![]() |
Originally Posted by Denis_stelistu:
imi plac la nebunie cronicutzele paranormale ale lui Denis... |
Originally Posted by herbert:
Am fost primul lui fan. |
A man apart 8/10 Razbunare,actiune,droguri si Vin Diesel.Un film plin de adrenalina.Merita vazut.
|
Hable con ella - 9/10 cel mai bun film spaniol pe care l-am vazut (din 2 :lol:)...singurul lucru care nu mi-a placut e: subiectul e cam de telenovela...doar is spanioli...dar na...merge...si inca ceva, muzica e foarte buna dar era pusa cam cand nu trebuia...adik ritmul muzicii nu era la fel cu cel din imagini...atat... :P restu:regizatul, imaginea, muzica foarte, foarte bine facute...
|
Originally Posted by Ambra Blu:
da, ai avut si o formula decisiv-sportiva, ceva de genul: no 1 mondial... ma rog, feeling de mogul. eu l-am admirat mult timp in taina, dar mi-am zic ca daca nu marturisesc - fac implozie. adevarul e ca-i citesc toate postarile si-i multumesc, inca o data, ca exista... |
dupa un festin cinefil despre care n-o sa mai trancanesc aci, am vizionat stalag 17-ul lui wilder. probabil cel mai bun film al sau, mult peste noir-uri gen 'double indemnity' sau 'sunset bvd', la km distanta de indigest-neamuzantul 'some like it hot'. ce poate face putina briza de renoir... :D prin aerul hollywood-ian respirat de wilder (regizor destul de conformist). culmea, mi-a placut mai mult chiar si decat 'la grande illusion'.
|
WHEAT
pe cultural tocmai woody allen - love and death. primul contact cu.
a picat bine dupa bac, dupa ultima noapte si amintirea unui tolstoi insetat de... comedioare buna. parodie. bergman mocking all the way, cu toate ca stiu sa fi lucrat cu nykvist. dansand cu moartea alba printre plopii aliniati, also. or smth. monologurile cu wheat faine. razboi si pace. cum ziceam. |
Originally Posted by herbert:
Mai mult,am ras eu de voi.Ma bucur eu ca existati ;) :P |
Immortal (scrie in generic, in alte parti Immortel) 8/10 - Not quite what I expected. 25% animat, 10% real si 65% CGI. E prea lung si labaros dar nu gen ars aiurea, ci pur si simplu se lungeste degeaba. Tipa albastra buna. Si dialoguri deloc interesante, inovatoare, amuzante etc.
Undead - -2/10 - Adica nu e bun ca film de serie B. M-am plictisit la partea in care o tipa ii baga mana-n capul uneia si-i mananca creierul. Whatever. Pecker - 8/10 - Satirizeaza arta moderna prea strident si absurd. Other than that, all good. Parul pubian cauzeaza isterie si haos, ca de obicei. The way it should be. Replici remarcabile: "Pubic hair causes crime" si "We're all famous- just like the Jackson family! - Don't say that, Tina." |
moloch 5/5
stilat si stilizat pana dincolo de "cinematografie" vidat pana la limitele absurdului Arta cu A mare si punct dupa si cinematografie... rece si abstract, imi inspira o povestire de marquez rescrisa de t mann eva brown in rochie de seara dandui suturi in fund lui hitler in maiou si budigai replici memorabile "grandpa hitler, grandma hitler, daddy hitler, mommy hitler, daughter hitler, son hitler a big hitler family... everybody hitler!!!" "ausch...witz what is auschwitz? nothing, mein fürer" si sublimul pistol(et) aratat in vreo 3 secvente dar niciodata folosit... cehov, eat ur heart out |
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by notorious:
on topic : pas sur la bouche - 6/10 plecat spre elvira popescu aseara da' m-am oprit la scala si am intrat la asta. opereta filmata, trei acte(primu fiind chiar acceptabil), cantece subtirele, doar vreo doua mai rasarite asa, se canta non stop despre dragoste, penetrari si posedari si cine a futut primu' pe cine(nu chiar in cuvintele astea). audrey tautou destul de ok, poate si pt ca apare destul de putin. restu' varza. love and death 8.5/10 - "Wheat... lots of wheat... fields of wheat..." |
Alexander 8.5/10 nu stiu de ce nu v-a placut voua filmu, dar....in afara de unele faze aiurea filmul a fost foarte fain...and i loved angelina's accent..and i loved her :P
Friends-Season 5 9/10 5 more seasons to go :(( The Hobbit (1977) 3/10 crap..crap..crap...un film facut mult prea in graba...au trecut foarte repede peste fiecare faza...and they didn't even mention beorn... |
The core 7/10 Efectele speciale sunt marfa.Unii actori :sick: .
Dar plimbarile prin miezul Pamantului mi-au placut. 8) |
The Grudge - it's tormenting, haunting, pe alocuri lynchian...sunetul e belea, mi-a adus aminte de primele horror-uri semnate Raimi...ceva i-a lipsit filmului...a, da, n-a fost regizat de un american, ci de un asiatic, ceea ce se simte, si e mai bine asa: filmul e destul de refreshing, iar lipsa "branzei" tipic hollywoodiene il face mult mai digerabil ...tare faza cu banda politiei pe care scrie "Keep out" pe langa inscrisul in japoneza (sa se fi americanizat si politia din Tokyo? :D ) 7/10
...a vazut careva vreunul din celelalte Ju-on-uri? |
Originally Posted by Cinemania:
esti al doilea Denis_stelistul. Congrats!!! :w00t: |
Originally Posted by Nightwane:
well, thx now :D |
Originally Posted by Cinemania:
:huh: :huh: :huh: :huh: |
It will never get thru' to you, Denis...nevermind...
|
Madagascar 7/10 funny shit...mai ales "the penguins"
Mr. & Mrs. Smith 7/10 a lot of shooting...dar angy makes it worth :P |
Monty Python and the Holy Grail - 8/10: Lord, have mercy! :P
Love and Death - 8.5/10: Nu ma satur de omul asta!!! :w00t: The Lizzie McGuire Movie - 3/10: :huh: macar avea potential... :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 18:38. |