Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Chambord 29 Jun 2010 10:56

http://www.prosport.ro/fotbal-extern...bitraj-6457468

Ipu 29 Jun 2010 11:39

Valuri de imagine...
Nici Anglia, nici Mexicul, nici România în `96 n-au pierdut numai din cauza greșelilor de arbitraj, ci mai ales pentru că n-au avut valoare nici caracter, pierzându-și cumpătul și concentrarea, renunțând la lupta sportivă. Golul marcat din ofsaid nu determină mustrări de conștiință atunci când te ajută să bați Franța, dar e odios atunci ajută Argentina să te bată...
Când un reporter l-a întrebat la marginea terenului, după ce înscrisese golul calificării din prelungirile meciului cu Algeria, dacă golul nevalidat înscris în finalul partidei cu Slovenia i-a afectat pe el și pe colegii lui, Donovan a răspuns: „Am fi putut să ne lamentăm, dar noi am continuat să luptăm.” Nu întâmplător Germania tot bate Anglia în competițiile importante - diferența o face mentalitatea.

Apropo, fotografia din Prosport dovedește că cel care a văzut cel mai bine că balonul a depășit linia porții a fost Neuer, lucru care indică nivelul la care lipsa de fairplay a ajuns în ultima vreme.

danonino 29 Jun 2010 13:35

Originally Posted by Ipu:

Valuri de imagine...

Apropo, fotografia din Prosport dovedește că cel care a văzut cel mai bine că balonul a depășit linia porții a fost Neuer, lucru care indică nivelul la care lipsa de fairplay a ajuns în ultima vreme.

O, da... e recenta treaba cu fair-play-ul.

marius93 29 Jun 2010 15:59

Am tinut cu Steaua din 2002 pana anul trecut, insa acum nu mai tin cu nicio echipa, si urmaresc doar meciurile din Champions League ;)

Ipu 29 Jun 2010 16:00

Aia nu a fost întâmplare, ci răzbunare din rațiuni politice, nu se compară.

Judex 29 Jun 2010 17:53

Eu credeam ca Olanda - Slovacia a fost un meci plicticos, dar Paraguay - Japonia chiar a intrecut orice limita. Si mai vin si prelungiri acum! (:| (:| (:|

bremen1980 29 Jun 2010 18:57

Ce meci obosit ,ce titlu agramat :
http://www.prosport.ro/fotbal-extern...erturi-6457525

bremen1980 29 Jun 2010 19:03

Vad ca au modificat repede titlul :))

Judex 29 Jun 2010 19:13

Pai sud-americanii reprezinta un personaj colectiv care este in sferturi! =))

Ipu 29 Jun 2010 19:51

Parcursul de anul acesta al Japoniei mi-a amintit un turneu final la care am visat și noi frumos...

Ipu 29 Jun 2010 23:14

Recviem pentru un vis...
O lacrimă pentru cei care nu au prins luna iulie în Africa de Sud...

...și un final alternativ

moltisanti88 29 Jun 2010 23:56

Fairplay-ul, amintit si de Ipu ieri, nu se refera la ceea ce au facut (sau ce nu au facut) Neuer si Tevez duminica, ci mai degraba la ceea ce fac Pepe si Cristiano in fiecare meci si ceea ce a facut Ricardo Costa azi. Se refera la faulturile voluntare, considerate "destepte" de comentatorii geniali, la simularile grosolane si la impiedicarea adversarului de a juca prin mijloace nesportive.

Cazurile Neuer, Tevez ar insemna o noblete iesita din comun, ceva ce rar se vede in competitia sportiva, mai ales cand scorul e strans. Pentru asta avem arbitrii, altfel acestia nu si-ar mai avea rostul si ne-am baza pe bunatatea competitorilor si pe cinstea lor, lucru care este cu adevarat utopic.

danonino 30 Jun 2010 09:23

Originally Posted by moltisanti88:

Cazurile Neuer, Tevez ar insemna o noblete iesita din comun, ceva ce rar se vede in competitia sportiva, mai ales cand scorul e strans. Pentru asta avem arbitrii, altfel acestia nu si-ar mai avea rostul si ne-am baza pe bunatatea competitorilor si pe cinstea lor, lucru care este cu adevarat utopic.

Uite un exemplu, printre rarele.

Quote:

Daniele de Rossi, felicitat de arbitru
Daniele De Rossi, mijlocasul echipei AS Roma, a primit felicitari din partea arbitrului Mauro Bergonzi pentru spiritul sau de fair-play in partida castigata de formatia lui Chivu cu 2-1 in fata celor de la Messina. In timp ce Roma conducea cu 1-0, De Rossi a deviat cu mana un balon in poarta Messinei si centralul Bergonzi, crezand ca jucatorul a inscris cu capul, a acordat golul. In fata protestelor jucatorilor echipei adverse, De Rossi s-a indreptat spre arbitru si i-a spus ca a folosit mana, iar golul a fost anulat. “Daniele a procedat foarte bine. Asemenea mici gesturi ne pot ajuta pe toti sa fim mai corecti”, a declarat Simone Perrotta, autorul primului gol al Romei.

Chambord 30 Jun 2010 10:39

Spania merge ceas, cum ma asteptam, dupa dusul cu Elvetia. Ii voi sustine pana la capat pe ei si Olanda si sunt convins ca una din ele va lua titlul.

Pacat ca telefonul asta va pleca acasa in Paraguay :(

bremen1980 30 Jun 2010 11:01

Cainii din Gropa stau ca pe ghimpi si asteapta dezdodamintul dublei fabuloase :
Olimpia Bălţi (Moldova) - Kazar Lankaran (Azerbaidjan) :))

Judex 30 Jun 2010 12:07

Da-i in primejdii, Bremenel, ca s-au facut de bafta inca de la tragerea la sorti, cand miorlaiau in haita ca nu-si doresc o confruntare cu periculosii azeri! =))

Mai bine sa observam cat de buna e paraguayanca lu' Chambord! :P

bremen1980 30 Jun 2010 12:17

Hai ca mondialul asta a fost foarte plictisitor iar Paraguy -Japonia a fost cel mai nenorocit joc.Pai si Poli Iasi-Univ .Craiova a fost mai palpitant.Bine ca am avutlovituri de la 11m pentru ca muream de iuda daca nimerea cineva un gol prin minutul 118.
Nu credeam sa spun asa ceva dar mi s-a facut dor de liga lu' Mitica :((

danonino 30 Jun 2010 12:24

Originally Posted by Chambord:

Pacat ca telefonul asta va pleca acasa in Paraguay :(

in schimb, steagul asta va ajunge pana in finala.

si asta

Si acum, CEL MAI TARE FAN EVER

Judex 30 Jun 2010 12:27

@Bremenel
Asta asa e, indiscutabil, cred ca toata lumea e de acord referitor la plictiseala generata de Paraguay-Japonia si chiar de aerul imbacsit al Mondialului african. Dar tre sa recunoastem ca in materie de bunaciuni sta mult mai bine decat Liga lui Mitica. :D

PS
Acum vazui si ultima poza a lui Danonino. Doamnele forumului iti vor fi recunoscatoare. =))

rrs85 30 Jun 2010 22:50

Nenea ala supraponderal are ascunse intru burta sa toata fustrarea Angliei... intuiesc ca este un englezoi, sau cel putin asa imi lasa impresia!

All times are GMT +2. The time now is 00:31.