Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

PoliFanAthic 21 Apr 2004 13:26

In CL mi-e cam tot una. Sa castige Monaco sau Chelsea. Abramovich e simpatic.
Cat despre publicul din Timisoara, nu stiu daca-si mai are rost vre-un comentariu sau vre-o adaugire. Poate intr-o zi va fi si o echipa mai competitiva. Cam asta-i planul. :happy:

WraIth 21 Apr 2004 15:58

Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............

blitz43 21 Apr 2004 16:02

Originally Posted by WraIth:

Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani.............

ai dreptate, daca-mi dadea mie abramburici ala un milion de euroi, imi parea si mie rau la comanda... cre' ca varsam si lacrimi... :w00t:

ricutza 23 Apr 2004 00:20

si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...

TLD 23 Apr 2004 07:00

Originally Posted by ricutza:

si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...

H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:

WraIth 23 Apr 2004 14:33

Originally Posted by TLD:

H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol:

lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat

TLD 23 Apr 2004 15:53

Originally Posted by WraIth:

Originally Posted by TLD:

lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal
a fost noroc atunci cand au cahstigat

Yo nu as numi meciul aal noroc. Cei de la arsenal au cazut total dupa egalarea lui chelsea asa ca va rog frumos PUTIN RESPECT WTF?!...

WraIth 23 Apr 2004 21:14

pai...eu tot la asta m-am referit,dar vad ca nu m-am exprimat klumea(nu am folosit cuvintele corsepunzatoare) :oops:

raptor 23 Apr 2004 22:24

Originally Posted by snatchro:

Sa fiu sincer nu stiu ce v-o fi placand voua la fotbal... 20 de oameni in toata firea care alearga dupa o basica... :lol:

...si un pustan care da citate fara sa mentioneze autorul :lol:

Sm�agol-Gollum 23 Apr 2004 22:31

Huuuuuuuuu chelsea!!!
yeaaaaaaah monaco!!

PoliFanAthic 25 Apr 2004 18:19

Wow; ce victorie nesperata la Bacau!

Sm�agol-Gollum 25 Apr 2004 21:29

h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)

TLD 25 Apr 2004 21:32

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)

Uite cum imi dau mei astia de la barca orgasme garantate ep aici! Revansa a venit, si acum barca se apropie la 4 de real si la 7 de la valencia (asta dak castiga valencia :P)... Mama ce fericit is! Si pt dinamo ieri (desi nu prea a fost penalty al dinamo... nu conteaza suntem ep unu - nu ca ar conta prea mult in afara asta...)! ;)

Sm�agol-Gollum 25 Apr 2004 21:47

deocamdata este 1-0 pt valencia
:D

blitz43 28 Apr 2004 11:49

bah fratilor, cica mutulica are mari probleme la chelsea...
colegii lui au pus-o de-un complot si vor sa-l ejecteze din echipa... ;)
s-au plâns la tatucu' lor, ca cica mutu e ingâmfat si n-a dat decât un gol in 6 luni... bah, io cre' ca-s invidiosi... :P :w00t: :lol:

raptor 28 Apr 2004 12:26

Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu,ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...

blitz43 28 Apr 2004 16:05

Originally Posted by raptor:

Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu, ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...

dah, da' nicolaescu se lasa greu...
ca vrea milioane bune ca tot incepe campania lu' nastase sapte case
in alta dezordine de idei, Jiji s-a dilit rau de tot de se vede el vreun Michael... poate Michael Jackson!
Somnul natiunii naste monstri!

Sm�agol-Gollum 28 Apr 2004 20:00

woow!!!
e 4-0 pt romania!!
:w00t: :w00t: :w00t:

Mala Portugal 29 Apr 2004 01:44

Desi ma tem sa postez aici (sa nu cumva sa-mi creasca par pe piept) tin totusi sa remarc golurile lui Danciulescu :love: (asta era singura iconita rosie)

blitz43 29 Apr 2004 08:30

Kahn, la gara cu tine! :P
Declaratii la cald, ecouri dupa victoria românasilor de ieri...
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=11731

All times are GMT +2. The time now is 22:07.