![]() |
Originally Posted by victor_homescu:
S-a implinit si profetia lui W. Of, si eu care nu pot sa imi dau seama despre cine ar fi vorba... Fata cu par magenta lung, nu o stiu decat pe aia din Bakemonogatari. Iar tipa aia nu a avut vreodata costumatia asta. In orice caz, e un anime de dupa 2000. Un indiciu, please? :-? |
Intr-adevar...e un serial anime de dupa 2000 :)
Ca in majoritatea cazurilor si aceasta face parte dintre adaptarile facute dupa manga :) Intamplarile au loc candva in viitor si pe o alta planeta :) Sper sa va fie de ajutor ;) Daca nu...atunci o sa va mai dau niste indicii... Numa' ca atunci o sa fie prea usor ! :) |
Nu stiu. Orice mi-ai zice, costumatia ma duce cu gandul la Aria the animation, numai ca fata are par roz si 2 cozi..., iar asta are pe magenta si 1 coada. Magenta sa zicem ca a fost intunecat de noapte, dar coafura? A fost vreodata cu o coada?
Inca un indiciu, please? |
merg si eu pe mana lui C- seria Aria/ Aria the Avvenire/3015
https://en.wikipedia.org/wiki/Aria_(manga) IMAGINEA PE SITE-UL DE MAI JOS https://aminoapps.com/c/anime/page/b...JKpXQ53xzL5eqd |
Yay! Am ghicit! Ce tare!
P.S. si asta a mai fost pusa in joc :)) Hai, Qube, baga in continuare (inca nu mi s-a rezolvat problema). |
Sorry (din nou) ca nu am putut da un reply mai rapid...
Amandoi ati ghicit corect...''Aria: The Animation'' era :) Felicitari ! :D Am ales imaginea respectiva pentru ca mi-a placut mult si nu am realizat ca o sa induca in eroare... O sa incerc sa evit astfel de erori ;) ![]() |
Sper ca e Atlantida. Era prin 2002 cand l-am vazut. Cu Milo, parca.
Asa-i? |
You're right...again :)))
![]() |
Viata secreta a animalelor de companie ;)
I'm right again:)) |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Iar repeti schema cu schimbarea culorii ? Daca nu recunosteam eu forma, ce faceai cu omuletii astia verzi care trebuiau sa fie albastri ?!
Aachi and Ssipak ;) (bravo ca l-ai vazut!=D>) |
In formatul in care am vizionat eu animatia asa era culoarea lor !
Cand am cautat sa postez o imagine din animatia asta am observat ca erau si imagini in care erau reprezentati cu albastru, dar nu am realizat ca era ceva demn de luat in seama ! Once again...my bad ! ;) Felicitari ca ai reusit sa dai raspunsul corect si...multumesc ! :) ;) ![]() |
|
Mda, TinEye ăla spune "akira-ghost-in-the-shell" dar ai copiat partea greșită. E doar Akira, only the most famous anime ever made 8-|
|
Originally Posted by White1:
|
Pentru că aia e problema acolo, huh? I was just making a point.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |