Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 03 Sep 2003 16:44

Elvish ...

Pentru DEMONA :

Pe link-ul asta :"http://www.geocities.com/hobbits_live5/learnelvish.html" unde sunt nishte chestii de baza depre limba elfa ... totushi in pronuntzie am sesizat la TTT k e total diferita de am gasit eu pe net ...

Shtii cumva ce dialect folosesc aia in LORD OF THE RINGS ? - k pe mine ala ma intereseaza - s-ar putea sa ma inshel eu, dar mai bine sa aud de la tine mai intai - u know ...

Keeping it real! [/b][/u]

Demona 04 Sep 2003 14:38

Voi facetzi mishto asha-i? :lol: Nu ca nu ar fii mishto sa o dam pe elfeasca, dar asta inseamna a lot of work guys. Voi chiar credetzi ca o sa avetzi rabdare sa invatzatzi pe de rost toate "alea-alea cuvinte multe ale elfilor" care n-au nici in clin, nici in maneca cu orice limba vorbita pe pamantul asta...? Nu ca ma indoiesc de voi... Clar ca nu...!!!

Shi raspuns la intrebarea lui Gaandalf...ce e in LOTR e cam incurcat...Ei folosesc shi sindarina shi quenya shi...surpriza, rohirima (engleza veche...or whatever)...asha ca eu nu ma prea axez ce e pe acolo, dar in principiu e sindarina. :roll:

Akasha 04 Sep 2003 15:38

hei te rooooooooooooog!o sa fie fun!pe mine m-ai invatat numai sa salut in sindarina si Sailor_Ysaluna stie mei multe,nu-i corect.vrem si noi restul sa stim!si asa te plangi ca nu ai cu cine conversa in sindarina.Demona,exista injuraturi in elfeasca? ;) GLUMEAM!!! :roll:

emanuel 04 Sep 2003 16:19

Mai, eu cred ca vreti sa deschideti in Arad un club unde sa se predea sindarina...
Ceea ce nu e rau daca stau bine sa ma gandesc... :wink:

Inscrieti-ma si pe mine!

TLD 04 Sep 2003 16:58

Elfeasca? Hmm suna interesant. De ce nu ne dai o monstra demona? "Just a sample"... Ca sa citez alt film... :wink:

emanuel 04 Sep 2003 17:12

Vezi, Demona? Ai deja doi elevi....
Multumesc, TLD.... poate vom fi colegi de banca... :lol:

TLD 04 Sep 2003 17:31

Da. Da cine zice ca o sa fiu prezent la fiecare lectie... :D Apropo check semnatura!!!! Sunt lucruri interesante de vazut!

emanuel 04 Sep 2003 17:34

Poate ca nici eu n-a sa fiu prezent la fiecare lectie, dar merita sa incercam.... :lol:
Cu mIRC-ul... in curand voi intra si ne vom conversa "live" cu totii.

Coming Soon...

TLD 04 Sep 2003 17:46

Pacat ca nu prea intra lumea. Suntem 2 si dak mai vine gaandalf suntem 3. Sper ca incurand sa se mai adune lumea...

raptor 04 Sep 2003 21:23

AAAAARRAAAAADUUUUUU?!!!!!!Poate devine un fel de club exclusivit si rstul tzarii nu!La mare e bine for now,lotr fans,ca aud ca pe voi restu' va cam inghite era glaciara!The site IS GONNA CAME TRUE.Si vreau si altceva,ca m-am saturat de elfa-n sus,elfa-n jos... 8) (*) Adica gondor shi mordor.Keep it floatin'

Cono 05 Sep 2003 13:27

Lotr

salutare............. vreau un singur lucru sa stiu : CINE MAI E NERABDATOR CA MINE SA VADA PARTEA A TREIA A SUPER TRILOGIEI LORD OF THE RINGS (THE RETURN OF THE KING) :D

TLD 05 Sep 2003 14:23

Yo unu nu mai sunt asa de nerabdator ca citii cartile. Daioa ma manifest mai mult cu Matrixul. :P :wink:

Demona 05 Sep 2003 14:44

Woah! Noah deci vretzi sa fitzi "my students"...hehehe! That's a tough job! ;) I'll probably enjoy this more then you think! Hehe <---evil laughter.
Anyway...ca raspuns la intrebarea ta, Akasha, nu exista injuraturi pe sindarina, ca doar Elfii erau prea nobili sa injure. Ce ii crezi Vasilica si Ioane de pe deal? ;)

Demona 05 Sep 2003 14:48

Re: Lotr

Originally Posted by Cono:

salutare............. vreau un singur lucru sa stiu : CINE MAI E NERABDATOR CA MINE SA VADA PARTEA A TREIA A SUPER TRILOGIEI LORD OF THE RINGS (THE RETURN OF THE KING) :D

Duuuuuuuuuuuh! Ce intrebare... :D

TLD 05 Sep 2003 14:48

Pe mr. Smith eu il cred ca pabil sa-i arunce asa o injuratura lui Neo ... da iar gresii filmul. :P

emanuel 05 Sep 2003 14:50

Ai grija TLD... nu incurca filmele, ca altfel profesoara Demona o sa-ti scada nota la purtare!

Demona 05 Sep 2003 14:51

Originally Posted by TLD:

Pe mr. Smith eu il cred ca pabil sa-i arunce asa o injuratura lui Neo ... da iar gresii filmul. :P

lol...cand o sa imi fac iar bnc...o sa intru pe canalu` tau...:) pe mirc (cand intru)tot cu Demona intru...

Demona 05 Sep 2003 14:52

Originally Posted by emanuel:

Ai grija TLD... nu incurca filmele, ca altfel profesoara Demona o sa-ti scada nota la purtare!

...HAHAHA! LET THE FUN BEGIN!!!

TLD 05 Sep 2003 14:53

Originally Posted by emanuel:

La purtare ar fi cam greu. Poate la elfeasca. :wink: Dar o sa tin cont de ce mi-ai zis. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

TLD 05 Sep 2003 14:56

Originally Posted by Demona:

lol...cand o sa imi fac iar bnc...o sa intru pe canalu` tau...:) pe mirc (cand intru)tot cu Demona intru...

Da. Pacat ca nu prea e lume. O sa fim doar noi si gaandalf, care nu prea a mai venit. Apropo nice site, si vezi ca ti-am lasAt ceva in guestbook. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 05:45.