Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Da' io cu cine votez? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95865)

marius_em 04 Dec 2009 10:48

Originally Posted by Rapture:

Originally Posted by Chambord:

Din pacate asta nu conteaza prea mult in tara in care pensionarii moldoveni si olteni voteaza toata viata ce i-a invatat Gheorghiu-Dej.

Asta da vot pe viata.

Pai, vezi tu, si pensionarii aia moldoveni si olteni au tot dreptul sa voteze, cum ii duce capul. Daca ei voteaza si acum cu PSD-ul care le promite pensii mai mari, inseamna ca ceva nu a mers in mandatul lui Basescu, in ceea ce-i priveste, nu? Pe unii oameni doar asta ii intereseaza, si e dreptul lor sa-si urmareasca interesele cum vor.

Astfel de aprecieri, gen Romania retrograda, cum caracteriza Caratarescu electoratul lui Geoana, nu fac decat sa intarate oamenii, sa creeze o stare de dusmanie, in nici un caz sa-i incurajeze sa gandeasca. Si denota si un snobism inutil din partea celor ce cred ca ei au dreptate absoluta, si ceilalti, pentru ca voteaza altfel, sunt prosti. Votul e asa cum e, majoritatea are mereu dreptate, asta e principiul fundamental al democratiei.

Im.Kino 04 Dec 2009 10:54

Originally Posted by marius_em:

Din pacate asta nu conteaza prea mult in tara in care pensionarii moldoveni si olteni voteaza toata viata ce i-a invatat Gheorghiu-Dej.

Asta da vot pe viata.

Pai, vezi tu, si pensionarii aia moldoveni si olteni au tot dreptul sa voteze, cum ii duce capul. Daca ei voteaza si acum cu PSD-ul care le promite pensii mai mari, inseamna ca ceva nu a mers in mandatul lui Basescu, in ceea ce-i priveste, nu? Pe unii oameni doar asta ii intereseaza, si e dreptul lor sa-si urmareasca interesele cum vor.

Astfel de aprecieri, gen Romania retrograda, cum caracteriza Caratarescu electoratul lui Geoana, nu fac decat sa intarate oamenii, sa creeze o stare de dusmanie, in nici un caz sa-i incurajeze sa gandeasca. Si denota si un snobism inutil din partea celor ce cred ca ei au dreptate absoluta, si ceilalti, pentru ca voteaza altfel, sunt prosti. Votul e asa cum e, majoritatea are mereu dreptate, asta e principiul fundamental al democratiei.

Accentul se pune pe "le promite", din randul 2. Asta e diferenta intre un om simplu si unul inteligent.

Chambord 04 Dec 2009 10:57

Basescu a avut tupeul sa apara aseara cu Elena Udrea (n-o simpatizez defel) in spate si a fost un cos de 3 puncte pt el.

Baietzii veseli (Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, Voiculescu) ce ocupatziuni aveau la ora aia? Mmm, probabil dadeau cu aspiratorul prin casa sau spalau vasele.

corinka 04 Dec 2009 11:01

Originally Posted by halebardul:

Originally Posted by corinka:

Dragii mei, nu va mai uitati la Mircea Badea. Inca nu s-a dovedit ca prostia ar fi contagioasa, dar nu s-a dovedit nici contrariul. Asa ca mai bine nu riscati! :(

si cu toate astea tu votezi Geoana :-/

Cu alte cuvinte...
Cu toate ca nu s-a dovedit ca prostia este sau nu contagioasa, tu votezi cu Mircea Geoana.

Prima propozitie (cea scrisa cu italice) este o propozitie subordonata concesiva, subordonata propozitiei principale (cea subliniata).

Propoziție concesivă = propoziție subordonată care arată că, deși există o piedică, acțiunea din propoziția regentă se realizează sau se poate realiza.

Rationamentul tau nu prea are logica, Hal! :))

PS Eu nu votez cu PSD, votez un om pentru functia de presedinte.
Nu l-as vota daca as avea alternativa, dar nu am.
Nu suport sa il mai vad pe Basescu presedinte inca 5 ani. As avea nevoie de tratament indelungat cu antivomitive.

Judex 04 Dec 2009 11:02

Asta da vot pe viata.

Daca tu nu ti-ai dat seama ca Base l-a rupt pe Geoana aseara, e foarte grav.

