![]() |
Intrebarea "de ce" e intrebarea pe care v-am pus-o eu voua, de ce i-a multumit Maria lui Ion? Raspunsul "pentru ca i-a salvat viata" nu rezolva problema. Cum i-a salvat viata? Ce se intimpla in momentul ala?
|
Inelul respectiv este un inel de plafon? :P
|
Originally Posted by Rapture:
Nu :) |
a aruncat inelul deoparte sau i l-a aruncat lu' Mărie?
|
Originally Posted by paul_aramis:
Da
Originally Posted by paul_aramis:
Nu |
1.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e de metal?
2.Inelul ,care, de fapt, nu e un inel, e de plastic? 3.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e de cauciuc? 4.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e de sticla? 5.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e comestibil? 6.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e de dimensiunea unui inel care, de fapt, e un inel? 7.Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e de dimensiunea unui colac de salvare? |
Inelul, care, de fapt, nu e un inel, e viu?
|
Originally Posted by indiferrent:
1.2.3. Probabil nu conteaza, ar putea fi oricare din cele 3 4. Nu 5. Nu 6. Da (are forma unui inel, nu neaparat e de pus pe deget, na cum va ajut) 7. Nu 8. Nu :)) Trebuie sa va concentrati in alta parte, vi s-a pus pata pe inelul asta. Cum ar zice americanul: ginditi in afara cutiei :D |
Cei doi s-au dus in parcul de distractii, unde, disperati ca nu au cum sa plateasca la timp camatarii de la care s-au imprumutat ca sa vina in luna de miere, au vazut un afis pe care scria ca daca nimeresc un baţ de trei ori la rand cu inelul castiga 10000 lei. Ion a inimerit de trei ori, aruncand inelu,l si i-a salvat viata Mariei, ca daca nu plateau ,camatarii o omorau. Maria, fericita, i-a multumit. Exact asa cum spune enuntul tau.
EDIT: Daca ce am scris mai sus nu e corect, atunci mai intreb ceva: Era un inel contraceptiv? |
E un inel de prins părul?
Se poate ca Maria să se simtă mai bine cu părul desprins. Sunt momente în care nu vrei să ai nimic care pe tine care să te deranjeze. Poate că printre elevii ăia existau și fetițe care-și prind părul cu ceva inele de prins părul. Adulții nu prea folosesc. Mă gândesc că asta ar fi o explicație plauzibilă. |
Originally Posted by Kramer:
Nu
Originally Posted by sergiuseling:
Nu Eu v-am zis sa va indepartati de inel, voi nu si nu :)) |
"luna de miere" are o importanta mai mare in cazul de fata pentru a afla raspunsul?
|
Maria ii multumeste lui Ion fiindca acesta ii salveaza viata?
|
Originally Posted by anaemona:
|
Dumnezeule... :))
Acum am citit nenorocirea... Sa fi fost prin zona, jur ca si eu aruncam dracului inelul ala! :)) Inelul de la o grenada... Terminam si cu amorezii, si cu problema! Chiar ca trebuie sa fii numai in clasa a sasea ca sa o poti rezolva... |
Nu sunt in clasa a VI-a, deci...:">
Nu vad legatura dintre grenada, luna de miere si faptul ca cei doi erau indragostiti:-? |
Originally Posted by SNOWMAN34:
Te intreb si eu, asa, ca omul, cum anume poti arunca inelul de la o grenada (adica arunci inelul si pastrezi grenada) si sa mai si ramai in viata si sa mai apuci si sa auzi cand Maria iti zice multumesc mult, Ioane? :-O |
:)) Ma intrebi degeaba, realizezi ca a fost o gluma, o chestie spusa la nervi, pt ca nu am solutia problemei.
|
Cei doi sarbatoreau nunta de argint/aur?:P :))
|
O asteptam pe anaemona sa ne dezamageasca cu raspunsul.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:14. |