![]() |
Originally Posted by marllenn:
si daca nu crezi,ia-l pe mustacioara ochelaristul de mana si cu banii stransi la nunta,convingeti-va! |
vezi, nu sunt singurul. stiam eu ca e in franta.
|
eu cred ca tu iei pozele de pe net fara sa fi fost pe acolo si nu esti atenta la locatii.
|
Praterul este in viena :P
|
Originally Posted by indiferrent:
te-ai razbunat pe mine ca nu ti-am trimis sarmale si acuma toata lumea o sa rada de mine ca am mintit,gresind ca o fraiera,locul.... da.Praterul e la Paris.cum sa dreg asta?ma mai crede cineva cand voi mai posta poze? |
In Austria se vorbeste germana(limba oficiala).Chiar si in prima poza pusa de rvn scrie in germana .
|
Prater este un cartier pe vremuri evreiesc, care inca pastreaza semnele etniei - spre exemplu, inca gasesti macelarii kosher acolo - si care se afla la 2 statii de metrou si care se afla la 2 statii de metrou de Schwedenplatz si 3 de Stephansplatz, adica centrul centrului.
|
rvn se referea la parcul public, dar se pare ca ala e in paris. aici a gresit ea, cred ca l-a confundat cu cartierul de care zici tu, de aia a zis ca e in viena
|
|
|
rotile astea sunt prin toate orasele mari ale europei. nu mai inteleg nimic.
|
Originally Posted by indiferrent:
am incurcat si eu orasele,ce vrei! eram cu gandul la magazine,sa-mi cumpar pantofi din aceia cu toc,de care poarta si Udrea... nu m-a interesat prea mult unde ma aflu... acum m-am lamurit.asa e.Praterul e la Paris,chiar langa turnul Babel. |
@rvn dupa ce uploadezi imaginea pe imageShack apare "Links to share your image" iar aici este o lista Link, Direct Link,Forum Code,Alt Forum Code,HTML Code,Forum Thumbnail,Alt Forum Thumbnail si HTML Thumbnail.Pe care dintre aceste optiuni o alegi ca sa apara imaginea direct pe forum asa cum ai procedat tu cu pozele de la Prater?
|
iti apare la insert image :) e penultima casuta e cu munte ;)) sau ce o fi asta
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Astept cu nerabdare pozele Cristinei. Am auzit pe aici ca arata bine. Poate prindem vreun cadru, ceva, printre peisaje.
|
foarte frumos...nu e nici o roata pe acolo? ne amagesti doar cu o poza?
|
Vezi, daca nu faceam eu pe smecherul cu zidaria si ramaneai cu parerea buna despre mine, poate citeam o carte impreuna.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 12:43. |