![]() |
:)) El Metodo, Cedez
|
|
hukkle ?
@grotesQue, el sol văd că e şi pe isohunt. eu cred că de acolo l-am scos. |
no, acuma eu sper că-i hukkle. l-am văzut atît de demult, că nu mai ţin minte mare lucru, dar moşul seamănă.
![]() ![]() ![]() |
haideţi, oameni. film iugoslav.
|
in ultima imagine, daca scoti carul cu boi si faci noapte, ai zice ca e din Frankenstein :)
|
The Birch Tree?
|
da, omule, Breza e.
frankenstein :)) . trebe scoasă şi sticla din mîna lu' nenea? filmul întunecă înadins imaginea, pentru că toată povestea este un şir de amintiri despre o fată decedată, derulate în mintea celor ce au cunoscut-o. imaginile din natură sunt mai toate tratate în felul acesta. foarte fain şi sugestiv. |
![]() |
|
S-a furat o bomba ???
|
Alien?
|
Cedez :D
|
We Need To Talk About Kevin(2011)
Cedez. |
@Hype - Te rog sa ajustezi dimensiunea imaginilor, acum sunt prea mari.
|
![]() |
The conformist
|
Asteptam imaginea urmatoare :D
|
scena din care e extrasa imaginea e interesant realizata. personajul principal iese dintr-o cladire si observa ca e urmarit de o masina. merge pe jos pana acasa: masina dupa el. ca sa evidentieze iritarea, agasarea, tipului, Bertolucci filmeaza intreaga secventa cu camera inlinata la oblica. dupa ce intra in curtea casei lui, soferul coboara din masina si ii spune cine este. era cineva de incredere, trimis de organizatia lui. in momentul in care protagonistul zice "aha" si se linisteste, imaginea revine la orizontala.
|
![]() |
Ce coincidenta, am si eu la pastrat aceeasi imagine din Harold and Maude :)) foarte bun filmul, nu stiu daca l-as numi si eu film cult, dar cu siguranta este deosebit.
![]() ![]() ![]() |
Planet Terror(2007)
Cedez. @Hype,se vede ca ai cultura cinematografica,de ce nu postezi niste imagini mai grele din niste filme mai necunoscute? |
Rubber's Lover
bun horror , recomand. cedez |
![]() |
Sa nu mai faceti misto de fetele care cedeaza usor :))
![]() |
|
Eureka.
![]() |
rusesc? asa pare. oricum, nu-l stiu...
|
Da.
Indiciu: regizor maghiar. |
''Rosii si Albii '''de Miklos Jancsó ???
|
Da.
|
Sper sa nu fie prea mare imaginea .
![]() |
Martin
![]() |
Evanghelia dupa Matei
![]() |
Evanghelia dupa Matei de Pasolini ???
Baga omule ca eu trebuie sa pap. |
EVIDENT. sorry ca n-am fost pe faza. aveam si eu chef sa pun o poza. si-asa ghicesc o data la o suta de ani.
|
![]() |
#3 French
![]() |
Regizorul francez a scris un scenariu pentru unul dintre cele mai importante filme ale lui Resnais.
p.s. Din distributie fac parte si Jean-Louis Trintignant si Isabelle Huppert. |
Eaux profondes
![]() |
Häxan
cdz |
In primul rand, nu am spus ca personajele sunt principale, ci doar ca fac si ele parte din distributie. Apoi, care-i filmul ala important al lui Resnais caruia tipul asta, Michel Deville, i-a scris scenariul?
Mai incearca! :) |
Glissements progressifs du plaisir (1974)
|
![]() |
drowning by numbers? :x
|
Oui.
|
![]() ![]() ![]() |
Opa, valul polonez. Ostatni dzien lata.
![]() |
Sérieux comme le plaisir
![]() ![]() |
ghici ciupercă save file.