![]() |
Si Bulgaria a eliminat campioana mondiala atunci.
|
Originally Posted by moltisanti88:
Astea au existat mereu: În 2006 a fost Portugalia, în 2002, Turcia și Coreea de Sud, în `98, Croația, în `94, Suedia și Bulgaria, în `86, Belgia și așa mai departe. |
Nu vi se pare că vedeți un meci din Bundesliga și unul din Premier League?
|
Originally Posted by Judex:
|
Cahill le-a bagat mortu' in casa sarbilor. >:)
PS: Inca un mort. :) |
Baga-le-as sarma-n nas australienilor!!!
Bai, daca tot le dai alora doua boabe, mai da-le doua. Daca nu poti, da-te la o parte-n plm!!! Acum merge Ghana in optimi cu 2 goluri marcate in trei meciuri si alea din penalty! X( |
Serbia devine cea de-a doua echipa din istorie care este eliminata in faza grupelor desi a invins Germania. A mai fost Algeria in '82.
|
Sârbul e în optimi!
![]() http://news.myjoyonline.com/features/201006/47964.asp Nu vă mai faceți sânge rău pentru niște nevolnici. Câtă suferință și pentru ce? Bunăoară, eu: m-am amărât la meciul cu Ghana, am fost la un pas de infarct la meciul cu nemții și la ce mi-a folosit? Astă-seară, la 0-2 am zis: Destul! Vă interzic să vă mai bateți joc de simpatia mea! Cu ce-oi fi greșit? Cu o echipă am ținut și eu din inimă și fără rezerve și tocmai aia... Acum, la modul serios vorbind, echipa a fost în formă slabă și anihilată tactic de adversari, care, poate cu excepția Germaniei, au surprins-o ei la rândul lor. Lăsând în urmă toate aceste considerațiuni, Cahill ăsta e incredibil. După ce m-a adus la disperare în urmă cu patru ani, astă-seară a recidivat. Succesul mijlocașului „Caramelelor” nu e întâmplător. El pune în permanență suflet iar publicul îi dă înapoi toată energia pe care australianul i-o oferă. |
Originally Posted by Ipu:
Un jucator excelent. Poate mai putin talentat decat Kewell, in umbra caruia a stat mult timp, dar cu siguranta mult mai eficient si folositor unei echipe. |
În orice caz, hențul din final trebuia sancționat cu penalti. Cu un gol, Serbia era în optimi... :|
|
Apropo, iată un clasament al celor mai greu de consolat perdante de până acum:
1.-3. Echipe care mai aveau nevoie de un singur gol în ultimul meci pentru a se califica: Nigeria, Serbia, Slovenia. Din păcate pentru ei, sârbii și-au irosit golurile în meciuri fără importanță... ;) 4.-7. Africa de Sud, Algeria, Australia, Grecia mai aveau nevoie de 3 goluri. 8. Franța (4 goluri îi mai trebuiau ca să acceadă în optimi). ... 15. Camerun mai avea nevoie de un gol ca să mai spere la calificare. 16. Coreei de Nord i-ar mai fi trebuit 7 goluri ca să păstreze șanse de accedere în optimi. |
Ma bucur pt Donovan si USA (and I usually hate US :D ), cat despre sarbi - ma asteptam sa fie surpriza turneului dar ... blestemul romanesc ... never fuck with Romania ... NEVER :P
Acu serios ... am observat ca multe din echipele care au eliminat Romania (sau echipe de club romanesti) recently ... au luat-o in freza shortly after, desi pareau ca au cu ce. Doar anul asta: Serbia si Franta ... out din prima, Sevilla si Stuttgart ... out imediat dupa grupe ...etc. |
Din atitudinea jucătorilor dar mai ales a suporterilor cred că mulți sârbi nu au știut că erau la UN SINGUR GOL DE CALIFICARE!
Bineînțeles, veți spune că nigerienii au știut foarte bine (că slovenilor li s-a întâmplat atât de repede că nici n-au înțeles ce-au pățit), dar asta tot nu le-a ajutat cu nimic. |
Cu-i nu-i place Anglia?!
|
Originally Posted by Chambord:
Altfel, sunt fortata sa-mi schimb preferintele acum ca Serbia nu mai e in calcule si daca ma incapatanez o sa tin chiar cu USA. Oricum joaca cu Ghana in optimi, au sansa! |
În momentul de față, în grupa F există o singură echipă calificată!!!
|
X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Sa vezi ce palme peste ceafa-mi iau de la nevasta-mea! =)) |
Ciao, ragazzi... a plecat si Italia cu coada-ntre picioare!>:)
|
Adevarul e ca deja-i cam prea de tot!
Echipe ca Franta, Italia, Serbia se cara acasa, dar avem optime SUA - Ghana! =)) |
All times are GMT +2. The time now is 15:02. |