![]() |
Nu.E ok daca si ea e lulea dupa prietenul sotului ei.
|
Pai cam e si ea.
|
Atunci e ok.
|
Si eu ce fac Mircea?
|
Te imbeti cu prietenu` .. si cu madam faci ce trebuie facut.Si apoi toata lumea la culcare.
|
Ea are un copil. Eu am doi.
|
Fata si baiat ? Istoria se va repeta.Complicatii vor aparea.
|
Da, fetita mea are 7 ani si baietelul un an.
|
Sa`ti traiasca :)
|
|
:)
P.S. Numai ai grija ca prietenul ala sa nu citeasca si el forumul. |
Intrebare intrebatoare ca sunt cam necajit.Mai nou se scrie "ân" "ântamplare" si asa mai departe ? Care imi explica si mie.Multumesc.
|
Imediat dupa ce a aparut norma academiei am vazut pe usa unui butic cu patron tigan "ÂNCHIS". :D
|
in nici un caz ântâmplare
e simplu: daca e la inceput de cuvant e cu î, in interior e cu â. si asta ramane valabil si la cuvintele compuse, deci reîncărcare nu reâncărcare, etc. |
Loool!
Originally Posted by redmen:
"â" se foloseşte numai în interiorul cuvintelor necompuse. până să aprară norma asta singura excepţie de la regulă erau cuvintele "România" şi "român". oricum, mie-mi place mai bine noua normă, sună mai profund "sunt", decât sînt. ceea ce e într-adevăr deranjant e modul aberant în care poulaţia matură a perceput şi asimilat aceste reguli ortografice, am zeci de colegi care scriu de forma lui "eu sânt", "reâncadrare" etc. te iei cu mâinile de păr citind pe varii site-uri româneşti, despre forumuri nu mai vb. mă rog, ideea e că fiecare poate să scrie cum doreşte, însă pentru a putea fi înţeles tb să respecţi ceva norme universal valabile. şi acum o să explic pentru a suta oară de ce mai cârcotesc eu pe-aci pe tema asta. ei bine, eu am fost un copil dislexic, adicătele am avut ceva mai multe probleme cu învăţarea alfabetului, memoria noastră vizuală e fb, însă dacă tu scrii greşit deja m-ai băgat în ceaţă şi io tb să fac diverse asociaţii pentru a putea pricepe ceva. aşa funţionează creierul nostru/ meu, şi încă nu am aflat până acum dacă asta e doar vina mea, sau Dumnezeu a vrut să mă ţină cât mai departe de cuvinte. ştia El, ce ştia! LOOOOOOL |
Nedumerirea mea a plecat de la un articol.Multumesc pentru raspunsurile promte :)
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...esimtirea-lor/ |
"Neînvinsä..." (-i stiti voi cine! ;) )
"Nici un", "nici o". (Formele "niciun", "nicio", desi s-a încercat a fi impuse abuziv, sunt ilogice, nelegitime, nejustificate, incorecte, agramate, orgolioase, glandulare, arogante, ovariene, ignorante, orgasmice, gratuite, labagiste, cretine; deci, se resping. Färä drept de apel. NU le folosim. Gata.) |
:P
io mi-am citit horoscopul pe anul curent, cel din care-a reieşit că dacă m-aş supune regulilor, categoric aş fi un pic mai fericită. în cazul de faţă io am ales să fiu nicio "ovariană"! :p :p :p
|
Originally Posted by Judex:
Era si o caricatura. Un biletel pe o masa: "Draga mea, sint [taiat], sunt [taiat], am plecat la piata". |
Originally Posted by Judex:
Multumesc! :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:47. |