![]() |
Din câte știu, nu.
|
Originally Posted by rvn:
apoi vitrina cu bibelouri si mileurile pe asezate pe mobila, imbracamintea, masa, toate au un aer balcanic, as zice. |
Originally Posted by Mercutio:
de altfel, observatiile tale sunt corecte si atunci cand am zis ca incaperea din prima poza seamana cu sufrageria strabunicii, la acelasi colt de lume m-am gandit si eu. adica, pe-aci ,pe-aproape..vecinii nostri.dar, care dintre ei? faptul ca meniul e compus din peste,inseamna ca marea sau oceanul pot fi luate ca puncte de reper? |
Actiunea filmului nu se petrece in Bulgaria comunista?
|
Nu, SoX, nu e Lumea e mare, iar salvarea se ascunde după colţ. ;)
Nu e o co-producție cu participare bulgărească. Acțiunea se produce în prezent, ca la mai toate filmele scrise de scenariștii peliculei din ghicitoare. |
Pentru că încă nu s-a aflat răspunsul corect, să mai oferim un indiciu.
Evenimentele se precipită... ![]() |
Priviți cu atenție imaginea de mai sus.
Dacă tot n-ați aflat răspunsul corect, iată ultimul indiciu. Cred că acum e totul clar (alles klaar): ![]() |
Offset
|
Dom'le, da' mul' v-a mai luat! Era Plătăreanu în prima imagine (dar și în a treia), apărea Bibiri în a doua, apărea obrazul Mariei Lara și brațul lui Vasilescu în a treia imagine, dar până n-a apărut și Tastet în ultima imagine...
|
Dupa freza tipului ma gindeam la ceva frantuzesc din nouvelle vague .Mi-am adus aminte apoi de Vasilescu si de isteria lui patriotarda ( nu ne vindem tara & femeile ) .
|
bremene, nu vad nici o poza
|
Nu despre asta era filmul, ci despre drama eroinei. Cred că tu ai înțeles, dar alții, din păcate...
De-asta mulți îi pun pe Mungiu și pe Mitulescu alături de Puiu, deși ultimul continuă să le tot dea clasă. |
![]() |
Now you're talking....Billy Ray prins in offsaid...
:x :x :x |
Am revazut Mulholland Drive dupa 8 ani de zile si am avut surpriza sa dau peste ta-su la Hanna Montana . Nu stii niciodata de unde sare aschia.
Baga |
1 Attachment(s)
Revazut aseara:
Attachment 472 P.S. Ai priceput MD din prima si ai revenit la el doar dupa 8 ani? Nu ti-a ramas nimic neclar care sa-ti dea ghes la o revizionare mai rapida? |
Prima oara n-am inteles mai nimic mai ales ca am fost cu un coleg si o tipa misto la care ma holbam. :"> .Tipa aia era mai blana ca mine la explicatii dar colegul asta (mare fan Lynch ) l-a mai vazut de vreo 3 ori si a gasit pina la urma niste raspunsuri.Eu am lasat timpul sa-mi dea mai multa minte =)) si am ramas doar cu frumusetea filmului.
|
Si dupa ultima vizionare tot numai cu frumusetea ai ramas?:P
|
Acum n-am mai fost perturbat de ''cauze exterioare " si nu-mi mai bat capul sa rezolv diversele enigme pe care artistii le presara in operele lor .Accept misterul (''Eu nu strivesc corola de minuni a lumii '' nici macar in filmele lui Lynch :-O )
.O coincidenta a avut loc :si acum 8 ani era o ploaie torentiala cum a fost cea de zilele trecute . |
Scuze de off topic (rog un moderator sa mute, eventual, discutia la topicul cu Lynch) - spre deosebire de Inland Empire, in cazul MD nu e vorba de acceptat misterul, exista o explicatie logica care iese la iveala in toata splendoarea ei dupa 2-3 vizionari.;)
|
All times are GMT +2. The time now is 00:17. |