![]() |
Originally Posted by SoricicaMov:
Noi mai zabovim un piculete, vave, asupra problemei. Trebuie sa stabilim cine pe cine trezeste dimineata ce vine. In particular. ;) |
Ma retrag si eu. (:| Vise eroice va doresc.
|
Da, recunosc, am uitat sa precizez: vave este o sculatoare model! B-)
|
Care doi? Ca eu am tras pe dreapta de cand s-a tirat Shory. :D
Deci se potriveste poezeaua scorpionesca - enjoy your solitude and don't forget to wake me up as usual. ;) |
Deoarece, se pare ca in clipa mortii ai parte de un orgasm mai puternic decit toate cele avute in timpul vietii, adunate la un loc. Dar trebuie sa tii o lamiie in gura...;)
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Si eu ma indoiesc ca o sa va opriti la armasari.:) Intotdeauna exista cai spre noi orizonturi, nu degeaba au fost conceputi de exemplu elefantii. Cineva s-a gandit la toate.:P |
Numai o dedicatie care se potriveste cu tema You can't get laid in Germany
|
Se pune si daca persoana respectiva ''se consola'' de una singura? :P
|
E sex cu o persoana pe care o iubesti.:x
Woody Allen |
Originally Posted by vave:
Am intrebat daca se pune, daca se poate vorbi si desprea asta, vroiam sa le dau idei si celorlalti care citesc acest topic, sa le insuflu curaj si nu sa ma destainui eu :P Nu vreau sa ma fac de cacao chiar asa in public ;) |
hm, am avut la un moment dat un coleg de apartament care avea nevoie de niste casti si nu s-a gandit sa bata la usa
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
"Aţi practicat vreodată autoerotismul?" asta era un a dintre întrebările standard la testele psihologice de pe-aici. :"> :P [Nu ştiu de ce, dar, în filme, o scenă de onanism pare mai realistă decât una de sex între 2 parteneri. ;)] |
Ciudat... Voi femeile mereu va plangeti de perioadele scurte ale actului sexual dar niciodata nu spuneti cand sa ne oprim. :P
|
Cura de slabire pentru femei:
Luni servesti branza de oi si faci sex pe dinapoi Marti servesti branza de vaci si faci sex la umeri-craci Miercuri putin din toate si faci sex intreaga noapte Joi mananci carne de pui si faci sex de-a dracului Vineri iti prostesti barbatu' ,te duci si ti-o tragi cu altu' Sambata paine cu nuci si faci sex pe unde apuci Duminica mananci gratar si dai fuga la cantar, Daca vezi ca-i cura buna, o urmezi macar o luna. |
|
Puneti-v-o cit inca sinteti tineri porumbeilor. Va pupa bunu.:-*
|
Nu ca as fi tentat sa ti-o pun si a treia oara, ca mi-s crud ca un morcov proaspat scos din pamant. :D
|
Parca era vorba de pus poze, ce are a face cu sexul?:-/ :-?
|
Pai uneste atunci si arta gatitului cu topicul asta. Ca uneori numa' la metafore imi sta gindul cind arunc ochii pe acolo.:">
|
Oh, yes, the Constanza way...:D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:40. |