echipa la antrenament noaptea pe coclauri, unde nici nu mä disting printre ceilalti bäieti). Filmul are într-adevär niste faze drägute (inclusiv aia de pe youtube), dar altminteri e complet haotic.

nu e cumva tatal meloman din Pas in doi?

Ipu 07 Jul 2010 09:33

Originally Posted by Pitbull:

Culmea! (...) am fost atât asistent de regie (uncredited), cât si actor...

Adevărul e că mi-am cam dat seama că e altcineva chiar înainte de a propune ghicitoarea. Dacă unele trăsături se mai puteau modifica în timp, ca de pildă obrajii bucălați care pot deveni supți, e greu de crezut că un păr buclat va ajunge vreodată în mod natural lins.

Totuși, poate cineva răspunde la întrebarea de aici?

rvn 07 Jul 2010 09:44

Originally Posted by Ipu:

Adevărul e că

...te tii numai de cioace, Ipule!
dar, de data asta nu ti-a reusit.

@anaemona,
ceva legat de sport? parca ar fi suporteri ai echipei de fotbal a Olandei...

anaemona 07 Jul 2010 16:13

Ipu, doar a ramas stabilit ca Pit seamana cu Michel Bouquet din profil, cred ca e greu sa gasesti ceva care sa fie deasupra.

rvn, am pus poza special pentru ca Olanda a cistigat ieri si singura asemanare intre film si sport e ca filmul e olandez.

Ipu 07 Jul 2010 19:04

Tot ce se poate... Dar dacă tot a venit vorba de fotbal, probabil comparația cu Miloš Krasić îi încântă mai mult.

Ipu 15 Jul 2010 13:06

Mona, ne mai dai un indiciu?

Chambord 15 Jul 2010 14:32

Poza anemonei e din meciul Olanda - Brazilia de la CM-ul recent incheiat (reda reactia dupa fluierul final). Unul din personaje arata clar a Van Bronckhorst. :|

StefanDo 15 Jul 2010 14:51

bun film

chambord... :)

Windom 15 Jul 2010 15:07

Daca e Olanda, e Verhoeven. Am zis.

anaemona 15 Jul 2010 16:55

Chamb, e un meci de prin 80 si ceva, trebuie sa stie Ipu cind a cistigat Olanda ceva campionat important. Oricum, in film, secventa e de citeva secunde si alta referire la fotbal nu se face. Am ales-o pentru ca tocmai cistigase Olanda, daca-mi amintesc bine, in ziua aia :)) si pentru ca in poza sint cele 2 personaje principale ale filmului. Oricum filmul e facut in 2004 si se petrece relativ in aceeasi perioada si secventa asta e un flash-back. Numele filmului e chiar numele unuia din personajele principale. :|

Win, nu e Verhoeven, e mult mai tinar regizorul si cu totul alt stil.

Windom 15 Jul 2010 17:07

Simon (2004)?

corinka 15 Jul 2010 17:51

Theo Van Gogh, cumva? Loos?

gigabyte 15 Jul 2010 18:29

In Orange (2004) ?

anaemona 15 Jul 2010 18:38

And the winner is Win ;;) care sper sa puna o poza fara vampiri si daca n-a vazut filmul sa-l vada, pentru ca sper ca o sa-i placa.

Windom 15 Jul 2010 18:41

1 Attachment(s)
Attachment 520
No vampires here. Just lust and immorality.>:)

anaemona 15 Jul 2010 18:46

Cumva Blue Velvet?

Windom 15 Jul 2010 18:50

Nope. Mai nou si mai european.

All times are GMT +2. The time now is 18:14.