![]() |
Originally Posted by Liviu-:
dar ce-ti fac tie oamenii astia? acum ti-e mai bine cu udrea, ridzi, cocos, videanu, EBA, boc, mircea&traian basescu? |
eram prin tara intr-un loc unde nu prea se prindeau posturi si stateam pe radio romania. era o emisiune in care se facea reclama la nu stiu ce vin, ei povesteau despre podgorie tu ascultai dadeai raspunsul corect si castigai doua sticle de vin la set.
momentul apelului telefonic, pe fir un dorel dupa accent si exprimare. da baiatu raspunsu corect, felicitari, ce frumos si destept esti, bla,bla,bla si vine intrebarea cheie a prezentatoarei : cu cine ai vrea sa bei vinul ? cu elena udrea raspunde cu patos dorel. dar pentru asta trebuie mai intai sa il imbat pe basescu ca sa pot ajunge la udrea.=)) gresise cumva cocoselul ? eu as vrea cu roberta, daca e sa ma scol cu cineva..... |
Si eu i-as pune-o lu' Roberta-n draci! :D
|
ne-am întors în urmă cu 9 ani: alegerile din 2000, doar că în loc de Iliescu e Geoană şi în loc de Vadim e Băsescu... same shit
în turul 2 ori îmi anulez votul ori votez Geoană (doar din motivul Johannis), deşi mi-e greaţă. "dear God. So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Basescu. Regards." |
Rugăciunea mea:
Dear God,
So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Băsescu. Regards. =)) =)) =)) |
|
Originally Posted by Gloria:
nu cred că e ceva mai cretin, dizgraţios şi profund imatur politic decât genul ăsta de campanie electorală bazat pe discreditarea prin orice mijloace a contracandidatului. :-& :-& :-& :-& |
Traian Basescu loveste un copil cu pumnul în gura in 2004
http://www.youtube.com/watch?v=ea0lYbcPJCY |
Ai gresit linkul, e cu o femeie care-i cere ajutorul fiindcä e evacuatä. :P
Oricum, tentativa are efect: pânä acum vreo lunä, eram aproape decis sä-mi anulez votul, dar la hotärârea mea de a vota cu Bäse au contribuit masiv si atacurile contra lui, prin trei caracteristici: surse, murdärie, sângäcie (ca în cazul de fatä). Când cineva e atacat chiar în HALUL ästa, nu poate fi atât de räu. (Intâmplätor, e si opinia lui Nae Caranfil, exprimatä într-o searä la '80, când eram la masä cu el, Andrei Gorzo si Sever Voinescu.) |
:D
Originally Posted by Pitbull:
Nu am grsit linkul, sec 15 :P Ei si ce daca la lovit , poate ma jnjurat, cum a spus Basescu =)) |
Ai dreptate - nu e gresealä, e defäimare deliberatä.
Copilul se tot bagä în fatä, iar Bäsescu îi face semn sä se dea la o parte. Copilul face un pas înapoi si continuä sä se uite la el, râzând. Pentru cä zona unde mâna si copilul se apropie cel mai mult e obturatä de femeie, anti-bäsescienii (adicä pro-stänacii) au venit cu ideea sä speculeze cä l-ar fi lovit (mai mult: "cu pumnul în gurä" - adicä douä elemente care-n imagine nici nu se väd!). Nici nu putea sä-l atingä, ar fi trebuit sä aibä bratul cu vreo 20-30 cm mai lung (sau telescopic). Sfat pentru pro-stänaci: încercati sä inventati minciuni credibile, nu d-astea care tot pe voi vä fac de cäcat. Sau, vorba noasträ din popor: "Mai räsfirati, bäieti, mai räsfirati." |
Imi amintesc o tampenie comisa de Base cu ocazia primului Revelion ca presedinte. Am remarcat singura faza, ulterior parca s-a discutat si in presa.