StefanDo 04 Dec 2009 11:03

iar tu, marius, votezi pentru cei multi si obiditi, nu-i asa? :)

Dragomara 04 Dec 2009 11:06

Dragii mei, nu va mai uitati la Mircea Badea. Inca nu s-a dovedit ca prostia ar fi contagioasa, dar nu s-a dovedit nici contrariul. Asa ca mai bine nu riscati! :(

=)) =))
Cori ai spus-o chiar mai bine dacât aş fi putut-o face eu însămi! ;) Badea a fost unul dintre motivele din care m-am lăsat de Radio ZU.

PS Eu nu votez cu PSD, votez un om pentru functia de presedinte.
Nu l-as vota daca as avea alternativa, dar nu am.
Nu suport sa il mai vad pe Basescu presedinte inca 5 ani. As avea nevoie de tratament indelungat cu antivomitive.

aş mai adăuga ceva psihoterapie şi "anger management" pentru mine, în caz că iese din nou fostul şef de navă, împlicit comunist, şi poate chiar securist, pe vremea aia, altminteri nu l-ar fi promovat nici dracu'-n acea funcţie. :(( :(

PoliFanAthic 04 Dec 2009 11:08

Cert e ca Geoana a fost jalnic aseara si in ochii mei faza cu Vantu si juramantul ulterior spune tot.
Nu vad de ce ai pune problematica mogulilor la rang de egalitate cu acea imbrancitura a lui Basescu - cum ar suferi tara in viitor daca s-ar dovedi ca Basescu intr-adevar i-a rupt nasu' lu' ala micu'?

Eu si daca l-as ura pe Basescu, nu cred ca m-as putea duce sa votez impotriva lui duminica. Dat fiind ca ma aflu insa in pozitia privilegiata de a nu ura pe nimeni in afara de Steaua si Dinamo, e mai bine pentru toata lumea. :D

marius_em 04 Dec 2009 11:17

Originally Posted by Judex:

Nu era vorba daca Base l-a rupt sau nu pe Geoana, ce naiba? Citeste ce am scris. Am mai scris un comentariu anterior in care mi-am expus parerea despre faptul ca Geoana a fost surclasat de Base in ceea ce priveste talentul oratoric, si mi-ai spus ca sunt cretin politic.

Originally Posted by StefanDo:

iar tu, marius, votezi pentru cei multi si obiditi, nu-i asa?

Eu am spus deja ca votez cu Geoana, am si explicat de ce. Asta in pofida faptului ca unii ma considera retrograd sau cretin politic, pentru faptul ca-mi exercit dreptul de vot in alta directie decat vor ei. Parerile adverse tin de democratie, nu?

Dragomara 04 Dec 2009 11:17

Originally Posted by PoliFanAthic:

l-as ura pe Basescu

ura, şi la gară! pardon, pe plută', că doar cu aia veni nenea din Moldova, că doar asta a mai rămas din flota noastră!

keepwalking 04 Dec 2009 11:17

singura greseala a lui geoana e ca a crezut ca traieste intr-o tara libera in care te poti intalni liber cu cine vrei.
ei, uite ca nu traieste intr-o astfel de tara.

Judex 04 Dec 2009 11:20

Nu era vorba daca Base l-a rupt sau nu pe Geoana, ce naiba? Citeste ce am scris. Am mai scris un comentariu anterior in care mi-am expus parerea despre faptul ca Geoana a fost surclasat de Base in ceea ce priveste talentul oratoric, si mi-ai spus ca sunt cretin politic.

Originally Posted by StefanDo:

iar tu, marius, votezi pentru cei multi si obiditi, nu-i asa?

Eu am spus deja ca votez cu Geoana, am si explicat de ce. Asta in pofida faptului ca unii ma considera retrograd sau cretin politic, pentru faptul ca-mi exercit dreptul de vot in alta directie decat vor ei. Parerile adverse tin de democratie, nu?

Tu chiar crezi in democratia populara! =))
Scuze de pleonasm. :D

Dragomara 04 Dec 2009 11:22

fii serios! pe mine m-au catalogat azi mai-tinerii mei colegi drept COMUNISTĂ! :)) :))
cică ei îl vor pe Băsescu pentru că nu le va umbla la impozitul pe venit! =)) =)) =)) =))
acum câtă minte trebuie să ai pentru a nu-ţi da seama că statul, pentru a face rost de bani va introduce alte NOI TAXE, care în final tot pe tine, IDIOTUL DE RÂND, te vor afecta!! :( :-?

marius_em 04 Dec 2009 11:23

Originally Posted by keepwalking:

singura greseala a lui geoana e ca a crezut ca traieste intr-o tara libera in care te poti intalni liber cu cine vrei.

