Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Photo of the day. Our shots only ! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96937)

Sorin87 23 May 2011 09:31

Rock On !!!! :))

Anna-Maria 25 May 2011 19:33

Vedere de pe podul peste raul Vltava din Praga :X probabil unul dintre cele mai frumoase orase din Europa! :X:X

Uploaded with ImageShack.us

Nu ma pot abtine sa nu pun 2 poze :D

LuciaBlueFlower 27 May 2011 20:04

sper sa va placa

"I've got time!"

jansic, e foarte simpatica fotografia ta :)

bremen1980 27 May 2011 20:15

Originally Posted by LuciaBlueFlower:

sper sa va placa

"I've got time!"

Pentru ca ne bagi ceasul pe git ;) :

http://www.youtube.com/watch?v=rVObzBFpIFU

LuciaBlueFlower 27 May 2011 20:38

@ bremen1980 multumesc pt melodie :)
Si nu va bag ceasul pe gat..... din pacate, e voie doar cu o poza (pe zi), dar puneam eu, mai multe "ceasuri" :))

bremen1980 27 May 2011 20:45

Vezi ca daca-mi mai zici ceva de timp ,ceas ,ore ,clepsidre si apoi moarte te blagoslovesc cu :

http://www.youtube.com/watch?v=TIMs4IfXZmQ

LuciaBlueFlower 27 May 2011 20:57

Dar de ce "si apoi moarte" ? Poate am gasit o metoda de a opri timpul in loc sau de a ma intoarce in trecut :D
"remains of the past"

( las-o pe aia ' Time is on my side ' pt ca-mi place mai mult =)) )

Sper sa nu fie cu suparare ca mai pun una (ultima, promit)... :-S

jansic 28 May 2011 18:28

Originally Posted by LuciaBlueFlower:

Degetele manusii sunt asezate altfel acum :)

AndreiStefan 31 May 2011 19:40

O "plimbare" de cateva zile la Dunare...

Apus...safari romanesc:))

Zi de pescuit...rasarit...in jur de 6 dimineata...nu se vede foarte clar si ceata, dar era superb peisajul...

Un pic de "romantism" :D

Dupa ce ne-am facut de ras cu cativa pesti prinsi...si ne plictisisem sa tot incercam sa prindem ceva mai mare de jumatate de palma:))....am primit vizita unui şşşşşştrengar:))...a fost cooperant la fotografii desi a fost supus la cateva "teste" destul de nasoale...apa...aer...copaci...la final l-am eliberat. Nu era aparatul profesional pentru ca as fi reusit sa scot un macro si mai reusit...dar chiar si asa, am inventat "pitonul romanesc" :))

vino mai aproape sssssa-ti zic ceva la ureche:P

Chiiiiiiiiill :))

dragonfly_drk 31 May 2011 19:42

woooooooooooooowwww... eu vreau sarpele ala acasa...:(
cat despre apus... ei, da, ai nimerit un loc fantastic. si pana la urma cati pesti ai prins si de care?

AndreiStefan 31 May 2011 20:14

Originally Posted by dragonfly_drk:

woooooooooooooowwww... eu vreau sarpele ala acasa...:(
cat despre apus... ei, da, ai nimerit un loc fantastic. si pana la urma cati pesti ai prins si de care?

Daca stiam ti-l impachetam si trimteam:)) Era si dresat si antrenat:D

Eu am prins 4-5 carasi si am aruncat toti guvizii:)) In total cred ca au fost vreo 14-15 pesti...de tot rasul...nici jumatate de kg:D

Astia s-au chinuit sa dea si la lingurita si chiar si la somn cu o broscuta...saraca broscuta:| ...a murit degeaba...

Pana la urma am dat "captura" la o pisica:))

dragonfly_drk 31 May 2011 20:34

cu ce ai dat la caras?

AndreiStefan 31 May 2011 22:25

:)) rame si viermusi...dar la cat de mici si flamanzi erau cred ca ii luam si la ace goale:D

dragonfly_drk 31 May 2011 22:55

rama pentru caras mic nu e buna... adica, e buna daca nu o pui pe toata dar si asa, mai mari sanse sunt la viermusi... dar si la ei depinde cati pui in carlig si cat e de mare carligul.
asta e toata chestia ca trebuie sa stii cam cat sunt de mari pestii pe unde mergi, ca sa stii ce marime sa ai la carlig, adancimea si momeala.:D
si desigur, o mamaliguta sau un pufarin ar fi mers excelent... dar alea is mai mult pentru crapi, asa ca... :P
la somn ar fi avut mai mare sanse prietenii daca puneau in carlig un carasel micut... eu am prins somni chiar mari la carasel.:P
orcium, ma bucur pentru pisicuta... :D

bine, acuma depinde si de regiune... pe unde merg eu cam asa fac si am succes. defapt, aveam. ca nu am mai fost demult...

vezi, daca nu ai permis, te prind...;)

danonino 31 May 2011 22:59

Ce sarpe e?
Ma refer la specie, rasa, blana etc.

