Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Tenis (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96156)

omudindulap 01 Jul 2011 21:05

Britanici :D Ce ai cu CTP? >:P :P

Pepper 01 Jul 2011 21:12

omu ala nu stie sa comenteze un meci de tenis, mi se pare penibil :-w
inteleg ca are favoritii sai (pe nadal) dar prea ii ridica in slavi la un simplu forehand :))
are un stil de a comenta de parca un meci de tenis ar fi un SF :))

Pepper 02 Jul 2011 16:57

Kvitova kicked-ass =D>
Sa speram ca Tecau si Lindstedt vor face acelasi lucru :D
Mi-a placut cand jucatoarea care a comentat la digi, al carei nume l-am, a recunoscut-o in tribune pe Anne Hathaway si a zis "O stiu! E actrita! a jucat in......" cred ca i-a fost rusine sa spuna Sex and other drugs :))

danonino 02 Jul 2011 17:44

Tecau si Lindstedt si-o cam iau de la fratiorii Brian. Cel putin in primul set.

Pepper 02 Jul 2011 17:59

Cum sa pierzi 2 game-uri din dubla greseala? cum?? :|
The evil twins sunt vizibil mai buni....imi vine sa ma uit la nunta regala de la Monaco :|

ghost90 03 Jul 2011 17:44

Bravo Nole!!! :D

mvpsebi 03 Jul 2011 17:49

N'a fost nu stiu ce frumusete de meci, dar ma bucur ca a castigat Nole. :D Un an deosebit pt el, care se va termina cu victorie la US Open, sper!

omudindulap 03 Jul 2011 18:02

Sunt nefericit pentru ca...
Chiar inainte de prima minge a ultimului game, mi s-a inchis laptopul :)) Nici el nu a mai putut suporta...:(

Pepper 03 Jul 2011 21:57

Am fost nefericita din acelasi motiv dar acum mi-a trecut, poate pt ca mi-am varsat nervii pe telecomanda la fiecare game pierdut de Nadal :-w
A fost un chin sa vad al doilea set ~X( aveam impresia ca-i tin ghinion daca ma uit.
Si din nou sarbul a fost mai bun :-<
Nadal vs Djokovic to be continued...

t0nka 05 Jul 2011 11:10

Originally Posted by Pepper:

Kvitova kicked-ass =D>
Sa speram ca Tecau si Lindstedt vor face acelasi lucru :D
Mi-a placut cand jucatoarea care a comentat la digi, al carei nume l-am, a recunoscut-o in tribune pe Anne Hathaway si a zis "O stiu! E actrita! a jucat in......" cred ca i-a fost rusine sa spuna Sex and other drugs :))

Monica Niculescu

omudindulap 02 Sep 2011 19:04

A inceput US Open, fratilor!
Dupa dezamagirea de ieri, numita Halep, care in runda precedenta eliminase o detinatoare de Grand Slam, fiind acum invinsa de o jucatoare mai slab clasata, astazi Monica Niculescu devine prima romanca calificata in optimi, dupa 13 ani, 6-0 6-1!!! cu Lucie Safarova, nici ea o necunoscuta. Urmatorul adversar al romancei este nemtoaica Angelique Kerber, de care eu nu am auzit, deci, teoretic, ne putem astepta la sferturi. :D

Pepper 02 Sep 2011 20:23

Deci teoretic rezultatul e deschis :D n-ai invatat nici pana acum ca tenisul este imprevizibil? Cand e vorba de jucatorii romani nu pot fi obiectiva si ma abtin de la pronosticuri, iar din ce-am vazut pana acum fetele nu prea fac fata presiunii...
Eu zic sa-i tinem pumnii si apoi mai vedem :P

omudindulap 02 Sep 2011 21:41

Bine, ma, fie ca tine 8-|
Afara de ea si Tecau, nu mai avem pe nimeni, nu? La dublu fete? :-?

Pepper 02 Sep 2011 22:03

Cirstea si Morita vor juca in runda 2 impotriva unor spanioloaice cu nume lungi
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/wd/r2s1.html
and that's kinda it...

Pepper 03 Sep 2011 22:30

Cirstea si Morita out; Niculescu va juca maine incepand cu ora 18:00, poate avem noroc sa vedem meciul live macar pe Eurosport2 ca Eurosport va fi ocupat de Nadal-Nalbandian :D
Iar meciul lui Tecau/Lindstedt din runda 3 e o necunoscuta, nici programat nu e.

omudindulap 03 Sep 2011 22:37

Potrivit flashscore, tot la 18, maine.

Pepper 04 Sep 2011 18:20

Potrivit site-ului oficial usopen.com meciul lui Tecau/Lindstedt este ultimul din cele 4 programate pe terenul unde joaca(/isi ia bataie) Niculescu, deci pe la 3,4 dimineata ne zici tu din dulap cat a fost scorul :D

Pana la urma am eu onoarea :P Tecau/Lindstedt - Bracciali/Starace 7-6 7-6 \m/

Pepper 07 Sep 2011 23:54

O noua zi fara tenis :( intre timp jucatorii se plictisesc, isi pierd din concentrare, devin frustrati, nemultumiti si starea de spirit le poate afecta jocul :-w Fuck you, rain!!

Pepper 08 Sep 2011 22:02

C'est fini si pt Tecau :(
Perechea Lindstedt/Tecau a pierdut in sferturi in fata a 2 macaronari, Bolelli si Fognini, cu 1-6 7-6 6-4 :-w
In rest, nimic nou pe frontul de vest, cei mai buni raman cei mai buni (adica Nadal & co.) si urmeaza cele mai bune meciuri de disputat :D

omudindulap 10 Sep 2011 00:29

Semifinale masculin - nicio surpriza

Nadal - Murray
Federer - Nole

Mizez pe o finala Nadal - Nole. E cam logic, la ce joaca cei doi. Vedem maine.

All times are GMT +2. The time now is 09:06.