![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
Gaandalf...yeah...just haters. Ce ne-am face fara ei? ;) Thx dude!
|
Originally Posted by Gaandalf:
asa-i ca sunt enervante persoanele de genul lui piron?eu zic multumesc ca e demona.eu nu cred ca aveam curajul sa comentez ceva.probabil as fi parasit forumul. :(( demona,cand mai bagi quoteuri in elfa? |
Eu zic ca e pura prostie. |
Originally Posted by Undomiel:
Okeeeeeeeeeeey!...In fine...Daca mai shtii Undomiel unde am ramas cu quote-urile ultima oara, spune shi continui de acolo. Pana atunci, uite ceva din "The Two Towers". Legolas prayer(altceva nu-mi vine in minte): Legolas: "Hiro hyn hidh ab 'wanath." Traducere:Let them find the peace, after death." <u>Vocabular:</u> hiro = find, verbul hir- = to find hyn = they, pluralul lui hon = he hidh = peace , forma a lui sidh = peace ab = after 'wanath = death, forma a lui gwanath = death. |
question..da' sa nu imi dati in cap...ca imi turtiti frizura sexy-balamuc...
cum se zice in elfica: "SPANK MY HAIRY ASS"? sau nu aveau cuvantul "ass" ??? sau "spank"??? :oops: :oops: :oops: love y'all ..nu imi dati in cap :P |
Originally Posted by Nightwane:
pun pariu ca, cuv "ASS" nu exista!! poate exista "BOTTOM".... nici "spank" nu cred ca exista! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
la quenyan eu nu am gasit nici "bottom" nic "spank" tre sa aiba ei nishte sinonime mai decente :D |
pai, "bottom" este cam singurul sinonim mai decent al lui "ass".
so...sorry nightwane, dar nu cred ca se poate traduce expresia (Cu cuvintele date de tine) |
La cat de inteligent eshti ma gandesc ca o sa gaseshti singur cum se spune! Incepi sa devi un LeornardPiron - clona... |
Originally Posted by Demona:
i was serious...chiar vreau sa stiu cum se zice...si oricum daca era sa fac misto faceam de ceva vreme...asa ca... :huh: :huh: :huh: :huh: |
I'm serios too... |
whatever... :hmm: have it your way... |
S-a mai spus aici ca aia erau prea nobili sa injure... pacat
|
Pai nu avetzi pe Orci shi pe Oameni sa va injure in tot ce e mai rau pe Pamanul-de-Mijloc. Fix de Elfi v-atzi legat...grav e cu voi mah! |
pt ca limba elfilor e mishto!! :happy:
|
Bine mey Smeagol, dar fix in limba aia nu se injura! Get the picture!!!
|
da...poate...dar in celelalte limbi cum se injura? ("i don't give a rat's ass"??)
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da` ce mah? Tu crezi ca de aia m-am apucat sa invatz elfa? Sa injur in ea? Cand injur pe cinva il injur sa intzeleaga, sa shtie ca de le e vorba shi ca e un kkt cu ochi...incepem sa deviem de la subiec... |
Si le scoti un ochi, un pumn bine plasat la rinichi si lovitura de final, un genunchi feeric la ficat |
All times are GMT +2. The time now is 20:15. |