Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Ipu 31 May 2010 19:14

Din câte știu, nu.

Mercutio 31 May 2010 22:37

Originally Posted by rvn:

turcesc,cumva? tinand cont de rochia de mireasa..
numai in bazar gasesti asa ceva.

imposibil, se vede in prima poza, in fundal, o icoana ce pare a fi ortodoxa.
apoi vitrina cu bibelouri si mileurile pe asezate pe mobila, imbracamintea, masa, toate au un aer balcanic, as zice.

rvn 31 May 2010 23:05

Originally Posted by Mercutio:

Originally Posted by rvn:

turcesc,cumva? tinand cont de rochia de mireasa..
numai in bazar gasesti asa ceva.

imposibil, se vede in prima poza, in fundal, o icoana ce pare a fi ortodoxa.
apoi vitrina cu bibelouri si mileurile pe asezate pe mobila, imbracamintea, masa, toate au un aer balcanic, as zice.

am intrebat la misto cu rochia....
de altfel, observatiile tale sunt corecte si atunci cand am zis ca incaperea din prima poza seamana cu sufrageria strabunicii, la acelasi colt de lume m-am gandit si eu.
adica, pe-aci ,pe-aproape..vecinii nostri.dar, care dintre ei?
faptul ca meniul e compus din peste,inseamna ca marea sau oceanul pot fi luate ca puncte de reper?

SoX 31 May 2010 23:29

Actiunea filmului nu se petrece in Bulgaria comunista?

Ipu 31 May 2010 23:43

Nu, SoX, nu e Lumea e mare, iar salvarea se ascunde după colţ. ;)
Nu e o co-producție cu participare bulgărească. Acțiunea se produce în prezent, ca la mai toate filmele scrise de scenariștii peliculei din ghicitoare.

Ipu 01 Jun 2010 16:53

Pentru că încă nu s-a aflat răspunsul corect, să mai oferim un indiciu.
Evenimentele se precipită...

Ipu 03 Jun 2010 10:54

Priviți cu atenție imaginea de mai sus.
Dacă tot n-ați aflat răspunsul corect, iată ultimul indiciu. Cred că acum e totul clar (alles klaar):

bremen1980 03 Jun 2010 11:00

Offset

Ipu 03 Jun 2010 11:04

Dom'le, da' mul' v-a mai luat! Era Plătăreanu în prima imagine (dar și în a treia), apărea Bibiri în a doua, apărea obrazul Mariei Lara și brațul lui Vasilescu în a treia imagine, dar până n-a apărut și Tastet în ultima imagine...

bremen1980 03 Jun 2010 11:06

Dupa freza tipului ma gindeam la ceva frantuzesc din nouvelle vague .Mi-am adus aminte apoi de Vasilescu si de isteria lui patriotarda ( nu ne vindem tara & femeile ) .

Windom 03 Jun 2010 11:12

bremene, nu vad nici o poza

Ipu 03 Jun 2010 11:13

Nu despre asta era filmul, ci despre drama eroinei. Cred că tu ai înțeles, dar alții, din păcate...
De-asta mulți îi pun pe Mungiu și pe Mitulescu alături de Puiu, deși ultimul continuă să le tot dea clasă.

bremen1980 03 Jun 2010 11:14

Windom 03 Jun 2010 11:16

Now you're talking....Billy Ray prins in offsaid...
:x :x :x

bremen1980 03 Jun 2010 11:21

Am revazut Mulholland Drive dupa 8 ani de zile si am avut surpriza sa dau peste ta-su la Hanna Montana . Nu stii niciodata de unde sare aschia.
Baga

Windom 03 Jun 2010 11:28

1 Attachment(s)
Revazut aseara:
Attachment 472

P.S. Ai priceput MD din prima si ai revenit la el doar dupa 8 ani? Nu ti-a ramas nimic neclar care sa-ti dea ghes la o revizionare mai rapida?

bremen1980 03 Jun 2010 11:44

Prima oara n-am inteles mai nimic mai ales ca am fost cu un coleg si o tipa misto la care ma holbam. :"> .Tipa aia era mai blana ca mine la explicatii dar colegul asta (mare fan Lynch ) l-a mai vazut de vreo 3 ori si a gasit pina la urma niste raspunsuri.Eu am lasat timpul sa-mi dea mai multa minte =)) si am ramas doar cu frumusetea filmului.

Windom 03 Jun 2010 11:48

Si dupa ultima vizionare tot numai cu frumusetea ai ramas?:P

bremen1980 03 Jun 2010 11:57

Acum n-am mai fost perturbat de ''cauze exterioare " si nu-mi mai bat capul sa rezolv diversele enigme pe care artistii le presara in operele lor .Accept misterul (''Eu nu strivesc corola de minuni a lumii '' nici macar in filmele lui Lynch :-O )
.O coincidenta a avut loc :si acum 8 ani era o ploaie torentiala cum a fost cea de zilele trecute .

Windom 03 Jun 2010 12:38

Scuze de off topic (rog un moderator sa mute, eventual, discutia la topicul cu Lynch) - spre deosebire de Inland Empire, in cazul MD nu e vorba de acceptat misterul, exista o explicatie logica care iese la iveala in toata splendoarea ei dupa 2-3 vizionari.;)

All times are GMT +2. The time now is 00:17.