![]() |
O presiune continua apasa pe toata lumea. Acasa, pe strada, la magazin, la scoala. O dorinta acuta de afirmare, de a fi cool, de a fi lasat in pace, de a controla lucrurile isi face culcus in mintea fiecaruia. Prima sinapsa cedeaza. Urmeaza a doua. A treia. Bang! Ceva moare. Cineva moare. Ceva ucide pe cineva. Cineva ucide pe altcineva. Cine? De ce? Ninemi, de fapt. Ci un intreg (muribund) sistem de valori care continua sa se sinucida in fiecare zi, intoxicat de propriile prejudecati si judecati superficiale. De ce nu ne-am dat seama mai devreme? Acuma e prea tarziu...semnale de alarma au fost si sunt. Le vedem? Le vedem dar nu vrem sa le luam in seama? Depinde....depinde...
.....e vorba de filmul Bang, Bang, You're Dead (2002), regizat de Guy Ferland. Un film care continua si termina ce n-a terminat Gus van Sant in Elephant. Un film care ne arata CE?, DE CE? si CUM?, dar care propune si solutia. "This play is the best way to know how to look into a kid's heart". Ei, copiii, sunt cei mai cruzi si cei mai sensibili la presiunea din jur...Mai avem, la final, discursul lui Trevor, discurs mai bun decat cel al lui Norton din 25th Hour (nu ca ar avea vreo legatura cele doua filme, dar ambele ating puncte sensibile ale societatii americane)...Filmul merge pe doua paralele: personajul profului care crede in Trevor ("teroristul") si personajul lui Trevor care trebuie sa descopere modul in care sa scape de presiunea din jur.... 10/10 Of Mice and Men (1992), regizat de Gary Sinise. Cuplul John Malkovich-Gary Sinise duce in spate un film care se vrea si reuseste sa fie o lectie de invatatura sociala si sufleteasca. 9/10 E atat de greu sa scrieti despre 2 filme intr-un mesaj? De ce dracu sa stau eu sa lipesc mesaje? Stop double posting - BeNnY |
now don't get so mad, dear BeNnY!!!...am uitat sa scriu despre al doilea film in mesajul despre primul :P
|
s-acuma despre ultimul film vizionat, Robots - filmul este egal cu cliseele folosite ("The Force is strong in this one" :lol: )...nu trebuie luat in serios, e doar fun...cea mai tare faza: "Are you crazy? It's a mixture of jazz and funk... called junk." (autoironie?)...Robin Williams, mereu o prezenta placuta. 5/10
and btw Benny: ce-ar fi sa lipesti toate mesajele din seria "IMM" intr-unul singur, ca oricum...ce dracu'... |
no offense, dar double posting inseamna sa postezi the same thing twice, whereas our dear Cinemaniac didn't :)
Exista mii de motive pentru care cineva prefera sa-si distileze discursul in mesaje multiple, marea lor majoritate tin de diferente subtile, de nuanta. Now you either try to understand these differencies in the discourse of your GUESTS dear Benny, or you just be the same blunt cunt you've started to be since you've got your powers of moderation. take the blue pill buddy. |
Matrix revolutions 8.5/10 sincer sa fiu a fost mult mai mult decat ma asteptam, iar la batalia din zion am ramas speechless...facking great!
|
Pianistul - 8/10: mda... am mai scris odata despre asta...
Orange County - 2/10: boy, was I bored today! |
Originally Posted by Airlight:
Double posting inseamna scrierea a doua mesaje, unul dupa altul, de acelasi tip. Pentru ce sa pui doua mesaje cand poti sa dai edit?! Nu se justifica in nici un fel postarea mesajelor unul dupa altul, stop bullshitting. Iti distilezi discursul altfel, nu asa. Now, am uitat unde ma aflu. In regulile cinemagia nu exista chestia cu sa nu double postati. Asa ca do as you wish, i give a fuck no more. Don't get me started cu "blunt cunt" ca habar n-ai despre ce vorbesti. (uite ce frumos imi distilez discursul, randuri pauza, virgule, puncte) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Esti foarte darnic |
Ghost World (2000), regizat de Terry Zwigoff - welcome to the ghost world, unde (aproape?) toti suntem, de multe ori, ceea ce, de fapt, nu suntem, adica niste reprezentari a ceva ce nu ne reprezinta (daca ma pot exprima asa :D )...Thora Birch, la fel de depresiva si plictisita ca in American Beauty (putin mai plinutza), Scarlett Johansson, aflata pe drumul de inceput, iar Steve Buscemi, de nota 10...man, acuma stiu ce-am ratat la TIFF :D 10/10
|
Ray 8/10 un biografic foarte inspirat. a spus despre multe probleme pe care toata lumea le intalneshte,dar mai ales despre cele a puterii banului shi faimei.
