Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

Demona 19 Apr 2004 21:50

Bey, da` ce fras a patzit Leonard de shi-a lasat coama aia? :D Sau se vede numa` din profil...punk-style or somethin`? :w00t:

Leonard 20 Apr 2004 01:34

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by BeNnY:

Bey, da` ce fras a patzit Leonard de shi-a lasat coama aia? :D Sau se vede numa` din profil...punk-style or somethin`? :w00t:

m-ai ginit demono :( da nu esti prima care-mi zice ca imi sta mai rau tuns asa decat inainte.

Serghei 20 Apr 2004 11:07

Originally Posted by EgoN:

Originally Posted by Ilila:

Originally Posted by Serghei:

In alta ordine de idei,aseara a avut loc prima intalnire cinemagia-iasi.

Pe unde vine Clubul Presei?

clubul presei e in spate la magazinul gulliver, pe stefan cel mare. de altfel eu merg la marele greu pe acolo. serghei, boogie dati si voi un semn cand mai ajungeti acolo. :)

Eu ajung destul de des.M-au omorat astia in Tudor cu manelele,macar asculti o muzica buna.

EgoN daca tot treci pe acolo atat de des poate tragi cu ochiul si la Victoria sa vezi daca au adus astia rolele cu Passion...!

Ilila 20 Apr 2004 11:45

clubul presei e in spate la magazinul gulliver, pe stefan cel mare. de altfel eu merg la marele greu pe acolo. serghei, boogie dati si voi un semn cand mai ajungeti acolo. :)

Thanx de locatie! oricum nu-l gasesc in memoria vizuala... va fi in premiera daca voi intra vreodata acolo. Ati fost vreodata la "Cafeneaua Muzelor"?

EgoN 20 Apr 2004 12:54

pt serghei: passion ruleaza de duminica incoace...
pt llila: in cafeneaua muzelor imi duceam pe vremuri "fetishoara" la o citronada dupa ce o luam de la lic. eminescu :)

Ilila 20 Apr 2004 19:19

pt llila: in cafeneaua muzelor imi duceam pe vremuri "fetishoara" la o citronada dupa ce o luam de la lic. eminescu :)

Dar place sau nu place la turc :D ?

EgoN 20 Apr 2004 20:59

place, place, da nu vrei sa vb. mai bine private?

Ilila 20 Apr 2004 22:54

Si cine te opreste?? :D

tocumarian 21 Apr 2004 10:27

S-au rasculat iesenii?

:lol: :lol: :lol:
Foarte frumos!!! Hai moldova

blackiris 21 Apr 2004 11:48

Si eu sunt din Iasi. Si de-ar fi sa ma prezint la intalnirea voastra cred ca mi-ar face placere sa merg in clubul presei. Ar fi si pentru mine in premiera :) Si-i drept ca mi-a mai fost recomandat locul. Ilila...tu ce zici?? Tii asa de mult la muze?? :P

Ilila 21 Apr 2004 13:03

Originally Posted by blackiris:

Ilila...tu ce zici?? Tii asa de mult la muze?? :P

Eu prefer locurile deschise, in aer liber... dar daca majoritatea decide altfel, ma supun.

blackiris 21 Apr 2004 14:59

Da, ai dreptate...Ajung eu si cu alta ocazie la clubul presei...eu sunt de partea ta...daca si ceilalti sunt de acord, la muze cu noi ;)

Leonard Pyron 21 Apr 2004 17:22

Fara legatura cu ce a fost nainte, tre sa recunosc ca Cinemagia incepe sa conteze ca loc consacat de cinema veritabil...

Ambra Blu 21 Apr 2004 18:25

Asta e la caterinca, nu?

Demona 22 Apr 2004 20:24

Originally Posted by Leonard:

m-ai ginit demono :( da nu esti prima care-mi zice ca imi sta mai rau tuns asa decat inainte.

Las` mai! Era numai o remarca. Tzie sa itzi placa, nu la altul. :happy:

BeNnY 24 Apr 2004 22:27

Am dat de o poza facuta la ultimul meeting... nu am prelucrat-o deloc, asa a iesit ea.

BeNnY 24 Apr 2004 22:42

Si o alternativa...

Lady_Skar 25 Apr 2004 06:32

Mama... cred ca ar merita si un nume:

"Why me?"

emanuel 27 Apr 2004 13:49

Urmatoarea intalnire a forumistilor in Frame va avea loc - atentie - JOI 6 MAI 2004.
Incepand de acum, intalnirile vor avea loc din 3 in 3 saptamani.
Va asteptam!

ogto 30 Apr 2004 19:31

Originally Posted by emanuel:

Urmatoarea intalnire a forumistilor in Frame va avea loc - atentie - JOI 6 MAI 2004.
Incepand de acum, intalnirile vor avea loc din 3 in 3 saptamani.
Va asteptam!

Emi, sa vb cu cei de la Frame sa scrie pe meniu: Episodul 10,4: Fight Club, ca sa-l bati tu si Cristo pe Benny :D Ca va masacrat fetele

All times are GMT +2. The time now is 05:03.