Marinelu' a baut sampanie din sticla, dupa care a aruncat sticla goala in multime. N-am auzit daca a nimerit in capul cuiva, dar n-ar fi fost exclus! |
Hai sä zicem c-a nimerit - cä tot e campanie electoralä!
Se poate si mai bine: era o femeie gravidä, si a omorât-o cu copil cu tot! (Avea tripleti; unu' n-a scäpat!) |
Voi merge sa votez raul cel mai mic: Mircea Geoana. Desi am fost intotdeauna antiPSD, de data aceasta voi vota un psdist pentru ca nu am alta optiune. Oricum, votez un candidat la presedintie, nu partidul.
Pe zi ce trece, Base mi se pare tot mai periculos. Ma dezgusta si m-am saturat de el si de atitudinea lui populista.Voi chiar ati uitat de scandalul Ridzi? Nu v-ati saturat de curve (nu de Ridzi e vorba aici, ci de altcineva) in guvern si de ignorante in Parlamentul European? Pe Anca Boagiu v-o amintiti? O alta ignoranta stearsa promovata de Basescu datorita relatiilor personale (ea a recunoscut ca il cunoastea de cand era mica). |
singurul lucru care ma face sa cred ca acea caseta e adevarata e urmatorul:
dupa ce a vazut caseta, basescu nu a negat imediat ca ar fi lovit vreodata vreun copil. a trebuit sa astepte 3 ore pentru a se consulta cu stafful si a revedea caseta??? in rest, nici o expertiza nu va dovedi vreodata ce si cum s-a intamplat. filmuletul cu asasinarea lui kennedy a fost vazut de milioane de ori si tot un singur vinovat a existat. |
The problem is... Prezenta copilului acolo imi aduce aminte de anumite secvente din Forrest Gump! Are cineva un AVI la 1280x720?
|
hm....am mai vazut de cateva ori filmuletul...
dupa lovitura, copilul isi ridica mainile in sus, incercand sa se apere, in timp ce se da un pas inapoi. mimica lui e cea a unui om surprins. in plan secund se afla un barbat care il urmareste cu privirea pe copil, ca si cum ar vrea sa vada ce se intampla cu acesta. inseamna ca si ala a vazut ceva ciudat intre basescu si copil. probabil ca barbatul se astepta ca baiatul sa cada, din moment ce se uita atat de atent la el. |
"Aşa preşedinte, aşa alegători"
Cunoastem si noi pe unii...:) nu? |
e unu pe-aici, pe-aproape, un alegator.
|
Originally Posted by corinka:
..La fel de bine cum mi-l amintesc pe Nästase (cu tot pomelnicul lui de furturi si fraude), pe Rodica Stänoiu, care mânuia dosarele la ordinele nasului Bonbonel, pe Hildegarde Puwak, care bägase mâna pân-la cot în fondurile de la U.E., pe Oprisan, pe Sechelariu, pe Mischie, pe Mazäre... ca sä nu mai vorbesc de marii mafioti Mitrea, Hrebenciuc si Cozmâncä... Sau luna crizei 322, când tot parlamentul, sub conducerea de urgentä a lui Väcäroiu si Olteanu, devenise o masinä de votat pe bandä rulantä anularea tuturor reformelor Monicäi Macovei în justitie, färä sä se ascundä mäcar - erau atât de disperati, încât nici nu mai inventau scuze si pretexte, läsau sä se vadä cä de fapt îsi protejau propriul aparat al mega-coruptiei nationale. ...Da, Cori - mi-i amintesc bine pe toti, färä mäcar sä fie nevoie sä caut ozeneuri prin clipuri vechi din 2004... Mä bucur cä unii sunt atât de candizi încât vor înapoi toatä fecalocratia asta - mä bucur nu pentru mine, nici pentru tarä, ci pentru ei: înseamnä cä au sansa unei fericiri perpetue. Dar sper ca votul meu sä contribuie la o stare (de fericire sau nefericire) REALA, nu automincinoasä. |
All times are GMT +2. The time now is 12:43. |