Majoritatea serpilor veninosi au culori vii. Slabe sanse sa fie avand in vedere ca nu sunt foarte multi in Romania, iar specia cea mai predominanta e vipera cu corn.

AndreiStefan 31 May 2011 23:35

rama pentru caras mic nu e buna... adica, e buna daca nu o pui pe toata dar si asa, mai mari sanse sunt la viermusi... dar si la ei depinde cati pui in carlig si cat e de mare carligul.
asta e toata chestia ca trebuie sa stii cam cat sunt de mari pestii pe unde mergi, ca sa stii ce marime sa ai la carlig, adancimea si momeala.:D
si desigur, o mamaliguta sau un pufarin ar fi mers excelent... dar alea is mai mult pentru crapi, asa ca... :P
la somn ar fi avut mai mare sanse prietenii daca puneau in carlig un carasel micut... eu am prins somni chiar mari la carasel.:P
orcium, ma bucur pentru pisicuta... :D

bine, acuma depinde si de regiune... pe unde merg eu cam asa fac si am succes. defapt, aveam. ca nu am mai fost demult...

vezi, daca nu ai permis, te prind...;)

:-O pai...deci...mai pot sa mai zic ceva, pescarito?!:))

Noi incercam sa ne ferim de carasei...sa luam ceva mai mare, dar ai dracu la orice trageau...aveam o lanseta cu un ac cam cat o treime cat ei si ai naibii tot trageau la el:))))

Noi am fost prima oara aici...faza cu pestele a fost un "extra"...dar au astia permis de pescuit pe Dunare luat de la Oltenita...imi ziceau si mie sa-mi fac dar numai de permise de pescuit nu-mi arde mie:))

S-au dus vremurile cand prindeai crap chiar si la undita...acum toate baltile bune sunt minim 100 RON pe zi iar restul sunt pline de plase...dupa ce ca nu prinzi mai nimic mai pierzi si cateva forfacuri sau linii de undita.

Originally Posted by danonino:

Ce sarpe e?
Ma refer la specie, rasa, blana etc.

Majoritatea serpilor veninosi au culori vii. Slabe sanse sa fie avand in vedere ca nu sunt foarte multi in Romania, iar specia cea mai predominanta e vipera cu corn.

Habar n-am ce sarpe e...m-am tot uitat pe net ieri sa vad cu ce-ar semana si singurul cat de cat apropiat mi s-a parut Natrix Natrix...sau popular sarpele de casa...parca...

In fine, ideea ca l-am probat in apa si dupa cat de jalnic se descurca sigur nu era de apa...si cu cat l-am stresat mai mult cu atat se ingalbenea mai mult in jurul capului si devenea extrem de agresiv:)) Am si filmat un pic...unu zicea dai in cap...altul lasa-l ma...eu filmam...saracu sarpe cand i-am dat drumu cred ca s-a inchinat cu coada:D

dragonfly_drk 31 May 2011 23:46

pai, trageau caraseii micuti ca deaia mari nu prea erau. si cum carligul era prea mare, ati pierdut multi pesti. data viitoare cheama-ma pe mine si iti garantez mai multe capturi.:)) B-)
da, ce-i drept, daca vrei sa prinzi nu poti numai pe privat. ce-i la stat e deja gata...

si totusi, stiu un lac misto pe aici. nu e scump, are cabana insa nu se poate pescui numai din barca pentru ca stuful de pe margine e foarte mare si in plus, nu ai voie de pescuiesti de pe ponton pentru ca apa are o adancime de vreo 5-10 metri la mal:D

dar e bestial sa prinzi rosioare cu galeata, stiuci si carasei.;)
(chiar si cu carligul gol... :)) )
P.S. cel putin asa era acum vreo doi ani cand mergeam eu. acum nu tin minte sa fi populat anii astia. tot ce stiu e ca au oprit pescuitul la stiuca timp de vreo doi ani... ca sa se inmulteasca si sa creasca. deci iti dai seama ce babani is astia acuma? bine, au vrut sa ii mai lase un an sa mai creasca dar nu puteau pentru ca riscau sa ramana fara puiet in lac.:))

(gata, ma opresc. pune-ti poze... si scuze de off.:( )

TheRainInSpain 01 Jun 2011 00:08

Mama, frate, ce-a ajuns sectiunea asta........ :-O

dragonfly_drk 01 Jun 2011 00:36

Originally Posted by TheRainInSpain:

da ma, vezi... daca ai invata sa pescuiesti, ai avea mai multe femei...

