![]() |
Originally Posted by Cinemania:
There is no help with this application. To capture an image from a frame: 1. Click the Source button and browse to your movie. 2. If you want to embed text in the image type it into the "Embedded Text" box, otherwise clear the default text. 3. Select the frame that you want to capture with the slider and the single frame navigation buttons. 4. Click the Capture button. 5. Browse to the location where your image is to be saved, select a format and type in a file name. |
Daaaa, am facut cum zic ei doar ca nu-mi apare imagine/film in momentul in care browsez filmul in soft....incerc si cu VLC-ul lui Paul sa vedem ce iese.
|
nasol...daca nu merge cu ala poti incerca cu GOM Player...eu asta folosesc si ca player si pt capturi
|
Originally Posted by Cinemania:
e cel putin la fel de bazat ca VLC-ul probail |
bai, da mult ati mai scris!! credeam ca ati gasit filmul. sau e prea usor si nu va bateti capul.
|
indiciul suprem : Doinel.
|
Antoine et Colette.
|
=D>
misiunea grea, acum e randul tau. >:) |
![]() |
au revoir les enfants : louis malle
|
fiindca asteptam confirmarea raspunsului.
acum caut |
![]() |
este unul din filmele preferate ale lui truffaut. se inspira pt Jules et Jim.
|
e o comedie americana, realizata de un regizor venit de pe alte meleaguri. .
|
venit cumva din Germania?
|
da
|
Ernst Lubitsch ar fi directorul dar filmul nu prea cred ca-l stiu....Trouble in Paradise?
|
esti pe-aproape. nu e Trouble in Paradise e Design for Living
Baga poza |
![]() |
Femeia nisipurilor... banuiesc, avand in vedere ca tocmai am comentat la clasic :)
|
Da, sari cu poza.
|
n-am cum... cedez randul
|
![]() |
este!
pune poza |
Picnic :) at Hanging Rock
|
Domnisorule, din pacate nu pot pune acum poze ca nu am filme la serviciu :P
Pune tu una. |
1 Attachment(s)
|
In stanga e De Niro?
|
Originally Posted by illotempore2002:
:) sau "adi de vito", nu? nu, astept variante. |
nu stiu frate, au niste profiluri de mongoloizi cu sindromul down incat mi-e greu sa identific actorii
|
În stânga e Charlie Chaplin. ;)
City Lights. |
ei na, e celebra secventa. :) nici nu stiu ce indiciu sa dau... |
Originally Posted by vave:
Corect :) |
Culmea e ca am vazut filmul si m-am prapadit de ras la secventa asta cand Chaplin se ferea si fugea de adversar ascunzandu-se dupa arbitru :))
|
![]() Sper că nu e prea dificil. |
Exact.
|
Pare fetita din Labirintul lui Pan.
|
Originally Posted by keepwalking:
=)) |
Corink, te mananca zambilica?
=)) De ce cautzi scandal, doar ce se curatzase forumul de scandaluri, intrigi, certuri, e bine asa, las-o asa! |
Nu cred ca Corinka cauta scandal.Pur si simplu a ras de ce ai zis tu acolo ... la fel cum a ras si restul lumii dupa forum.De fapt a fost portie dubla de ras dupa ce ai recunoscut ca deja vazusei filmul si ai ras la faza aia.
|
illotempore ar avea o singura scuza: sa fi crezut ca imaginea e din Raging Bull :)
|
Whatever, nu conteaza....
|
Originally Posted by keepwalking:
pai chiar la aia m-am si gandit, mai ales ca am o carte despre Scorsese si e o poza foarte similara in ea, tot alb-negru, evident, cum si filmul e. |
E un Bunuel?
|
Juan Antonio Bardem?
|
Carlos Saura, Honeycomb?
:D |
Nici Saura nici filmu?
tu ma disperi pe mine :(( |
The producers.Remake`ul.
|
Au trecut 4 zile. Haideti sa nu tinem jocul pe loc. Voi continua eu...
![]() |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 13:45. |