![]() |
Regizor al noului val. Film al anilor '70 :)
![]() |
Tipul din dreapta, in pardesiu crem, seamana cu Pitbull.
|
:|
Seamänä äla cu mine, cum semeni tu cu Klaus Kinski! |
Ni ma ca da si Pit pe aici, dar la ghicit nu se baga niciodata.:-q
|
Pai dac-as ghici, ar trebui sä pun si eu poze, si-mi ia timp...
|
Originally Posted by Pitbull:
Semanati din profil, mi se pare mie. Vorbesc de tine si ala cu trenciul crem, nu de mine si Klaus Kinski. |
Originally Posted by corinka:
ti se pare sigur.semanatul se face din fata si stii cu ce. on topic: in distributie figureaza si Alain Delon? |
corinka, si mie mi se pare ca seamana :P |
deci... ce film e pana la urma... ?
|
Originally Posted by CoCo_XPS:
"pitbull care seamana din profil ", nu vezi ce sustin gagicile astea doua? |
ala care seamna cu Pitbull e Michel Bouquet.
probabil ca filmul e regizat de Claude Chabrol. |
dupa ce-am vazut raftu lu Windom afirm si eu ca e posibil sa fie un film de Chabrol.
Si mie mi se pare ca aduce a Pit. |
Originally Posted by keepwalking:
Suntem trei de aceeasi parere, seamana. Si seamana si din fata, nu doar din profil! http://image.toutlecine.com/photos/d...-1970-06-g.jpg Later edit: Patru! |
mai, voi vreti sa va pun acilea-sa poza cu el facuta azi , ca sa vedeti cum NU " seamana din toate partile"? |
Juste avant la nuit (1971). Noroc cu raftu'...:D Cedez...
|
Asa poza disputata, daca seamana cu Pit sau nu, mai rar :))
Corect Win :) Daca nu pui tu, poate pune keep, doar el a ghicit si actorul si regizorul ;) |
![]() V-aș putea cere să ghiciți filmul, dar aș vrea numai să vă întreb cu cine vi se pare că seamănă ăsta. |
Tot cu Pit? :)
Parca ar semana cu Maurice din Marele Blond, macar la caciula si trening si tot seamana :) |
|
Draguta sceneta de pe youtube, nici macar nu auzisem de filmul asta, desi stiam sigur ca e romanesc, dupa terenul de fotbal, iar pe actorul din imagine eu tot nu-l stiu.
Acum ca s-a ghicit filmul lui Ipu, chiar daca ghicitoarea lui a ramas nerezolvata, poate pune cineva o poza. Daca nu, pun tot eu ;) |
All times are GMT +2. The time now is 09:12. |