![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Facem petitzie pe net. Noi fanii din Romania sa ne bage extendeu` pe mai ca ni-l trebe`...neaparatus!! ;) |
Yo fac petitie la rusi sa pirateze mai repede extendedul, care inca e in lucru! Ce petitie, ma duc direct cu armele pe ei! ;)
|
Originally Posted by TLD:
Dude...you got a gun? And dude...when is the next mach? I kick Evenescence's virtual and real butt...what's next? Shi scuze elor pe care i-am calacat pe nervi cu faza asta...emanuel...blitz...sorry! |
Originally Posted by Demona:
Nu v-am zis mai ca eu il tin pe ossama in debara la mine... Da sa numai ziceti la nimeni! E asa de dragalas, si laptic bea la micu dejun... :P In leg cu meciurile, vreti sa el reluam acum? Or what? ;) Si dak da? Cine vs cine? Lady s vs... sau fluturas vs... sau danik vs... ? |
Mah! Aia e cumva una din pisicile tale??? |
Neah! Motanul are nuem de pirat rus, i se zice Boris, restu sunt numa pisicutze cochete care au ce au cu posteru lord... Cred ca nu isi dau seama ca de la etajul 6 nu o sa aiba un picaj prea lin! :roll: |
Deci tot "muierile" au ce au cu LOTR-ul! ;) Bine mey! Noapte buna "copcki!"
|
Hai ca o dam pe diverse... Revenind ontopic: Care e urmatoru meci, ca eu numai am ideei? :P |
vezi ce idei o sa ai TLD!! :evil: |
Dar ce e asa de imbracata Demo ?
|
Hauleo!Pai il halim cu fulji cu tot pe piJey numa' sa nu sara cu marfa!Poate returnu' no sa fie extins da' restul sper...clar e k'o sa fie lotr. |
Deci: in nici un caz nu vor fi variantele extended.
Nu au cum, ele au iesi doar pe DVD! Copiile pe care le vor prezenta vor fi in mod sigur cele care au rulat in Romania pe ecrane. Am vrut sa facem si noi un astfel de eveniment cu ocazia lansarii revistei dar ne-am gandit ca ar fi fost prea mult timp petrecut in sala de cinema (9 ore) si poate n-ar fi venit multi... mai ales ca sunt forumisti din provincie... care s-ar fi deplasat mai greu... Ma bucura ca ideea le-a venit celor de la TIFF. Asta inseamna ca in mai ne vedem la CLUJ! |
Oky-doky :D I'm for it.Si in iulie zic sa dam o raita la mare!
|
Originally Posted by raptor:
Acuma horaratzi-va...ce dreq facem in mai? Vin la Bucale sau Cluj? Dar in iulie la mare..bestial! :D La fix cu concediu`... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Tu ce fras vrei iar? |
|
Ziceam ca daca cu intelectul nu prea combatzi, sa compensezi cu fizicul... Hai, urca pe masa si lasa buricul sa se simta liber ! Hei-hei/hei... Ai vazut ca nu e greu ?! :wink: |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Pyron...iar ai avut vise erotice? Ia un MagneB6 sa-tzi revi! |
Originally Posted by raptor:
Da` daca venim in Cluj, ne faci camping in fatza la tine la bloc? Sau ma rog, unde stai? ;) |
Eu stau la casa si gradina...si poate ofer hosting la catziva...chiar la catziva mai multzi,dak va aducetzi corturi :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:10. |