![]() |
Originally Posted by Malombra:
Corectomundo. |
le pont des arts - eugene green 2004
cedez. |
Film despre o relatie tata-fiica.
![]() |
35 shots of rum.Cedez.
|
1 Attachment(s)
|
Odishon. Cedez.
|
Originally Posted by Liviu-:
|
![]() |
sf
![]() |
The Thing, nu?
|
Corect.
|
![]() |
Film despre film. American. Inspirat de viata producatorului David O. Selznick. Actor foarte mare in rolul principal.
|
Dupa indicii, The Scarlett O'Hara War?
|
Nu.
Acuma ar trebui sa fie mai simplu: ![]() LE: actorul ala mare e nenea din dreapta. Are un fiu, tot actor celebru. |
The Bad and the Beautiful
|
![]() |
Hmm, mi se pare ca l-am vazut intr-un documentar. Is un cuplu gen Bonnie & Clyde?
|
asa e.
indiciu: noir :) |
Gun Crazy, cedez.
|
![]() |
![]() |
In The City Of Sylvia?
|
Corect.
|
Cedez.
|
![]() |
French
![]() |
le diable probablement
|
![]() ![]() |
maghiar filmul. în componenţa echipei de realizare a fost şi tarr.
|
Passion.
|
1 Attachment(s)
hai, c-am aterizat si eu pe-aici din greseala. marcus, sper ca nu te superi:
Attachment 1996 |
O fi vreun film de Angelopoulos? Am observat ca foloseste repetitiv statui de mari dimensiuni :P
|
shenal +. interetnic. frantozesc. profilul ala nu este chiar totalmente necunoscut.
|
Vincent Cassel?
|
Nu-mi amintesc imaginea asta dar daca e frantuzesc, alb-negru si cu Cassel trebuie sa fie La Haine.
|
al meu nu e passion, e SZÜRKÜLET (twilight) de acelaşi György Fehér
|
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by Malombra:
Pe mubi,Tarr figureaza numai la Passion :)) |
![]() |
brilliantovaia ruka. l-am văzut de minim 10 ori cînd eram mică. nu de voie, ai mei aveau caseta.
|
Si probabil erau si fani Portocala Mecanica daca te-au putut obliga sa il vezi de atatea ori 8-| Corect.
|
marcus, pe mubi nu figurează tarr la szurkulet, aşa este. şi mie numele lui tarr mi-a sărit în ochi , datorită obiceiului meu de a sta şi a mă uita şi la generic. aşa am aflat de români în dreileben şi de dumreicher-ivănceanu. tarr are ceva contribuţie minoră în szurkulet, dar a fost sigur pe acolo :P .
![]() ![]() ![]() |
nu erau fani portocala mecanică, că nu aveau de unde lua şi caseta aia. dar pentru cei ce ştiu rusă umorul verbal din filmele sovietice e incomparabil. mă gîndesc că l-ai văzut cu subtitrare.
şi acuma ţin minte: dici jarennaia, ona nikuda ne uletit. |
Da, cu subtitrare, da isi pastreaza din farmec si in limba romana. Probabil putin redus. Ca si cum ai citi un roman de Ilf si Petrov.,
|
nu-mi prea închipui cum e. cred că am nesperatul noroc să pot vedea un film rusesc fără subtitrări, sau să înţeleg o carte în rusă în proporţie de 98 la sută. rusa sună mai bine decît franceza pentru mine, sună extraordinar la drept vorbind, deşi sunt departe de bullshituri gen umezirea ochilor cînd aud kalinka sau eternul spirit rusesc şi alte rahaturi. mitologia mihalkovkiană mă lasă rece. îmi place felul în care au ştiut scriitorii lor să descrie situaţiile omeneşti, dar nu mă încîntă entuziasme gen maică rusie, dumnezeul nostru, ca la vecinii noştri sîrbi.
în ce priveşte comediile sovietice cu toptanul, ai mei au zis întotdeauna: make do cu ce ai. alea măcar m-au scos din stereotipul că orice e vechi e bun, m-au obişnuit cu imaginea vintage şi m-au debarasat de nevoia de a vedea o comedie, ca să mă relaxez sper eu că pe viaţă. back: filmul meu e film românesc. |
în film joacă fiica unui cunoscut actor român, căruia îi este de dicat filmul. foarte mişto filmul de altfel, un fel de spata şi stonys în aceeaşi peliculă.
|
Visu si Pellea in Unde la soare e frig?
|
ou ieeee
|
![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 04:09. |