![]() |
Re: Am adus LOTR III pe loku` 5
Originally Posted by Gaandalf:
Apropo anunt pt o mica reuiniune: Pe 2 la mall numai sunt locuri libere, asa ca am decis sa rezerv pt 3 ian: Eu, Gandalf, Demona, Hobbit si Iceyu - doi preieteni de ai mei, Emanuel si Ricutza... Eventual cine mai vrea... |
Treaba cu Premiera s-a cam imbarligat ... sunt curios akuma cine o sa mai vina ...
|
Lordu` III rulllzzzz la Box Office!!!
Sursa Reuters: http://foxnews.com/story/0,2933,106815,00.html
LOS ANGELES — The final installment of "The Lord of the Rings" trilogy continued to reign at the box office despite a handful of new openings as Hollywood had its best Christmas weekend ever. "The Lord of the Rings: The Return of the King" pulled in $51.2 million in ticket sales for a total of $224 million since opening two weeks ago, according to studio estimates released Sunday. The fantasy film also posted the best Christmas Day (search) gross of any current movie, $14.6 million. Si cu asta basta :lol: |
O comparatzie intre LOTR si MATRIX fakuta din punct de vedere al incasarilor la Box Office o avetzi aici: http://www.boxofficemojo.com/franchi...otr-matrix.htm 8)
|
Originally Posted by TLD:
Mda, merci TLD... :P |
Originally Posted by Danny:
|
Inca putzin shio vom vedea filmul ROTK exact asha cum merita sa fie vazut ... cu Dolby Surround shi imagine perfecta ... of of of ... de abea ashtept!
|
Deci mie nu mi se pare deloc corect ... variantele extinse costa doar 26 $ iar la noi asha ceva nu ajunge pe piatza k-s D - suntem ROMANI!
mai obtzii shi reducere de 14% dk le comanzi ... this SUX! :evil: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...227340-6000076 |
Am un prieten care-a gasyt o oferta super acu' vreo luna la card electronic visa...cu doar 50.000!!!!But he sux,pt. ca mie-mi-a zis doar sambata,si promotia-i gata-oricum,kred k o sa ma folosesc de cardul lui intr-un viitor apropiat... :lol: Ca alta sansa...NEVER pentru romani!
|
|
:D Aici nu te contrazic deloc TLD :D |
luatzi de aicea lectura ... material de citit ...
![]() http://www.empireonline.co.uk/featur...ordoftherings/ |
o mica imagine TEASER inainte de vizionare ....
http://home.accglobal.net/~707727/im...king-lg-33.jpg |
Pe cuvantul meu de onoare ca nu am mai vazut asa film de cand mama mo` fakut...pur si simplu` ii ceva de vis...o batalie nemaivazuta de vreo` 2 ore...si un final extraordinar plin de emotie!!!
Nu`mi mai fak absolut nici o problema ptr ca is 100% convins ca Oscaru`pentru cel mai bun film ii este asigurat...la fel si la efecte speciale...Matrixu` nici nu se compara...ii copil mik!!! FANTASTIC!!! :lol: |
Ai dreptate....
Asa lupte visam eu sa conduc cand eram prin clasa a-I-a si citeam benzile desenate din Cutezatorii ce prezentau razboiul dintre Alexandru Macedon si getii de la nordul Dunarii... :D
|
Oare de ce ma ia pe mine iar intuitzia shi ma face sa cred k de data asta acesti "haters" de pe FORUM ... nu vor avea nimik de criticat la filmul acesta (ATENTZIE - FRAZA PRECEDENTA A FOST O PROVIOCARE, O INSTIGARE LA A GASI MOTIVE TAMPITE, INUTILE SI NEFONDATE DE A CRITICA FILMUL) -
Povestea, muzica, actorii,emotziile, efectele, peisajele, durata - mi-au demonstrat k e cel mai tare din parcare ... dar de adaugat k acest film a avut initzial 4 ore shi 55 de minute ... kre vor aparea in varianta extinsa ... iar dk ma intrebatzi ce se va gasi akolo - hai sa va spun : Saruman's demise at Isengard How the Palantir ended up in the water Doubtful Aragorn looking into the Palantir Merry's pledges loyalty and service to Theoden Gandalf confronting the Witch King Denethor looking into the Palantir Beregrond maybe?? Explaination of why Merry's sword hurt the Witch King Eomer crying over the fallen Theoden Houses of Healing Begining of Eowyn and Faramir romance The Mouth of Sauron at the Black Gates Possible More relating to Aragorn and Arwen's marriage NO Scouring of the Shire It's 2 die 4 isn't it ? 4 55 mins ... nu-i asha k te cam streseaza situatzia ... mai avem de ashteptat doar un an shi ceva ... :o |
Acum ca l-am vazut shi eu..ce pot sa spun? LOTR nu este un film...este o experientza...care trebuie traita intr-un cinematograf k lumea! LOTR - jos palaria!
