Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

Nae 02 Oct 2004 15:47

@ moebius

10x... percussionisti de exceptei de jazz... billy cobham iti zice ceva?

Jay 03 Oct 2004 23:46

mama ce conversatie de jazz am pierdut... am fost sa-mi fac plinul si am dat pe niste lounge jazz... gen Doctor Jazz...super

Trio de exceptie... Coltrane, Miles si Bill Evans... au baietii o inregistrare... uh....

Nae 03 Oct 2004 23:56

Originally Posted by Jay:

[...] Trio de exceptie... Coltrane, Miles si Bill Evans... au baietii o inregistrare... uh....

cum se numeste cd-ul... cunosc unu' similar... :D wellcome back to the lovers of sweet jazz.

Jay 04 Oct 2004 00:11

O caseta prafuita, ratacita prin Suceava... deci.. cand ajung de Craciun am sa-ti spun cum se numeste... iar daca il ai pe CD albumul...atunci am sa incerc sa te corup sa-l am si io...:)

cherryblossom 04 Oct 2004 11:28

ia fiti atenti aici:

BUCURESTI, 28 sep (MEDIAFAX) - Duke Ellington Orchestra va oferi, pe 10 octombrie, la orele 19.30, la Sala Palatului, un concert extraordinar în care iubitorii acestui gen de muzicã vor avea ocazia sã asiste la un spectacol de înaltã clasã, în douã ore de jazz pur, se aratã într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Jay 04 Oct 2004 11:57

Mda.... deja am invitatie de mult timp... :D ...dar nu stiu daca pot sa merg... u mergi?

Leonard 04 Oct 2004 12:00

Mda.... deja am invitatie de mult timp... :D ...dar nu stiu daca pot sa merg...

da-mi mie invitatia daca tu nu poti sa mergi, e pacat de ea

cherryblossom 04 Oct 2004 12:05

Jay, zilele astea (adica maine) merg sa-mi cumpar belet, cel mai ieftin e 600.000 :shock: ... sper sa mai gasesc... deci in principiu merg :)

Jay 04 Oct 2004 12:53

Originally Posted by Leonard:

Am deja trei cereri...dar daca ei nu pot/vor/sau nu au chef esti al patrulea pe lista....

Pe 5-6-7 noiembrie va fi la Bucuresti un festival de rock... un fel de tribute to Jimi Hendrix..vin mai multi din afara si de la noi...

moebius 05 Oct 2004 09:45

600000? fuck... :shock: nu cunoaste nimeni vreun portar/femeie de serviciu de pe la sala palatului? :)

Leonard 06 Oct 2004 00:45

Originally Posted by Leonard:

Am deja trei cereri...dar daca ei nu pot/vor/sau nu au chef esti al patrulea pe lista....

thx. ai putea incerca si varianta cu tragere la sorti :)

Jay 06 Oct 2004 23:19

Impatimiti ai jazzului....
http://www.onlinegallery.ro/jazz_buc_2004.html

KORBEN 10 Oct 2004 17:19

nick cave&the bad seeds
abattoir blues+the lyre of orpheus
wow
totusi let love in si murder ballads sunt net superioare
poate pentru ca sunt mai puternice
abattoir+the lyre senzational de elegant(vizual si sonor), pare totusi diluat si distilat
versuri mult mai domoale, nu ca "they found marybellows cuffed to the bed with a rag in her mouth and a bullet in her head"
si s-a renuntat la rock`n`rollu creepy si de mare efect

Jay 18 Oct 2004 06:13

"Jurnal" TmBase
Joi warm up in NoName Club..
Artisti: Sensorship, Roli Breaker, Dudu feat. Tina, Base-X, Klin
Eu: ca sclavul pe tren... recomand accelaratul Timisoara-Bucuresti