Aici te contrazic. E campanie electorala, si imaginea conteaza cel mai mult. Cred ca staff-ul lui Geoana e ori rau intentionat, ori nu stie ce inseamna campanie.

Dragomara 04 Dec 2009 11:24

el, ca el! dar cu noi cum rămâne?! :-O :-O :-O
el e doar unul, noi suntem milioane!:-? :(

cremaxx 04 Dec 2009 11:27

Eu l-as vota pe Mircea Badea presedinte daca era pe lista electorala.

Le facea autostrazi lui basescu si geony , iar apoi ii punea sa se plimbe pe ele cu penele pe fund.:))

Judex 04 Dec 2009 11:29

Originally Posted by Dragomara:

fii serios! pe mine m-au catalogat azi mai-tinerii mei colegi drept COMUNISTĂ! :)) :))
cică ei îl vor pe Băsescu pentru că nu le va umbla la impozitul pe venit! =)) =)) =)) =))
acum câtă minte trebuie să ai pentru a nu-ţi da seama că statul, pentru a face rost de bani va introduce alte NOI TAXE, care în final tot pe tine, IDIOTUL DE RÂND, te vor afecta!! :( :-?

Pai esti comunista, ma! Daca tu crezi ca cu Geoana presedinte se vor pune in aplicare ideile programului antonescian, e extrem de grav. :))
O dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=nlGZUTEGRZ4

halebardul 04 Dec 2009 11:34

asa cum nici votul tau n-are logica, corinka.

Tu votezi ca sa vezi pe cineva frumos si elegant la televizor? Atunci uita-te la paradele de moda cu supermodele masculine.
Tu l-ai vota probabil pe Alexandru Cascatau, daca ar candida.

Dragomara 04 Dec 2009 11:35

scorneala asta legată de comunism mi se pare cel mai mare cretinism al prezentei şi mai ales pretinsei confruntări electorale.

On-topic

Judex 04 Dec 2009 11:39

Tu votezi ca sa vezi pe cineva frumos si elegant la televizor? Atunci uita-te la paradele de moda cu supermodele masculine.

Who the fuck is Cascatau ala? =))

victor 04 Dec 2009 11:39

pentru ca romanul s-a nascut ori poet ori scenarist si eu nu am nici un talent la poezie ma risc la scenarite :

fapte :

- ieri in jur de ora 3 a strapuns informatia pe net ca geoana s-a dat cu vantu in barci la 2 noaptea
- academia catavencu a fost partasa la aceasta informatie si confirmarea ei
- academia catavencu e a lui vantu
- stafful lui geoana a avut timp destul sa priceapa ca basescu ar putea sa ii puna o astfel de intrebare si sa pregateasca un raspuns decent

intrebare :

- e lucrat geoana ?

reactile amandoura la video/intalnire cu vantu au fost penibile dar ce ma frapeaza e ca spre deosebire de basescu caruia i s-a servit in fata filmuletul, geoana a avut timp. ori exista mai multi prostanaci ori s-au intors armele.

Judex 04 Dec 2009 11:42

Originally Posted by victor:

pentru ca romanul s-a nascut ori poet ori scenarist si eu nu am nici un talent la poezie ma risc la scenarite :

fapte :

- ieri in jur de ora 3 a strapuns informatia pe net ca geoana s-a dat cu vantu in barci la 2 noaptea
- academia catavencu a fost partasa la aceasta informatie si confirmarea ei
- academia catavencu e a lui vantu
- stafful lui geoana a avut timp destul sa priceapa ca basescu ar putea sa ii puna o astfel de intrebare si sa pregateasca un raspuns decent

intrebare :

- e lucrat geoana ?

reactile amandoura la video/intalnire cu vantu au fost penibile dar ce ma frapeaza e ca spre deosebire de basescu caruia i s-a servit in fata filmuletul, geoana a avut timp. ori exista mai multi prostanaci ori s-au intors armele.

Nu s-au intors armele, ci doar se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

Dragomara 04 Dec 2009 11:44

io una nu cred că adevărul trebuie confundat cu un răspuns decent, şi NICIDECUM NU trebuie nşpe duble pentru a-l spune. etc.

keepwalking 04 Dec 2009 11:47

victor & judex,

da, la co-scenaristii vantu & basescu ma gandesc si eu.
cert este ca vantu nu e prea iubit de ziaristii din trustul sau.
aici am putea gasi un fir care poate explica in parte situatia.

