![]() |
Frumoasa femeie e Kathryn Bigelow!:x
|
Eu ma bucur ca a fost nominalizat Cloudy With a Chance of Meatballs. Up e castigatorul absolut, dar Cloudy e o animatie foarte buna si surprinzator de inteligenta, trecuta cam neobservata pe la noi.
|
Haha Globurile sunt subtitrate :D:D:D:D!!
|
Originally Posted by marius_em:
Mr. Fox >>>>>>>>> everything else. |
Hahaha e mult mai fain sa vezi Globurile pe TVR1 cu subtitrare. Chit ca tot ii mai suporti pe comentatori in pauzele publicitare.Am dat peste o gafa care imi scapase....pro-rectorul UNATC vorbind despre filmul ala cu pisici si motanei ale caror voci sunt date de Clooney si Streep :)):)):)).
|
OMG! M.C. Hall are cancer! Doamne, ce veste. Il ador pe tipul asta.
|
vad si eu acum ceremonia, in reluare.
pentru asta ati stat voi la 3 noaptea? |
Drew Barrymore a fost chiar ridicola. N-am inteles nimic din ce-a vrut sa zica. Plus ca se juca, dar se juca destul de prost, ceea ce e surprinzator de jenant pentru o actrita de calibrul ei.
|
Martin Scorsese, uau! Ce discurs!
|
Originally Posted by keepwalking:
I know, I know...:-< Dar ai pierdut partea cea mai buna, voiceover-urile din timpul ceremoniei :)).
Originally Posted by marius_em:
C'mon, a fost simpatica. O fi aparut ea in multe filme, dar nu a pupat de atatea ori podiumul si nici nu a castigat prea multe premii importante, cat sa fie obisnuita sa dea discursuri :D. |
Nu pot sa cred ce dickhead a fost Cameron. Numai strambe i-a bagat fostei.
|
LOL, cum zice Arnold. Dis is Avadar!
|
Ah, abia acum am deschis si eu TV-ul :( Se pare ca am pierdut mai tot, nu ca as fi pierdut mare lucru :P
Legat de cele doua premii castigate de Avatar, mi se pare mult mai meritat cel de regie decat cel de film. Acolo chiar se vede munca lui Cameron si mi se pare ca oricine ar fi putut castiga, cred ca toti erau apropiati. La cel mai bun film e alta treaba, nici nu mai conteaza ca suntem fiecare cu parerile noastre proprii. Cu ce nu sunt eu de acord e "logica" cum ca daca un film castiga la Globuri nu mai castiga la Oscar. Ma indoiesc ca pe membrii academiei ii intereseaza cine a castigat globul. Sunt premii diferite doar. Si mai devreme zisesem ca e un an slab. Nu am zis asta pt ca a castigat Avatar si nu am zis-o in contextul in care faptul ca ar fi un an slab ar insemna cumva ca celelalte filme ar fi mai bune decat Avatar (chiar daca eu cred ca au fost). Ar fi o chestie ilogica. Pur si simplu e un an cu filme mai putin memorabile, mai putin originale si acest deceniu a fost unul foarte bun. In acest context anul 2009 mi se pare foarte slab in comparatie cu ceilalti ai acestui deceniu. |
Da, un an slab dar spre deosebire de un alt an de-a dreptul dezastruos( 2008) acum il avem pe "I.B." care scapa turma(ar mai fi si "Antichrist" , dupa mine, dar e atat de controversat incat, pentru confortul tuturor, nu-l mai amintesc) .
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Bai, pula mea, pune careva lista si cine a castigat dintre noi?
|
Originally Posted by Judex:
Vezi lista la predictii...pusa cu mult inainte ca tu sa o iei bale-istic :D. |
Aha, My bad! :D
Dulapu durerii best film si regie???? Bleah....:-& |
LOL...you mean Avada?
|
=))
La ce plm m-oi fi uitat??? B-) E bine asa. N-o suport pe boarfa aia. :P |
All times are GMT +2. The time now is 09:16. |