|
Am ramas fara cuvinte....a fost pur si simplu superb!Niste momente cu adevarat extraordinare...asa ceva nu se uita niciodata
|
Quote:
|
Deci articolul tau a inceput exact asa cum trebuia : MULT NIMIC - ai aberat nimicuri...
Cine te-a fakut pe tine mah critic k pe bune tre sa zic k ai cam chiulit de la cursuri. Daca tot vrei sa faci o treaba cum trebuie eu propun seriozitatea - cel mai bun ajutor in a atinge scopurile. Ce monstruozitate mey Alexe ? Singurele monstruozitatzi reprezinta articolele tale infecte pe care, te citez pe tine "PATHETIC LIFEFORM -WRITER WANNABE!", : "nu dau nici 2 bani"! Intr-un post de-al tau ai zis k eshti de acord cu cel care a zis k categoria celor kre vad filmul se imparte in 2 : cei care joaca Warcraft si Star Craft si uite ca din greseala am dat si peste "latura" asta de articol! Da pana la urma discutam cu mai marii Forumului si te-au fakut VARZA nu altceva decat VARZA CU CARNE - pana la urma filmele sunt facute sa scoata bani - asta este scopul lor nu ? Si daca se mai intampla sa pice bine la public de ce nu ? Mentzionezi aiurea ca personajele lui Frodo si Gollum sunt antipatice ... de simbolism ai auzit in ( :lol: :lol: :lol: ) "marea ta cariera", de conflict interior sau de faptul ca pana si cel mai mic lucru si nesemnificativ poate schimba o istorie intreaga ? Tema regasita si in istoria noastra - da' nu pun mana in foc ca shtii asha ceva! Sacrificiu, Prietenie,Ura, Acceptarea Destinului, Frica Interioara, Dragoste, Loialitate, Lupta dintre Bine si Rau - sunt chestii care nu ca prind bine la public ... dar in ziua de azi aspiram la asha ceva pentru ca nu prea mai exista. "cu acelasi monolog pe doua voci intre Gollum-ul bun si cel rau" - monologul este prezent si in partea a 2 a - si acel monolog - reprezinta de fapt conflictul interior si dorintza de salvare a lui Smeagol, amintirea fostului Smeagol, care iubea natura si viata; tocmai de aia pe internet a aparut un sondaj din care a reieshit ca majoritatea fanilor au fost impresionatzi de povestea lui Gollum - itzi mai recomand versurile de la Gollum's Song - Emiliana Torrini! Revenirea personajului este IMPERIOS ESENTZIALA - el cu Frodo sunt personaje principale - pentru ca intre ei 2 are loc conflictul final - tocmai de aceea inelul se topeste de abea dupa ce Frodo alege viata fara INEL! Lord Of The Rings nu este nici o religie - este pur si simplu o ecranizare a unor carzti minunat scrise - un scris pe care nici daca ai avea varsta lui Gandalf = 7000 de ani nu l-ai putea egala ca "o tentativa nereushita" de scriitor! Un film nemaipomenit care nu a ajuns decat 1/2 la noi - mai avem shi varianta Extinsa shi Decembrie 2006 - The Hobbit! Nu spun ca filmul este PERFECT - dar articolul tau m-a cam indispus! Dk ai chef de vreun conflict gen Dragon Ball Z - mai scrie articole despre Lord Of The Rings! |
ma bucur k te-am indispus. nu esti singurul indispus de cronica mea - eu zic sa faceti un club :lol: i couldn't care less...
|
Ba fratilor la cat sunt de beat si tot mi-a placut LOTR3.
ORICUM ULTIMELE 30 MIN nu au nici o valoare(Dom peter a ratat acilea) |
mai, mie mi s-a parut foarte distractiva cronica lui als...sincer...si din pacate nu pot spune ca nu are intr-o oarecare masura dreptate...adica eu inteleg de ce nu i-a placut filmul...cand ma gandesc la ROTK si la Dogville, vad extrem de multe diferente din puctul de vedere al ideilor, constructiei de personaje, originalitate povestii, al modului in care evolueaza lucrurile...(am comparat cele doua filme nu pt ca ar apartine aceluiasi gen-pentru ca nu cred asta- ci pentru ca stiu ca unul nu i-a placut lui als, si celalalt da)...