Dragomara 04 Dec 2009 11:50

se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

în visele tale. o fi românul poet, dar totuşi nici chiar atât de prost cetăţean, îmi place mie să cred.

mă rog, fie ce-o fi! însă, repet, votul de duminică va demonstra cine suntem cu adevărat. personal eu înclin a crede că am devenit, de ani buni, o ţară bananieră. atât. mi-ar plăcea să cred că nu este şi din vina mea. :-?

Judex 04 Dec 2009 11:52

Originally Posted by Dragomara:

se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

în visele tale. o fi românul poet, dar totuşi nici chiar atât de prost cetăţean, îmi place mie să cred.

mă rog, fie ce-o fi! însă, repet, votul de duminică va demonstra cine suntem cu adevărat. personal eu înclin a crede că am devenit, de ani buni, o ţară bananieră. atât. mi-ar plăcea să cred că nu este şi din vina mea. :-?

Ok. Vedem in cateva luni. ;)

keepwalking 04 Dec 2009 11:54

am putea sa ne gandim la urmatoarea chestie:

Basescu il scoate din cutie pe Nicolae Popa cu trei zile inainte de alegeri.
Sa nu ne inchipuim ca, dupa sapte ani de cautari, Popa e arestat fix cu o zi inainte de confruntarea finala.
Basescu il tine acolo si-i zice lui Vantu: "Il am pe Popa, martor cheie in dosarul FNI. Chestia asta te poate ingropa. Vrei sa il fac disparut ca pe Omar Hayssam? Daca da, cheama-l pe Geoana la tine in seara asta"
Vantu il suna si Geoana vine. Fotografii de la Hotnews (ca ale lor au fost initial pozele), fireste, vin si ei.
Vantu joaca la doua capete. Daca iese Geoana, nu stiu ce se intampla. Dar daca iese Basescu, ii poate spune acestuia ca l-a sprijinit decisiv sa castige. Nu intamplator Vantu asteapta ziua de 7 decembrie pentru a spune mai multe.

victor 04 Dec 2009 11:55

Nu s-au intors armele, ci doar se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

geoana nu poate fi debarcat daca iese presedinte. antonescu nu va avea functie in guvern, eventual un post cald de sef la senat sau deputati ce o fi el ca nici nu stiu. johannis....si ce daca ? si stolojan a renuntat la nominalizare dupa numire. a sarit cineva in sus ?

halebardul 04 Dec 2009 12:00

@keep
bine, bine, dar ce i-a zis Vantu cand a venit Geoana la el? "Salut! Hai la o relaxare Zen?"

:)) :((

am auzit teoria asta chiar azi dimineata, de la Mircea Badea.
Si unii zic ca e strict parerea lor personala, ca judeca cu mintea lor.

Judex 04 Dec 2009 12:02

Ba poate fi debarcat Geoana ca presedinte. Miza e mare al dracului. B-)

keepwalking 04 Dec 2009 12:06

@keep
bine, bine, dar ce i-a zis Vantu cand a venit Geoana la el? "Salut! Hai la o relaxare Zen?"

:)) :((

am auzit teoria asta chiar azi dimineata, de la Mircea Badea.
Si unii zic ca e strict parerea lor personala, ca judeca cu mintea lor.

nu-l urmaresc pe mircea badea, ma enerveaza.
opinia mea e strict personala.
ce i-o fi zis vantu?
habar n-am.
am discutat insa cu oameni care l-au cunoscut personal si, intr-adevar, toti au confirmat ca are o dexteritate iesita din comun de a manipula.

halebardul 04 Dec 2009 12:14

deci, a fost sau n-a fost... flagrant?

adica Vantu si-a zis: "trebuie sa-l bag pe Geoana la apa. Cum sa fac asta? Cu mine insumi, eu fiind mogul si personaj negativ. Il chem la mine la miezul noptii si gata, l-am facut de cacao. Si uite asa il sprijin pe base, care, in caz ca va iesi presedinte, imi va fi recunoscator."

si chiar de-ar fi asa, Geoana tot prostanac ramane ca a pus botul si a cazut intr-o asemenea cursa, pe care si un copil ar fi evitat-o.

(dar nu e, nu are logica: in varianta ca ar iesi geoana, vantu deja ar fi in rahat, cu Popa Nicolae prins iar el manjit cu asemenea complot)

victor 04 Dec 2009 12:17

nu va fi 50 % prezenta la referendum presupunand ca s-or gasi sa zica da in parlament

miza e sa nu mai fie basescu nu sa il dea jos pe geoana

keepwalking 04 Dec 2009 12:22

vantu a spus ca l-a sprijinit pe basescu in 2004 "pe mai multe planuri".
la modul general, cu exceptia unui sprijin mediatic si fonduri electorale, cum ar mai putea ajuta un miliardar pe un om politic sa iasa presedinte?