(asta e razbunare pentru faza cu anestezia.;) )

AndreiStefan 01 Jun 2011 00:40

pai, trageau caraseii micuti ca deaia mari nu prea erau. si cum carligul era prea mare, ati pierdut multi pesti. data viitoare cheama-ma pe mine si iti garantez mai multe capturi.:)) B-)
da, ce-i drept, daca vrei sa prinzi nu poti numai pe privat. ce-i la stat e deja gata...

si totusi, stiu un lac misto pe aici. nu e scump, are cabana insa nu se poate pescui numai din barca pentru ca stuful de pe margine e foarte mare si in plus, nu ai voie de pescuiesti de pe ponton pentru ca apa are o adancime de vreo 5-10 metri la mal:D

dar e bestial sa prinzi rosioare cu galeata, stiuci si carasei.;)
(chiar si cu carligul gol... :)) )
P.S. cel putin asa era acum vreo doi ani cand mergeam eu. acum nu tin minte sa fi populat anii astia. tot ce stiu e ca au oprit pescuitul la stiuca timp de vreo doi ani... ca sa se inmulteasca si sa creasca. deci iti dai seama ce babani is astia acuma? bine, au vrut sa ii mai lase un an sa mai creasca dar nu puteau pentru ca riscau sa ramana fara puiet in lac.:))

(gata, ma opresc. pune-ti poze... si scuze de off.:( )

Am inteles, daca se scufunda planeta dupa vorbele lui Copos si ramanem blocati pe un amarat de petec de pamant, nu mor de foame cu tine:))

Capsunare, ai contribuit cu vreo imagine ca sa te apuci sa comentezi asa degeaba?

Mogosoaia

TheRainInSpain 01 Jun 2011 00:47

da ma, vezi... daca ai invata sa pescuiesti, ai avea mai multe femei...

(asta e razbunare pentru faza cu anestezia.;) )

Eu n-am nevoie de miloane de femei, nu te-ai prins pana acum? La mine vin si nu stiu cum sa le explic ca am doar una. Problema e ca cineva a creat pe vremuri o sectiune foto care a ajuns varza total. ;)

SoX 01 Jun 2011 02:23

"TheRainInSpain" miroase a forumist cu vechime pe cinemagia. >:)

TheRainInSpain 01 Jun 2011 02:31

:D

LuciaBlueFlower 01 Jun 2011 23:19

Eu am o floricica...

SoX 04 Jun 2011 17:34

The Watcher

AndreiStefan 07 Jun 2011 14:23

Draguta poza

Daca te-ai apropia mai mult de pion(sa nu lasi atat de mult spatiu deasupra lui) si ai umbla un pic la diafragma si timp de expunere, in asa fel incat sa obti cateva detalii pe obiect, cred ca ar fi si mai reusita.

Dar desigur, fiecare cum crede de cuviinta:)

copila_satanista 07 Jun 2011 22:17

anaemona 07 Jun 2011 22:50

copilo, de ce vrei sa ma omori? :x Unde e facuta poza?

copila_satanista 07 Jun 2011 23:08

Cabana Malaesti :)

anaemona 07 Jun 2011 23:14

Ce munti?

copila_satanista 07 Jun 2011 23:19

Muntii Bucegi.

anaemona 07 Jun 2011 23:22

Superb, sa mai pui poze daca mai ai. Mersi.

copila_satanista 07 Jun 2011 23:24

Am vreo 400 :))

anaemona 07 Jun 2011 23:28

Alege-le pe cele mai frumoase, eventual fa un topic nou, sa poti pune mai multe, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. :)

SoX 08 Jun 2011 17:53

Originally Posted by Chambord:

Numai o poza pe zi de user si pe cat posibil ne-photoshop-ata (efectele "primare": alb-negru, sepia, negativ sunt permise)

...

SoX 09 Jun 2011 21:40

Si doua arme de vanatoare indreptate spre tine >:)

dragonfly_drk 09 Jun 2011 21:41

"silence, i'll kill 'ya" B-)

RedEd 09 Jun 2011 21:41

Yeah, but they have no chance! :P

indiferrent 10 Jun 2011 11:54

Pepper 15 Jun 2011 09:25

La plimbare prin padurea Cernica

Cristina_ 19 Jun 2011 21:43

danonino 19 Jun 2011 21:53

Cats are like women, don't trust them.

Pepper 19 Jun 2011 22:57

House of Fog (without the sand)

anaemona 19 Jun 2011 23:03

Absolut superb =D>

Pepper 19 Jun 2011 23:30

tenchiu tenchiu :P

Pepper 20 Jun 2011 07:35

Hurt

paul_aramis 20 Jun 2011 15:41

LuciaBlueFlower 20 Jun 2011 19:14

o poza de pe balta :)

Pepper 21 Jun 2011 07:33

Ursoaica cersetoare. imi pare rau ca nu se vede si puiul care se ascunde in spatele ei

Cristina_ 21 Jun 2011 12:58

Originally Posted by Pepper:

Ursoaica cersetoare. imi pare rau ca nu se vede si puiul care se ascunde in spatele ei

Poza ta imi aminteste de Valea Frumoasei, jud.Alba.

All times are GMT +2. The time now is 09:36.