![]() |
Originally Posted by Danny:
Lol... Nu, cand am zis ca semeni ma gandeam la pozele de la primul meu meeting unde te deghizai cu revista pe care apare Nicole Kidman... Dar ma rog... :D |
Cred ca ma confunzi cu Leonard mey Ogto mey...
|
Iaca cine e online...Dragu` de Danny-boy! Vezi ca cashtigi! 8) Scary isn't it to have fans! :P
|
Originally Posted by emanuel:
Poate intr-o zi...cine stie... :) Momentan imi place site-ul, forumul si lumea care posteaza pe aici...tot e ceva, nu? ;) |
Nu e deloc nou. Imi place doar ca incepi sa te acomodezi cu idea! |
Sunt multumit ca macar alti 2 useri au avut bunul simt sa voteze pe bune. :P
|
nu trebuia sa aiba si keanu "votul de onoare"? :P
cine a mai votat cu keanu? |
Originally Posted by Ionutz55:
Nu e chestia ca nu e pe bune. Crede doar ca e votat pentru ca el e Danny shi cercul de prieteni il voteaza doar ca sa nu se supere or somethin` like it... |
Sunt curios ce o sa se mai intample cu toapicele astea 2 dupa ce se epuieaza pozele? Chiar o sa vina meciuri intre forumisti? Nu prea ar fi fair play... Da cine mai e fair play in ziua de azi... :roll:
|
Nu te confund cu Leonard, stiu ca si el a avut mascata de Nicole, dar si tu ai avut fata mascata de ea in cateva poze... Stiu sigur ca zic bine ca am verificat special pt. tine... :D P.S. Nu mai scrieti ogto cu "O" mare ca nu asa se scrie, se scrie cu litere mici. :wink: :P :D :roll: |
Te-am votat pe tine pentru ca Keanu e gay. I don't like gay people (Not that there's anything wrong with it!) |
votez tot pe danny din acelasi motiv cu benny.mi se pare ca keanu e gay.
|
Originally Posted by TLD:
am vazut ca acolo la fete vrei s-o bagi pe demona impotriva ei insesi.eu sincer sunt foarte curios care "parte" din ea e mai iubita si ce poze o sa-i bagi.demona a spus ca o sa aiba topicele astea o concluzie.sunt curios si de asta.she seems smart to me....:roll: |
Originally Posted by emanuel:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
hai ma baieti...cat mai tine meciul asta pt ca e clar ca va castiga danny
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Okey honeyz! Meciu` cu Danny s-a incheiat. Scuze de intarziere. Nu am mai stat sa numar, dar oricum, Danny a cashtigat meciul asta! Shi iata un alt meci(asta pentru nerabdatorul de Smeagol-Gollum).
Our next contestants are... raptor vs. Jeremy Sisto. Observatie: pentru cei care nu il cunosc pe raptor, in poza, este cel imbracat in bluza neagra. Vote people! :lol: My vote goes to "rapty", cause he knows Tolkien...Go rapty go! Damn he's gonna kill me for this...:roll: |
All times are GMT +2. The time now is 05:02. |