Judex 04 Dec 2009 12:24

nu va fi 50 % prezenta la referendum presupunand ca s-or gasi sa zica da in parlament

Miza e sa puna ei ghearele pe putere. Tripleta Geoana-Antonescu-Johannis cu sustinerea lui Ciuhandu deranjeaza acolo. In cateva luni zboara toti. Ai sa vezi!;)

victor 04 Dec 2009 12:37

Miza e sa puna ei ghearele pe putere. Tripleta Geoana-Antonescu-Johannis cu sustinerea lui Ciuhandu deranjeaza acolo. In cateva luni zboara toti. Ai sa vezi!;)

pe cine deranjaza, pe ai lui geoana, pe ai lui basescu, pe moguli......pe gigi ?

paul_aramis 04 Dec 2009 12:38

deci, a fost sau n-a fost... flagrant?

adica Vantu si-a zis: "trebuie sa-l bag pe Geoana la apa. Cum sa fac asta? Cu mine insumi, eu fiind mogul si personaj negativ. Il chem la mine la miezul noptii si gata, l-am facut de cacao. Si uite asa il sprijin pe base, care, in caz ca va iesi presedinte, imi va fi recunoscator."

si chiar de-ar fi asa, Geoana tot prostanac ramane ca a pus botul si a cazut intr-o asemenea cursa, pe care si un copil ar fi evitat-o.

(dar nu e, nu are logica: in varianta ca ar iesi geoana, vantu deja ar fi in rahat, cu Popa Nicolae prins iar el manjit cu asemenea complot)

chiar că nu are logică. păi vântu s-a băgat singur în rahat, ori - ori.că dacă iese băsescu şi scapă şi popa spre ţări mai calde, băselu şi-a dat cu credibilitatea în fasole. dacă iese geoană, nu pot să-l facă scăpat pe popa, că le sar ăşti'lalţi le gât: noi l-am prins şi voi l-aţi scăpat, uite dovada că e pe pile şi relaţii. şi mai ales acum că a jurat cu mâna pe biblie!

vântu are o singură scăpare: un nou maria vlas! adicătelea popa se duce frumos la instanţă şi zice
Quote:

bă, io am furat de unu' singur, nenea vântu e curat ca lacrima, vă rog io să mă băgaţi la zdup să mă învăţ minte, nu mă mulţumesc cu mai puţin de 10 de mititica

keepwalking 04 Dec 2009 12:40

ar avea logica.
nu uitati ca basescu il intreba pe geoana daca il stie pe nicolae popa.
n-avea rost sa mentioneze numele lui popa daca nu avea vreun interes in treaba asta.

halebardul 04 Dec 2009 12:40

un prim feedback pozitiv :D

un coleg a povestit ca are o bunica de 82 de ani care era hotarata sa-l voteze pe Geoana, pentru ca nu-l placea pe Basescu ca e "hâd si cu chelie" :)) (culmea, tot din Constanta, oamenii astia se urasc intre ei, vad)

aseara, dupa ce a vazut emisiunea, a zis ca-l voteaza pe Basescu totusi, ca n-are cum sa-l voteze pe "Geoana ala" care a fost "ca un copil scos la tabla care nu stia lectia" =))
(cu flerul ei de fosta profesoara asa l-a simtit)

Judex 04 Dec 2009 12:42

pe cine deranjaza, pe ai lui geoana, pe ai lui basescu, pe moguli......pe gigi ?

Pe moguli. Oamenii astia is folositi ca sa ajunga ei sus. Dupa aia se dezic.

victor 04 Dec 2009 12:46

@judex

daca am invatat ceva de la basescu e ca oricat de jucator ai fi ai puteri limitate. iar astea se invart in jurul servicilor. pot linistit sa il lase si pe geoana sa se joace 5 ani, in afara de gargara nu poate deranja pe nimeni. cu atat mai putin antonescu. johannis e imagine la 1080p, 600HZ, contrast 100.000:1, motion-flow.

paul_aramis 04 Dec 2009 13:03

ar avea logica.
nu uitati ca basescu il intreba pe geoana daca il stie pe nicolae popa.
n-avea rost sa mentioneze numele lui popa daca nu avea vreun interes in treaba asta.

