![]() |
Vezi bre' ca era loc si de-o Romanica....:D ce plm!:-/
|
Hai ma Rares, nu mai pune sare pe rana... :(
|
Am baut cateva pahare de vin, si... devin nostalgic, boem, ma cuprinde dorul...:">
Maine la 18.30... parca, la GSPTV Romania - Argentina 1994... deci vedem si Romanica oarecum! |
Originally Posted by Judex:
Mi se pare asa, snobism, sa facem nazuri, cand ai nostri sunt mai preocupati de reclame la bere decat de jucat la nationala. Fotbalul e mondial, nu doar european. |
Entuziasmant!
Acești băieți cu mult bun simț care în marea lor majoritate joacă la echipe din patrie au jucat fotbal și au fost răsplătiți. Succes cu Paraguayul!
Te-ai obișnuit să trântești câte-o prostie fără nici o argumentare. Cunoști tu palmaresul oficial al slovacilor? FIFA recunoaște slovacilor 8 participări la CM. http://www.fifa.com/worldcup/teams/t...002/index.html http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...2/profile.html Eu înțeleg de ce îi urăști: motivul e că i-au pus cu botul pe labe pe unguri, nu le-au dat posturi în guvern ca la noi.
Da' ce, măi, te-a întrebat cineva pe cine ai vrea în optimi? Calificările se stabilesc pe teren, nu prin sondaje de opinie. |
Originally Posted by Ipu:
Degeaba. Cat dracu' poate sa conteze faptul ca ai castigat de 4 ori Cupa Mondiala, a mai fost de alte 2 ori finalista. Si faptul ca au castigat un campionat european si ca au reusit sa mai joace inca o finala, nu inseamna nimic. Peste tot unde deschizi televizorul numai fotbal Emisiuni intregi despre ce a zis Becali si daca "Banel merita banderola?". Si cea mai mare performanta a noastra a fost un sfert de finala in '94. Ne mai si laudam cu asta, echipa aceea o mai si numim pompos "Generatia de Aur", cea care nu a castigat nici un troufeu, care nu a jucat nici o finala si care nu a reusit sa ajunga in semifinale. Grecii ce generatie au, daca au castigat europeanul din 2004? Germanii care au ajuns in finala din 2002, din 2008, au castigat locul 3 in 2006? Aia ce generatie au? Totusi, sa nu radem de italieni ca au fost eliminati meritat si rusinos de la un campionat mondial, competitie la care Romania nu a mai participat de 12 ani.
Quote:
Meritau calificarea toate. |
Originally Posted by marius_em:
|
Solicit retragerea cetateniei europene pentru cel care sta in spatele userului Ipu pentru inalta tradare fotbalistica! =)) Auzi, bai, dobitoc notoriu, am avut iubita slovaca, nu e cazul sa-mi vii tu cu tampenii viki. Geeez!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Da-i si tu un translate... sa inteleaga tot prostu'!:">
|
Io-s Judexina, din moment ce barbata-miu isi zice Judex. Vreau sa va spun ca-s trista, trista rau, pe bune, pentru ca nu sunteti acele persoane minunate pe care mi le imaginam cand l-am cunoscut. Oricum, tot ce-i mai bun (va doresc).
|
Mai corect ar fi sa spui ca astea sunt favoritele la Mondial. Japonia a jucat ieri exemplar. Slovacia s-a separat datorita politicilor de la acea vreme. Slovacia era pe post de uzina de productie pe cand Cehia era pe post de birouri de sefi. |
Japonia joaca oribil in general. Danemarca a jucat foarte prost. Atat.
Slovacii au niste basini in cap de te doare mintea, trust me! Faptul ca Bratislava e aproape de Viena i-a transformat de cativa ani in niste nemernici mai mari decat erau in '90. Un slovac pe Mariahilferstrasse nu poate fi decat cersetor. Sau roman. |
In optimi avem :
America : 7 echipe Europa : 6 echipe Asia : 2 echipe Africa : o echipa Cred ca e prima oara cand Europa ia bataie la nr de echipe in optimi. Partea nasoala e ca pe juma de tablou sunt dude, Olanda e mai rasarita pe cand in cealalta juma se bat Argentina, Brazilia, Portugalia, Spania. Mai putem spera inca la o finala complet Europeana, un Olanda -Spania nu ar fi tocamai de lepadat. |
De mentionat totusi ca echipele europene au castigat World Cup numai cand au jucat in Europa. Niciodata nu au facut un break.
|
Lasa ca face OLANDA:D
|
|
Pentru prima oara in istorie, campioana si vice-campioana mondiala sunt eliminate inca din primul tur, ambele terminand grupa pe ultimul loc !!!!!!!!!!!!!! :-O
|
Buna dimineata! =))
|
nu te mai rade draku degeaba k nu-i de ras
|
All times are GMT +2. The time now is 00:01. |