Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84035)

ogto 08 Apr 2004 19:50

Originally Posted by Danny:

Mda, e clar, beti prea mult. Ogto, tu cred ca mai si prizezi cate ceva...

Lol... Nu, cand am zis ca semeni ma gandeam la pozele de la primul meu meeting unde te deghizai cu revista pe care apare Nicole Kidman... Dar ma rog... :D

Danny 08 Apr 2004 21:21

Cred ca ma confunzi cu Leonard mey Ogto mey...

Demona 08 Apr 2004 21:25

Iaca cine e online...Dragu` de Danny-boy! Vezi ca cashtigi! 8) Scary isn't it to have fans! :P

Danny 08 Apr 2004 21:25

Originally Posted by emanuel:

Al nostru Danny... chiar daca nu ii place revista! :D

Poate intr-o zi...cine stie... :)
Momentan imi place site-ul, forumul si lumea care posteaza pe aici...tot e ceva, nu? ;)

Demona 08 Apr 2004 21:36

Poate intr-o zi...cine stie... :)
Momentan imi place site-ul, forumul si lumea care posteaza pe aici...tot e ceva, nu? ;)

Nu e deloc nou. Imi place doar ca incepi sa te acomodezi cu idea!

Danny 08 Apr 2004 22:14

Sunt multumit ca macar alti 2 useri au avut bunul simt sa voteze pe bune. :P

Ionutz55 08 Apr 2004 22:41

nu trebuia sa aiba si keanu "votul de onoare"? :P
cine a mai votat cu keanu?

Demona 09 Apr 2004 16:56

Originally Posted by Ionutz55:

nu trebuia sa aiba si keanu "votul de onoare"? :P
cine a mai votat cu keanu?

Nu e chestia ca nu e pe bune. Crede doar ca e votat pentru ca el e Danny shi cercul de prieteni il voteaza doar ca sa nu se supere or somethin` like it...

TLD 09 Apr 2004 18:45

Sunt curios ce o sa se mai intample cu toapicele astea 2 dupa ce se epuieaza pozele? Chiar o sa vina meciuri intre forumisti? Nu prea ar fi fair play... Da cine mai e fair play in ziua de azi... :roll:

ogto 09 Apr 2004 19:21

Cred ca ma confunzi cu Leonard mey Ogto mey...

Nu te confund cu Leonard, stiu ca si el a avut mascata de Nicole, dar si tu ai avut fata mascata de ea in cateva poze... Stiu sigur ca zic bine ca am verificat special pt. tine... :D

P.S. Nu mai scrieti ogto cu "O" mare ca nu asa se scrie, se scrie cu litere mici. :wink: :P :D :roll:

BeNnY 09 Apr 2004 19:57

Sunt multumit ca macar alti 2 useri au avut bunul simt sa voteze pe bune. :P

Te-am votat pe tine pentru ca Keanu e gay. I don't like gay people (Not that there's anything wrong with it!)

Little Dique 09 Apr 2004 20:50

votez tot pe danny din acelasi motiv cu benny.mi se pare ca keanu e gay.

Little Dique 09 Apr 2004 20:52

Originally Posted by TLD:

Sunt curios ce o sa se mai intample cu toapicele astea 2 dupa ce se epuieaza pozele? Chiar o sa vina meciuri intre forumisti? Nu prea ar fi fair play... Da cine mai e fair play in ziua de azi... :roll:

am vazut ca acolo la fete vrei s-o bagi pe demona impotriva ei insesi.eu sincer sunt foarte curios care "parte" din ea e mai iubita si ce poze o sa-i bagi.demona a spus ca o sa aiba topicele astea o concluzie.sunt curios si de asta.she seems smart to me....:roll:

Gaandalf 10 Apr 2004 14:58

Cum mey Emi ? Nu-i place revista ? De ce ? Da-ne detalii ... :o

TLD 10 Apr 2004 16:54

Originally Posted by Gaandalf:

Du-te pe topicul despre revista si ai sa vezi detalii! Oricum demult nu ai mai dat pe forum vrajitorule ce-i cu tine? ;)

Gaandalf 12 Apr 2004 12:46

Du-te pe topicul despre revista si ai sa vezi detalii! Oricum demult nu ai mai dat pe forum vrajitorule ce-i cu tine? ;)

Pai intru in lumea oamenilor cu responsabilitatzi shi tre sa imi bat shi io un pic capul ... da' tu ce dracu mai zici k nu te-am mai vazut deloc pe Yahoo ?

TLD 12 Apr 2004 15:16

Pai intru in lumea oamenilor cu responsabilitatzi shi tre sa imi bat shi io un pic capul ... da' tu ce dracu mai zici k nu te-am mai vazut deloc pe Yahoo ?

Ehh... Sa zicem ca m-am molesit nitel de ceva luni incoace... Dar imi revin eu, nu-i nici o problema... ;)

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:42

hai ma baieti...cat mai tine meciul asta pt ca e clar ca va castiga danny

TLD 13 Apr 2004 14:26

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

hai ma baieti...cat mai tine meciul asta pt ca e clar ca va castiga danny

Da cei cu nerabdarea asta frate?! Parca am avea si multe poze cu forumisti/forumiste!... :roll:

Demona 13 Apr 2004 15:28

Okey honeyz! Meciu` cu Danny s-a incheiat. Scuze de intarziere. Nu am mai stat sa numar, dar oricum, Danny a cashtigat meciul asta! Shi iata un alt meci(asta pentru nerabdatorul de Smeagol-Gollum).

Our next contestants are... raptor vs. Jeremy Sisto.

Observatie: pentru cei care nu il cunosc pe raptor, in poza, este cel imbracat in bluza neagra.

Vote people! :lol:

My vote goes to "rapty", cause he knows Tolkien...Go rapty go! Damn he's gonna kill me for this...:roll:

All times are GMT +2. The time now is 05:02.