![]() |
Bey, da` ce fras a patzit Leonard de shi-a lasat coama aia? :D Sau se vede numa` din profil...punk-style or somethin`? :w00t:
|
Originally Posted by Demona:
m-ai ginit demono :( da nu esti prima care-mi zice ca imi sta mai rau tuns asa decat inainte. |
Originally Posted by EgoN:
Eu ajung destul de des.M-au omorat astia in Tudor cu manelele,macar asculti o muzica buna. EgoN daca tot treci pe acolo atat de des poate tragi cu ochiul si la Victoria sa vezi daca au adus astia rolele cu Passion...! |
|
pt serghei: passion ruleaza de duminica incoace...
pt llila: in cafeneaua muzelor imi duceam pe vremuri "fetishoara" la o citronada dupa ce o luam de la lic. eminescu :) |
|
place, place, da nu vrei sa vb. mai bine private?
|
Si cine te opreste?? :D
|
S-au rasculat iesenii?
:lol: :lol: :lol: Foarte frumos!!! Hai moldova |
Si eu sunt din Iasi. Si de-ar fi sa ma prezint la intalnirea voastra cred ca mi-ar face placere sa merg in clubul presei. Ar fi si pentru mine in premiera :) Si-i drept ca mi-a mai fost recomandat locul. Ilila...tu ce zici?? Tii asa de mult la muze?? :P
|
Originally Posted by blackiris:
|
Da, ai dreptate...Ajung eu si cu alta ocazie la clubul presei...eu sunt de partea ta...daca si ceilalti sunt de acord, la muze cu noi ;)
|
Fara legatura cu ce a fost nainte, tre sa recunosc ca Cinemagia incepe sa conteze ca loc consacat de cinema veritabil...
|
Asta e la caterinca, nu?
|
Originally Posted by Leonard:
Las` mai! Era numai o remarca. Tzie sa itzi placa, nu la altul. :happy: |
Am dat de o poza facuta la ultimul meeting... nu am prelucrat-o deloc, asa a iesit ea.
|
Si o alternativa...
|
Mama... cred ca ar merita si un nume:
"Why me?" |
Urmatoarea intalnire a forumistilor in Frame va avea loc - atentie - JOI 6 MAI 2004.
Incepand de acum, intalnirile vor avea loc din 3 in 3 saptamani. Va asteptam! |
Originally Posted by emanuel:
Emi, sa vb cu cei de la Frame sa scrie pe meniu: Episodul 10,4: Fight Club, ca sa-l bati tu si Cristo pe Benny :D Ca va masacrat fetele |
All times are GMT +2. The time now is 05:03. |