![]() |
In CL mi-e cam tot una. Sa castige Monaco sau Chelsea. Abramovich e simpatic.
Cat despre publicul din Timisoara, nu stiu daca-si mai are rost vre-un comentariu sau vre-o adaugire. Poate intr-o zi va fi si o echipa mai competitiva. Cam asta-i planul. :happy: |
Meritata victoria lui monaco.................mie imi pare rau de Abramovich.
a dat atatia bani............. |
Originally Posted by WraIth:
ai dreptate, daca-mi dadea mie abramburici ala un milion de euroi, imi parea si mie rau la comanda... cre' ca varsam si lacrimi... :w00t: |
si eu m-am bucurat foarte tare ca a castigat Monaco...sper sa nu faca Chelsea vreo figura si sa se califice pana la urma...
|
Originally Posted by ricutza:
H3h3h3 inca nu ai uitat meciul; al;a frumos pe care l-au facut cu arsenal, nu? :P :lol: |
Originally Posted by TLD:
lasa ca a luat bataie in campionat (shi cupa mi se pare) de la aresnal a fost noroc atunci cand au cahstigat |
Originally Posted by WraIth:
Yo nu as numi meciul aal noroc. Cei de la arsenal au cazut total dupa egalarea lui chelsea asa ca va rog frumos PUTIN RESPECT WTF?!... |
pai...eu tot la asta m-am referit,dar vad ca nu m-am exprimat klumea(nu am folosit cuvintele corsepunzatoare) :oops:
|
Originally Posted by snatchro:
...si un pustan care da citate fara sa mentioneze autorul :lol: |
Huuuuuuuuu chelsea!!!
yeaaaaaaah monaco!! |
Wow; ce victorie nesperata la Bacau!
|
h3h3h3h3!! a luat bataie real madrid de la barsa!! 8)
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Uite cum imi dau mei astia de la barca orgasme garantate ep aici! Revansa a venit, si acum barca se apropie la 4 de real si la 7 de la valencia (asta dak castiga valencia :P)... Mama ce fericit is! Si pt dinamo ieri (desi nu prea a fost penalty al dinamo... nu conteaza suntem ep unu - nu ca ar conta prea mult in afara asta...)! ;) |
deocamdata este 1-0 pt valencia
:D |
bah fratilor, cica mutulica are mari probleme la chelsea...
colegii lui au pus-o de-un complot si vor sa-l ejecteze din echipa... ;) s-au plâns la tatucu' lor, ca cica mutu e ingâmfat si n-a dat decât un gol in 6 luni... bah, io cre' ca-s invidiosi... :P :w00t: :lol: |
Ati auzit?Se prea poate sa fie momentul in care doua mari industrii,cea fotbalistica si cea cinematografica sa fuzioneze!!!!Cica nea Jiji Becali s-a intilnit la ceas de taina cu Sergiu Nicolaescu,ca sa negocieze citeva clipuri din Michael the Brave pentru campania electorala...inceputul unei frumoase prietenii...
|
Originally Posted by raptor:
dah, da' nicolaescu se lasa greu... ca vrea milioane bune ca tot incepe campania lu' nastase sapte case in alta dezordine de idei, Jiji s-a dilit rau de tot de se vede el vreun Michael... poate Michael Jackson! Somnul natiunii naste monstri! |
woow!!!
e 4-0 pt romania!! :w00t: :w00t: :w00t: |
Desi ma tem sa postez aici (sa nu cumva sa-mi creasca par pe piept) tin totusi sa remarc golurile lui Danciulescu :love: (asta era singura iconita rosie)
|
Kahn, la gara cu tine! :P
Declaratii la cald, ecouri dupa victoria românasilor de ieri... http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=11731 |
All times are GMT +2. The time now is 22:07. |