LOTR este o poveste...iti plac povestile, iti place si filmul...eu fac parte din aceasta categorie...imi dau seama ca in afara de efecte speciale si scenariu, filmul nu are cine stie ce...dar mie mi-a placut...nu e cel mai bun film al tuturor timpurilor, nici macar al anului asta...si cu toate astea imi place...si am vaga senzatie ca o sa-l vad de foarte multe ori! mie Elijah Wood mi s-a parut ca a jucat foarte bine...mi s-a parut ca avea niste ochi foarte expresivi...stiu ca in care e descrisa mult mai bine decaderea lui...si imi dau seama ca in film nu se putea ilustra foarte bine lucrul asta...si totusi el reuseste sa surprinda si dorinta de a pastra inelul, si nelinistea din final, si schimbarea de atitudine fata de Sam...pe mine m-a impresionat. |
Originally Posted by ricutza:
deci m-am convins ce hal de critic este asta - un critic ar trebui sa fie obiectiv si sa gaseasca intr-un film defectele generale ... nu ceea ce nu-i place lui ca persoana... VARZA! |
Sambata 3 Ianuarie a avut loc o mica intalnire NEOFICIALA a forumistilor la MultiPlex la Return Of The King si pe urma totul a continuat la Spring Time... unde totul a decurs exact asha cum trebuia ...
Ne vedem pe 26 februarie ... |
mai, un critic de film vede multe filme...si ajunge sa nu mai fie impresionat de filmele care sunt doar dragute...eu obesrv si la mine ca nu ma mai pot bucura de unele filme de care multa lume se bucura....de exemplu: Spiderman...e tot o poveste, e bine realizat dar mie nu-mi place...pt ca am mai vazut o mie de filme de genul asta...probabil ca daca se va ecraniza tot ce a scris Tolkien o sa ma plictisesc la un anumit moment si de hobbiti si inele...dar momentul asta nu e acum!la als e...
|
Nici io' nici Demona nu vom zice asha ceva vreodata despre filmul asta ptr k ea shi-a fakut tatuajul cu inscriptziile shi io imi fac cu numele meu in ELFA : "LAIVINDIL" ...
ALS m-a convins ... ce pot sa zic ... inca un varzau se adauga la super varzqa pretenii de pe forumul asta ... pana atuncea nu o sa mai zic sa : KEEP THE PRIDE OF THE RING ALIVE! don't worry i'll do it ... |
Re: www.stapanulinelelor.net Primul site in domeniu din Roma
Originally Posted by old_blast:
|
exact la chestia asta ma gandeam si eu TLD!
|
Cred ca voi intra mai des de acum ca m-am distrat azi cum nu m-am distrat de mult cu post-urile celor car scriu pe aici! sa mentionam : Alex Leo Serban. :lol:
|
Am rezolvat aceasta problema... I-am lasat numai un post, cel de la cafenea... devenise enervant cu reclama asta pe fata la fiecare topic... In alta ordine de idei, TLD astazi sau maine speram sa punem pe forum pozele de la intalnire... probabil la topicul de la cefenea cu "intalnirea forumistilor CineMagia." |
Originally Posted by emanuel:
|
da asa este
da asa este
|
+
hei, sti ce, intra pe www.stapanulinelelor.net sunt acolo niste poze cu el... si cu altii.
:wink: |
ALex, nu crezi ca te-ai zbatut degeaba cand ai scris toata chestia asta? Tzi-ai stors mult creierul pana ai reushit sa scrii articolul asta? Spune-ne shi noua obsedatzilor, pe ce criterii te-ai axat cand spui ca "dl Frodo, jucat plapand de Elijah Wood, el nu face decat sa caste ochii mari sau sa lesine." Ce trebuia sa faca mai mult, sa te impresioneze? In fine...noi, fanii LOTR shi toata "febra LOTR" o sa te bantuie de mult de acum inainte...cel putzin pe acest forum!!! 8) |
Ah, shi salut la totzi, de data asta, ca de multe ori, din Arad! 8) Miss you all guys! emanuel...cand e premiera LOTR -RotK in Arad? Nu de alta, dar sa shtiu cand imi i-au liber de lucru! :D See ya in february all! :roll:
|
sa ma duci si pe mine data viitoare.ma lasa ai mei. :) am vazut si eu filmul si am ramas profund marcata.cum a zis Demona,nu am cuvinte.mi-a placut la nebunie "quotes" de la film,de genul:
Samwise:"I can't carry it, but I can carry you!" Eowyn:"I am no man!" Elrond:"Become who you were born to be." sau Gimli:"That still only counts as one!" , dar cred ca Elrond ramane preferatul meu cu "Become who you were born to be...".Demona,asa-i ca era super-frumoasa Arwen?asa ma imbrac la nunta mea!!! :wink: |
nu ma asteptam la asa ceva. mi-a venit sa urlu cand am vazut filmul. voi ati vazut cum arata Minas Tirith sau Minas Morgul???
