![]() |
.pai si ce-ar fi trebuit sa faca? ca doar erau pe-un stadion, si nu la paralamentul romaniei, asteptand sa le inmaneze elena ceausescu premii de doctori horroris cauza.
.daca nici la cistigarea cupei mondiale la fotbal nu ai dreptul la un comportament juvenil, atunci cind? |
Ma gandeam doar la cum s-au manifestat Brazilia in 2002 si Grecia in 2004...
|
Originally Posted by raptor:
corect! |
Capitanul echipei nationale a Frantei, Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Germania, a anuntat astazi FIFA. Zidane care aseara a disputat ultimul meci al carierei sale, impotriva Italiei a obtinut 2.012 puncte fiind urmat de Cannavaro cu 1.977 de puncte si Andrea Pirlo cu 715 puncte.
Zidane a fost desemnat castigator al Balonului de Aur al Mondialului din Germania, de catre jurnalistii acreditatii la acest turneu final. Pe lista propusa de FIFA au mai facut parte: Vieira, Henry, Ballack, Klose, Zambrotta si Buffon. |
da, f bine, e meritat.
dupa cum meritat e si cartonashu roshu. in fond, singur si-a pus kkt pe clantza!... re: comportamentul ekipei italiei - get real, people! i mean, oamenii se bucurau; is there a special, proper code for joy?? :o |
Originally Posted by Terror_IST:
de ce? ca l-a tuns pe camoranesi pe stadion? daca iese vadim presedinte o sa vezi executii pe stadion |
bucuros si fericit ca au castigat italienii.
Cannavaro (superb, pentru cine intelege fotbalul), Buffon si Pirlo - cei mai buni de la acest campionat. Zidane - o epava nervoasa, stresata de transfuzii... and pilule amare... fracezii - brrr!!! cum poate sa-ti placa asa ceva? cel mai frumos si interesant meci (scenariu, joc si lumini...) - de colectie, ca un film de Fellini - semifinala Italia-Germania. un poem frumos pe care nemtii - ca buni organizatori - l-au meritat. dupa spectacol ARTISTII au plecat spre Roma. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Cand te urmaresc atatea milionae de oameni, poti da dovada de putina decenta chiar daca esti campion mondial. Au aratat ca au stil dar au demonstrat ca nu au clasa (din nou exista exceptii, cei trei mentionati de Herbert sunt si pe lista mea de favoriti)! Asta e punctul meu de vedere, si am mentionat mai sus ca nu sunt fan Italia. Pur si simplu, nu mi-a placut cum s-au purtat dar asta nu insemna ca nu au meritat victoria. |
nu inteleg ce ti s-a parut indecent sau obscen in bucuria italienilor... faptul ca au sarutat trofeul? ca l-au mangaiat? zau chiar nu mi s-a parut nimic iesit din comun... pe mine m-a dezamagit meciul, dar asteptam de 6 ani ani revansa italienilor si daca eu am tipat ca nebuna de fericire la final, cred ca ei mai aveau putin si explodau de bucurie...
|
Originally Posted by drudu:
Stiu ca pare ciudat dar ma refeream la modul in care au sarutat si mangaiat trofeul (de aceea am dat ca exemple Brazilia si Grecia, care s-au manifestat cu totul altfel, fiind vorba de culturi diferite), lasand la o parte faptul ca Gatuso ramasese in chiloti. Si mai ciudat e faptul ca desi credeam ca toata chestia sta mi s-a parut mie pentru ca nu prea am la inima Italia, mai multe alte persoane mi-au impartasit aceeasi opinie. :? E, dupa cum am spus o chestie subiectiva. |
pe mine nu m-a deranjat k gattuso a ramas in kilotzi :P
|
A ramas cineva in chiloti??? Darn Leo, puteai sa dai un beep!
|
gee, mala, it was on such short notice!
i couldn't see it coming :( |
:( I only enjoy sports when the naked guy walks into arena
|
... u should've lived in ancient greece 8)
|
Ma asteptam sa ramana un jucator al Italiei in chiloti, se cam practica pe la ei, doar ca nu ma asteptam (nici doream) sa fie Gatuso.
|
on a more serious (= sinister...) note: am primit pe email ceva dezgustator - un clip muzical intitulat 'zidane il a frappe' - probabil k il stiti... este imaginea in bucla a incidentului zz - materazzi, cu o voce maghrebiana cintind, cu veselie 'intoxicanta', refrenul aferent :sick:
un fel de 'allez, la barbarie', care-mi intoarce stomacul pe dos si-mi da fiori pe sira spinarii! oare unde o sa ajungem??! |
(...)
ne-am retinut cam mult in zona microbistica... |
mai trist e cã în interviul dat pe Canal Plus omu nu regretã ce-a fãcut...
and (cumva offtopic)...tipul ãsta de acord retrospectiv absolut, "Edith Piafianismu" ãsta, mã disperã (n-am întâlnit un om care sã-ºi priveascã în ochi trecutul spunând : je regrette tout) ps poate doar þintuitu ãla cu redbuluri de copilu minune în vreo douã cântecaciuri (but even there e vorba doar de regrete relative) |
Originally Posted by silver_boy:
buna idee :lol: ce mi-a placut: 1. Cum a jucat Germania...nici nu ma asteptam ca baietii "noi" cu care a insistat Klinsmann sa se descurce atat de bine 2. Ghana & Coasta de Fildes 3. Golurile lui Schweinsteiger din finala mica 4. Capul lui Zidane in pieptul "jegos" al lui Materazzi :D 5. Fanele Argentinei ce nu mi-a placut: 1. Ca nu a castigat Germania CM 2. Ca Zidane nu i-a plasat capul ala in gura lui Materazzi 3. Arbitrajele (ca de obicei) 4. Brazilia 5. Ronaldinho |
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |