![]() |
The Nightmare before Christmas un film de animatie marca Tim Burton. Universul lui Burton se regaseste perfect in aceasta creatie, nimic nu este in plus, totul este foarte bine aranjat, personajele sunt respingatoare la prima vedere insa curand ajungi sa le indragesti intocmai ca si cele ''dragutze si frumos colorate''.
Drama lui Jack Skellington regele din Halloweentown, e cat se poate de profunda. El ajunge sa cunosca tot ce e legat de aceasta sarbatoare, ajunge sa isi faca atat de bine treaba incat totul i se pare banal si monoton. Oportunitatea de a incerca si a cunoaste altceva nou i se ofera cand ajunge sa descopera sarbatoarea Craciunului si e vrajit de aceasta. Curand insa, ajunge sa isi cunoasca propriile limite, el incearca sa recreeze spiritul Craciunului, insa nu reuseste deoarece nu isi poate depasi propria conditie, aceea de a speria copii si de a duce traditia sarbatorii Hallowen-ului mai departe. :) Oare ce se intampla daca Jack alegea alta usa si ajungea sa cunosca Thanksgiving sau Valentines day? :D |
|
The princess and the frog:) :-*
|
How To Train Your Dragon o animatie extraordinar de frumoasa =D>
|
claudiu-daniel lugoj
Aruncat in canal ,care a fost o animatie foarte buna.
|
Robots.
Nu mi-a placut filmul. Pe langa faptul ca este foarte scurt, nu are nimic original filmul, inafara de ideea in sine. Daca faceau cei de la Pixar un film pe aceeasi tema, lua Oscarul. |
Originally Posted by extraterestru:
Delicious! |
Originally Posted by Ilila:
De acord:) Si eu tot pe asta l-am vazut ultima data. |
How to train your dragon :D
|
Originally Posted by NaTyLuTz:
Rullz |
A Christmas Carol (2009) -destul de slab..
|
Aruncat la canal - o animatie cu personaje simpatice, cateva glume reusite si cam atat. :(
|
Originally Posted by robbiex2:
Desi spui asta cred ca vreau sa il vad. Imi place ideea cu fantomele trecutului, prezentului... |
The Princess and the Frog - foarte relaxant...
|
The Lion King - 8/10
:(( |
m-am uitat intamplator aseara pe canalul Jim Jam, unde era un desen animat cu niste pompieri care salveaza un pusti de la inec.
era genul de desene animate cu machete reale...mi se pare foarte greu sa faci astfel de desene... efectul vizual era foarte realist, in schimb. dar oare se merita atata bataie de cap? |
Intamplator, am vazut azi, pe Pro Cinema (parca) de Legion of Super Heroes... fainut, trezeste copilul din tine!:)
|
Beavis and Butthead care in copilarie nu l-am vazut
|
cred ca a fost exsaltati pe disney chanel dar nu stiu care era episodul.......si ca film........how train your dragon.............anyway nu au aparut prea multe animatii......dop
|
The Simpsons Sezonul 7 episoadele 1,2,3,4,5 si 6
|
All times are GMT +2. The time now is 05:50. |