|
Oh-oh!Look who's online!!! Akasha in persoana! :P Tzi-a adus "odorul" filmul? Il vreau shi eu! Spune-i sa faca rost de versiunile extended! :D NEAPARAT! Cat despre Arwen, duuuuuuuuh! She was incredibly beutiful! Pot sa spun ca LOTR a fost singurul film in care m-am bucurat ca binele a cashtigat! :D Cat despre nunta ta...Akasha, ai cumva febra?!?! Cu ce te-a aburit baiatu` ala iar? Nu-l crede! Sunt totzi la fel! ;)
Evanescence, sa intzeleg ca ai devenit un fan? Da, am vazut cu totzii Minas Tirith shi Minas Morgul. Nu ai fost singura impresionata. Noi am ramas cu totzi "ranitzi" de cand ne arata in prima parte lupta din Dagorland, dar acum totul e shi mai shi... Asha-i ca Regele-Vrajitor semana cu Spawn? :D Super cool! STREIGHT FROM HELL!!! Eu o sa leshin in fatza calculatorului! Gata...ma duc inapoi la lucru...Navaer all of you!!!...4 now! |
Re: +
Originally Posted by old_blast:
|
wow!eu n-am mai dat de mult pe forumul asta si unde dau peste Demona,maniaca LOTR!!!am vazut si eu filmul,m-a lasat cu gura cascata.chiar nu ma asteptam sa vad asa ceva.si cand ma gandesc ca versiunea extinsa mai sunt 2 ore in plus!sunt fan LOTR,CLAR!!!...dar nu numai,Matrixul ramane numarul 1 pentru mine!!!
|
TLD,fan Matrix?! 8) |
Ai de capu` meu! Ce e cu invazia asta pe forum? Tank, old punk!!! ;) Wazzup?! Imi place ca te-ai virusat LOTR! Parca ziceam ca inchei "the forum-session" pe azi...
|
Originally Posted by Tank:
|
Demonaaaaaaaaaaa!n-am facut prea multe. m-am mutat din Arad si am facut ce a facut si Aragorn(nu am fost incununat rege),m-am casatorit!nu e bruneta ca tine,dar e satena! 8)asta-i tot,my old friend!
|
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Tank:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Excuse me? Oh wow! Condoleantzele mele! But as long you're happy, n-am ce comenta! :) Good luck dude! Sincer era mai avantajos shi mai "cool" sa fii incoronat rege! Un mail sau un PM cu detalii, te rog! :D ME OFF!!! (*) Keep the LOTR Pride alive!!! (*) |
LONG LIVE TLDu' who brought warm feelings 2 my heart cu variantele extinse de la LOTR - unde am inebunit ... m-am uitat NON-STOP la ele ... aseara knd l-am auzit pe Gandalf The Grey vorbind in limbajul din Mordor mai aveam un pic shi mi se facea rau, sau faze extinse din Lothlorien cu Celebron si Galadriel - RUPERE ... sau sa nu mai mentzionez caterinca lui Gimlidin Fangorn Forest cu Gandalf... Ce pot sa mai mentzionez cu inmormantarea lui Theodred unde mi s-a zbarlit parul pe mine sa o aud pe Eowyn cantand in nu shtiu ce limba ... shi mai am de vizionat k am fakut o intrerupere sa vin aicea sa vb cu oamenii ku kre am fost la premiera celui mai tare film di istorie! I'll be back with More details and movie quotes ... Inca odata - Multumesc din suflet TLD ... u shall be rewarded in the halls of Valhalla! :o |
Originally Posted by Demona:
eu sunt promisa altcuiva!asa ca te rog frumos!...vorbesc serios! :D |
Originally Posted by Akasha:
Certuri, dragoste, fapte maretze (TLD cu extendedurile),nunti, muzica mai lipseste si efectele shi facem continuare la LOTR ... :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 06:00. |