Vineri: Dimineata racoroasa plina de entuziasm si oboseala. Goana dupa cazare...
Pana spre seara m-am holbat si eu prin Timisoara asta... e frumoasa, dar nu cine stie ce. Ca o curiozitate... au si ei Piata Unirii, Victoriei, respectiv Romana.... sunt curios daca s-au luat dupa Capitala.
Artisti: Scena1: DuBase, Turntable Science, Suie Paparude, Deekline feat the Ragga Twins, Ed Solo, Roli Breaker
Scena2: DJ Marika, P Nal, Makunouchi Bento & guests, BAU, Mesmer, D Laid, Donna Dee(o DJeita cu dreduri, care pe langa ca arata BESTIAL, a pus supermuzica)
Diverse: La inceput in hale cam putina lume... m-am speriat putin, dar mi s-a spus ca pe la 12 incepe sa apara lumea, si asa a fost... au fost foarte multi oameni, dar si ce oameni..:)
Am asteptat cu mult interes Suie. Au venit cu piesele... ce pot sa spun? Decat multe inlfuente IDM(asa spun ei cel putin...I agreed). Faza a fost ca m-am lasat furat de scena 2, unde niste romani dadeau spectacolul vietii lor.... cu o tipa cu dreduri la voce si cu un baterist si unul la bongo.... a fost... senzational
Mult break beat, multe sunete ciudate, dar nu puteai sa nu dansezi...

Sambata: Cearcane, febra musculara... am mancat si eu mult laudata Pleaskovita... un hamburger infect facut mai de casa....:). A plouat aiurea...
Artisti: Scena1: DJ Mike, MC Chaoz/ Comfort Fit/ Bucklounger, DJ The Hacker, Jay Cunning feat Xander MC & J-Me, Bad Company/ D Bridge feat. Stamina MC, Trigga
Scena2: Alex S & Sensorship, Seb, Electric Brother/Marta Hristea/Vlaicu Golcea, Aria Urbana, Gokira & Kosak, Millimetric, Mr. Pit, Haute Culture
Diverse: Habar nu am daca au pus toti... ideea este ca am auzit si eu live drum and bass de la mama lui de acasa... urban. Uhhh.... trebuie sa ai un "stomac" antrenat... Jay Cunning a aruncat un CD in public si acuma este la mine in CD Player..:).....Electric Brother s-a mixat pe el insusi ... si a iesit genial... Haute Culture ne-a rupt si in after hours la Art Cafe sau ceva de genul asta... cam pana la 13 la amiaza...

Pentru cei care vroiau sa mearga si nu ati ajuns... sa va mancati unghiile pentru ca a fost o petrecere foarte reusita.... Iar pentru cei care vor dori sa mearga... vorbim la anu'.....
Respect.... daca aveti intrebari despre festival and all.... mp

P.S. La capitolul "psihedelic videos" m-am holbat la Casa Gonz, Mi Kavdanska, Mean Meam, Sorana Tarus, Blade Vs. Urban8, Rouge Studios.....
- multe de retinut... dar placut mult... niste "mixuri" old kong fu, umbra lui Sandler din Punch Drunk Love si Sailor Moon...:)

K's 18 Oct 2004 09:57

"Pana spre seara m-am holbat si eu prin Timisoara asta... e frumoasa, dar nu cine stie ce. Ca o curiozitate... au si ei Piata Unirii, Victoriei, respectiv Romana.... sunt curios daca s-au luat dupa Capitala.

:lol: Oare chiar s-au luat dupa Capitala? Oare nu sint niste nume date gratie unor evenmimente/locuri cu semnificatie?

Dragut jurnal...

Ambra Blu 18 Oct 2004 10:20

Originally Posted by K's:

:lol: Oare chiar s-au luat dupa Capitala? Oare nu sint niste nume date gratie unor evenmimente/locuri cu semnificatie?

Eu chiar cred cã s-au luat dupã capitalã, pentru cã this is where life is, this is, this is where things happen. În buricul lumii. Unde se adunã scamele ºi mizeria.

K's 18 Oct 2004 10:25

Si piercingu cui ramine? Capului de pula?

Ambra Blu 18 Oct 2004 10:31

Da, capului de pod. Constanþa sau care pula mea e ãla.
Ti-am zis, îti recomand niste polonezi aparuti pe Ninja Tune (Ninja Tune Foreign Legion :D ) - Skalpel care, cu albumul Skalpel (2004) fac operatie pe timpan deschis, în ritmuri de jazz.

Nae 18 Oct 2004 13:06

bai... ati auzi si voi de 'the band' care a scos un DVD facut de Martin Scorsesse, si care se numeste 'the last waltz'? tare DVD-ul...

daca-l are unu' din voi, dati-mi si mie un mp.

KORBEN 18 Oct 2004 23:41

facut rost de albumu lu pavel strartan
cheap but catchy cover versions...

All times are GMT +2. The time now is 06:22.