mi-a placut deshi parca a fsot cam lung |
@ benny
sau rationalizat cumva posturile? se dau mai nou pe baza de cartela? dak vrea omu sa scrie un mesaj de film sau un film in 2 posturi n are dekat [/quote] |
in alta ordine d idei
SHRIEK 5din 5 initial am bagat cdul ferm convinsi ca e vorba de shrek scris gresit nu era nici o gresela de spelling era parodia ultima care campeaza si leaga tot ce-nseamna film cu teenageri americani, de la scream la christine, de la highschool high la grease, de la scoobydoo la driller killer, cu scurte popasuri turistice in in know wat u did last summer, aperican pie, cherry falls, dawsons creek, dangerous minds... greu d imaginat da imaginatia si mistoul autorilor chiar nau limite orasul se numeste bullimia falls coolio il joaca pe the super intendent (formally known as the principal) gen prince si tafkap... empty-tvul raporteaza prin trimisul secial tiffany amber thessen despre crime si la un moment dat se enumera cele enspe reguli ale parodiilor replici cheie "pizza guys get all the pussy" "oh my god they are identical cousins" |
Originally Posted by Airlight:
Desi, adeväratul motiv pentru care-mi ciumpävesc mesajele cu forficelu' e cä-s luuuuuuuuuuuuuungi cât o zi de post, si toatä lumea zice: "Fä-le mai scurte, frate!" Da' acuma, pe bune, BeNnY: chiar n-are nimeni de ce sä se certe pe treaba asta. Pânä nu exagereazä careva, cu cârnati de mesaje succesive färä nici un rost, lasä-i... |
Aveti dreptate, v-am zis. Nu exista regula pe cinemagia care sa zica ca n-ai voie double post. So double post away! Si simt nevoia sa ma repet
Originally Posted by BeNnY:
|
Am väzut, da' voiam sä cedezi IMPACAT, nu supärat.
|
she creature
the mermaid chronics1 4 din 5 absolut fascinant un circ un batran cu un secret secretul e o sirena o sirena vamiro-lezbiano-canibala pe o barca inceput d secol 20 si lucrurile chiar devin hororo-sf (*) (*) (*) (*) :love: :love: :shock: :shock: :w00t: :w00t: :(( :x :alien: :sad: :shock: replici memorabile "crede-ma, chiar nu e un elefant" |
Mermaid Chronicles Part 1: She Creature - -8/10 - When Lesbian Metamorphosing Cannibal Mermaids Attack Part 1. Mermaid tits seen.
|
Mermaid Chronicles Part 1: She Creature
omfg. this is like the dumbest shit movie i've ever seen. like BAD, dar the good sort of bad. Gen, lesbiana metamorfozanta, canibala, vampirica, nebuna cu inclinatie Alien. Prea putin sex si prea putini sani, desi nu ma pot plange ca nu e deloc... But too little. NU-si merita R-ul!!!!!!!!!!! :sick: :sick: :sick: :lol: :(( :(( :(( :love: |
Two Brothers (2004), regia Jean-Jacques Annaud - scenele in care apar cei doi tigri sunt cele mai faine...in rest destul de slabutz filmul, cu un Guy Pearce neconvingator...faine si imaginile 6/10
|
Just a kiss 7/10 Incurcaturi de relatii.Trei cupluri si o femeie se incurca unii cu altii.Dupa ce moare unul din fiecare,isi vad de munca lor.Dar se intorc in timp,si nu se mai intampla nimic.Sincer,trebuie sa intelegi filmul. :sleep: :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:55. |