nu are logică implicarea lui vântu în acest subiect de partea lui băsescu. avea dacă marinarul nu spunea nimic la dezbatere despre popa. nu are logică în contextul declaraţiilor lui vântu cum că l-ar fi sprijinit pe băsescu în 2004 "pe toate planurile", asta tocmai când băsescu îi acuză pe adversari că sunt faţada lui vântu (şi a altora)

că băsescu ştia de "3 zile" (sic!) că popa a fost arestat şi n-a spus nimic, e clar. ştia foarte bine că asta va fi un atu în discuţia ce urma să vină. s-a folosit de un atu într-o manieră mult mai elegantă decât adversarii săi. ăia i-au băgat în faţă un filmuleţ controversat. el le-a pus la vedere "martorul cheie". de care nu poate să zică nimeni că ar fi trucat.

Judex 04 Dec 2009 13:04

@judex

daca am invatat ceva de la basescu e ca oricat de jucator ai fi ai puteri limitate. iar astea se invart in jurul servicilor. pot linistit sa il lase si pe geoana sa se joace 5 ani, in afara de gargara nu poate deranja pe nimeni. cu atat mai putin antonescu. johannis e imagine la 1080p, 600HZ, contrast 100.000:1, motion-flow.

Hmmm... Si Johannis si Antonescu reprezinta pt ei un pericol. Nu cred ca ar risca atat.

keepwalking 04 Dec 2009 13:06

Originally Posted by paul_aramis:

el le-a pus la vedere "martorul cheie". de care nu poate să zică nimeni că ar fi trucat.

martorul poate disparea oricand.
uite la nicolaiciuc, care e arestat in sua.
nici acum n-a ajuns in tara!

corinka 04 Dec 2009 13:06

@judex
Habar n-aveam nici eu cine e Alexandru Cascatau, dar am cautat pe net: e iubitul sau fostul iubit al Oanei Roman sau al Oanei Zavoranu. Na, c-am uitat. Dar nu arata bine, adica nu e pe gustul meu.

@Led
Nu e vorba de aspect fizic sau de eleganta. Hai, ca nu-i Geoana barbatul fatal, sa fim seriosi!
Eu sunt scandalizata de atitudinea nesimtita a lui Basescu, detest genul asta de persoane care si atunci cand sunt cu musca pe caciula, in loc sa se simta, zbiara mai tare si ataca. O fi atacul cea mai buna aparare, dar uneori te revolta atata tupeu!

Nu-l detest asa din cauza lipsei de maniere, doar l-am votat pe mariner si in 2004 (din cauza lui Nastase) si in 2007, impotriva suspendarii (din ignoranta).

halebardul 04 Dec 2009 13:09

Basescu a avut tupeul sa apara aseara cu Elena Udrea (n-o simpatizez defel) in spate si a fost un cos de 3 puncte pt el.

Baietzii veseli (Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, Voiculescu) ce ocupatziuni aveau la ora aia? Mmm, probabil dadeau cu aspiratorul prin casa sau spalau vasele.

=))
good point!

si-a adus alti oameni de fatada: Dorel Visan, Maia Morgenstern, Mircea Diaconu, ca el e intelectual, ati vazut ca si da cadouri carti...

mascarada

halebardul 04 Dec 2009 13:12

Nu-l detest asa din cauza lipsei de maniere, doar l-am votat pe mariner si in 2004 (din cauza lui Nastase) si in 2007, impotriva suspendarii (din ignoranta).

acum ar trebui sa-l votezi din cauza lui Geoana.
Si a PSD-ului, evident.

paul_aramis 04 Dec 2009 13:19

Originally Posted by paul_aramis:

el le-a pus la vedere "martorul cheie". de care nu poate să zică nimeni că ar fi trucat.

martorul poate disparea oricand.
uite la nicolaiciuc, care e arestat in sua.
nici acum n-a ajuns in tara!

păi şi din cauza cui nu a juns până acum? cererea de extrădare datează din februarie 2008. hai să ne dăm cu presupusul:
- necolaiciuc a fost omul cui? al pd-ului sau al psd-ului?
- cine îl are în custodie?
- cine (pe plan extern) îl susţine pe geoană şi nu pe băsescu?

parampampam.

keepwalking 04 Dec 2009 13:48

devine din ce in ce mai evident faptul ca trustul lui vantu a intors armele impotriva lui geoana.
asta e, vantu l-a lucrat pe geoana.

paul_aramis 04 Dec 2009 13:53

care aveţi idee, cine deţine gardianul?

All times are GMT +2. The time now is 12:26.