![]() |
De ce sa se inchida un topic din cauza unui singur biped ? :)) Nu este un act de slabiciune ? :-?
In cazul in care nu va convine ceva mai bine ignorati cum ignor si eu topicul facut pentru excrementul de film "Cats & Dogs"... :-& |
un film foarte bun care cere un sequel
|
Eu cred ca s-a terminat (in opinia mea chiar foarte bine) fara a mai lasa loc de o continuare.
|
Da' nicio precizare legata de asemanarea cu Abre los ojos? Eu fix la asta m-am gandit inca de la inceputul Inceputului. Ma refer la visul fabricat.
Adica, minus conotatii si amploare, Inception = Bourne + Abre los ojos |
Originally Posted by Lecart:
|
Tot ce se poate, mie mi-a amintit de Abre si eram curios daca mai simte careva.
|
Am văzut și eu în sfârșit filmul zilele trecute. După ce ne demonstrase că cinematograful e un spectacol de iluzionism, de data asta Nolan a încercat să ne expună formele plăsmuite de imaginația lui onirică. Pentru un artist, indiferent de domeniul lui de creație, poate cel mai greu e să redea pe canava, în piatră, pe ecranul argintiu și să-i facă pe consumatori să perceapă exact ceea ce el a văzut cu ochii minții lui.
Deși m-a dezamăgit sărăcia ideatică a Începutului, - pentru că, deși nu mai văzusem decât puține din filmele regizorului britanic (Urmăritorul, Memento și Prestigiul), nu citisem nicio cronică și mă așteptam la ceva mai cu miez și la un final nu numai surprinzător, dar și care să reveleze sensuri și mesaje serioase - m-au impresionat câteva aspecte minore, ca de pildă jocul lui DiCaprio din scena momentului culminant, când, transfigurându-se, el a luat înfățișarea cineastului. Am citit și cronicile de aici. Cel mai mult mi-a plăcut editorialul lui Popescu, adresat atât iubitorului de film cât și sociologului, semnalând tendința omului ultimilor ani de a fugi de realitate. Cred că ne putem aștepta ca articolul respectiv să fie inclus într-unul din viitoarele volume de editoriale ale publicistului. În comparație cu stufoasele comentarii ale oamenilor de film, care ne explică analitic faptul că pușca se compune din partea lemnoasă și partea f(i)eroasă, el indică excelent de sintetic metafizica balistică a cinematografului de consum recent. |
Aveti idee cand apare pe DVD?
|
Maxima zilei (e prea beton pentru a nu fi postata):
If you paid money for INCEPTION you're a sucker. If you think you liked it, you're an idiot. Dan Gosse |
Originally Posted by Windom:
attention whore much? :)) |
No offence, dar mi se pare o prostie si deloc amuzanta. E o afirmatie fara baza pe care o poti face despre orice film, tocmai pentru ca n-are pic de argument in ea...
|
Nu o poti face despre orice film, cum nu o poti face despre orice regizor. Dar o poti face in cazul astora care preacurvesc, cum e Cameron sau Nolan. Daca Nolan a fost odata un regizor cool asta nu-i o scuza.
Amuzanta e strategia pe care au inventat-o pentru a-ti lua banul, oferindu-ti in schimb basini umflate cu pretentie de arta. |
Nu stiu daca a zis Nolan ca ce a facut e arta, dar cu siguranta e unul din cele mai bune blockbustere facute vreodata. Nu stiu ce inseamna "regizor cool", dar maiestria lui se observa foarte bine in Inception, atat ca regizor, cat si ca scenarist...
Sincer cred ca faci aceeasi greseala pe care ai facut-o si cu Avatar, doar ca filmele astea se aseamana doar cand vine vorba de buget si incasari (oarecum la partea a doua). Ai vazut filmul? |
Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Liviu-:
Inca nu am vazut filmul, dar asta nu are importanta aici. Nu critic filmul, critic initiativa. E o discutie care nu are in vedere doar Inception, sint chestii legate de Hollywood-ul contemporan pina la urma. Exista capodopere ale cinematografului pe care inca n-am reusit sa le vad, nu stiu cind o sa-mi pierd vremea si cu asta... |
Iarasi discutia asta fara sens. Toate isi au locul lor in lume, inclusiv blockbusterele si Hollywoodul. Nu poti sa mananci gourmet in fiecare zi, dar asta nu inseamna ca produsele de larg consum nu pot sa fie prospete si delicioase.
Si acum cat se poate de sincer, who the fuck is Dan Gosse? |
Nu inteleg care e problema in a face un film cu scopul de a incasa multi bani de pe urma acestuia. E o dorinta normala, nimeni nu merita sa fie incriminat pentru ca doreste sa aiba succes. They are doing it for the money? So what! Problema este atunci cand banii se transforma in UNICUL scop, cand faci filme doar pentru bani. Cel putin Nolan nu ne insulta inteligenta si este atat de implicat in procesul de film making, de la cinematography pana la score, incat nu ii poti pune la indoiala pasiunea pentru a face filme.
What if I'm sure I liked it? |
Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by buticut:
Originally Posted by buticut:
|
Satisfactiile pe care ti le ofera filmul nu se limiteaza la plan vizual si cu siguranta nu orgasmele vizuale sunt scopul lui.
Why so much hate, toate artele s-au pervertit in secolul asta. Have we leanred nothing from Warhol? Iar Dl Gosse trolluieste in dulcele stil clasic prin afirmatii ca cele de mai sus. ![]() |
... hahaha... ce-mi place... de fapt... ADOR... sa-l vad pe Windom (cel ce crede in wisdom dar nu cerceteaza fenomenul) aberand si poluand atmosfera cu parerile lui de mestesugar savant. Cred ca ar trebui sa sari printr-un Window... s-ar putea sa te trezesti din fudulia si snobismul asta antipatic. Poate-ti ghidezi si tu viata urmand alte dogme... Cu zeflemeaua asta nu te vad mai sus de-o masa cu 3 picioare si-o bucata de paine.. Pe romaneste... nu o sa dau quote la toate aberatiile dar... "mai taci ma in ........ ca vorbesti prostii" ... "criticule"... :-O pun pariu ca esti "fan" Lynch... |
Mai era un Apostol si la Duda Albastra, vad ca i-ai luat locul, THERE YOU GO DONYYYYY!!! Imi place ca va bagati in seama pe unde puteti si voi, astia care nu ati recunoaste cinema-ul nici daca v-ar musca de cur. Va mai da pe spate cite o chestie d'asta din cind in cind, la care nu prea tre' sa misti neuronu', cadeti in genunchi si salivati, dup'aia intrati in hibernare pina la anu', cind mai arunca unu' in aer ceva sau se mai fut doua albastrele in treide si iar va dati drumu'... Apoi iar ne lasati in pace o perioada... Precum o durere de masele.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:08. |