Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

moltisanti88 23 Jun 2010 21:30

Si Bulgaria a eliminat campioana mondiala atunci.

Ipu 23 Jun 2010 21:34

Originally Posted by moltisanti88:

În acest an am putea avea o semifinalista "surpriza".

Astea au existat mereu:

În 2006 a fost Portugalia,
în 2002, Turcia și Coreea de Sud,
în `98, Croația,
în `94, Suedia și Bulgaria,
în `86, Belgia
și așa mai departe.

Ipu 23 Jun 2010 21:44

Nu vi se pare că vedeți un meci din Bundesliga și unul din Premier League?

moltisanti88 23 Jun 2010 21:46

Originally Posted by Judex:

Cred ca tot ala a comis-o iar de doua ori la interval de 10 secunde. Mai intai a zis ceva de turcul Ozil - oficial, e german :D - apoi a zis ca a tras la poarta Boateng, aaa, ba nu, Cacau. Ghici de ce! =))

In prima repriza a spus ceva de genul " Khedira a creeat un om in plus pe partea aceea" :))

SoX 23 Jun 2010 22:01

Cahill le-a bagat mortu' in casa sarbilor. >:)

PS: Inca un mort. :)

Judex 23 Jun 2010 22:26

Baga-le-as sarma-n nas australienilor!!!
Bai, daca tot le dai alora doua boabe, mai da-le doua. Daca nu poti, da-te la o parte-n plm!!!
Acum merge Ghana in optimi cu 2 goluri marcate in trei meciuri si alea din penalty! X(

moltisanti88 23 Jun 2010 22:42

Serbia devine cea de-a doua echipa din istorie care este eliminata in faza grupelor desi a invins Germania. A mai fost Algeria in '82.

Ipu 23 Jun 2010 23:21

Sârbul e în optimi!

http://news.myjoyonline.com/features/201006/47964.asp

Nu vă mai faceți sânge rău pentru niște nevolnici. Câtă suferință și pentru ce? Bunăoară, eu: m-am amărât la meciul cu Ghana, am fost la un pas de infarct la meciul cu nemții și la ce mi-a folosit? Astă-seară, la 0-2 am zis: Destul! Vă interzic să vă mai bateți joc de simpatia mea!
Cu ce-oi fi greșit? Cu o echipă am ținut și eu din inimă și fără rezerve și tocmai aia...

Acum, la modul serios vorbind, echipa a fost în formă slabă și anihilată tactic de adversari, care, poate cu excepția Germaniei, au surprins-o ei la rândul lor.

Lăsând în urmă toate aceste considerațiuni, Cahill ăsta e incredibil. După ce m-a adus la disperare în urmă cu patru ani, astă-seară a recidivat. Succesul mijlocașului „Caramelelor” nu e întâmplător. El pune în permanență suflet iar publicul îi dă înapoi toată energia pe care australianul i-o oferă.

moltisanti88 23 Jun 2010 23:27

Originally Posted by Ipu:

Cahill ăsta e incredibil. După ce m-a adus la disperare în urmă cu patru ani, astă-seară a recidivat.

Eh...dubla victorioasa din meciul cu Japonia.

Un jucator excelent. Poate mai putin talentat decat Kewell, in umbra caruia a stat mult timp, dar cu siguranta mult mai eficient si folositor unei echipe.

Ipu 24 Jun 2010 00:47

În orice caz, hențul din final trebuia sancționat cu penalti. Cu un gol, Serbia era în optimi... :|

Ipu 24 Jun 2010 01:39

Apropo, iată un clasament al celor mai greu de consolat perdante de până acum:

1.-3. Echipe care mai aveau nevoie de un singur gol în ultimul meci pentru a se califica:
Nigeria, Serbia, Slovenia. Din păcate pentru ei, sârbii și-au irosit golurile în meciuri fără importanță... ;)

4.-7. Africa de Sud, Algeria, Australia, Grecia mai aveau nevoie de 3 goluri.

8. Franța (4 goluri îi mai trebuiau ca să acceadă în optimi).

...

15. Camerun mai avea nevoie de un gol ca să mai spere la calificare.

16. Coreei de Nord i-ar mai fi trebuit 7 goluri ca să păstreze șanse de accedere în optimi.

Chambord 24 Jun 2010 08:45

Ma bucur pt Donovan si USA (and I usually hate US :D ), cat despre sarbi - ma asteptam sa fie surpriza turneului dar ... blestemul romanesc ... never fuck with Romania ... NEVER :P

Acu serios ... am observat ca multe din echipele care au eliminat Romania (sau echipe de club romanesti) recently ... au luat-o in freza shortly after, desi pareau ca au cu ce.

Doar anul asta: Serbia si Franta ... out din prima, Sevilla si Stuttgart ... out imediat dupa grupe ...etc.

Ipu 24 Jun 2010 10:05

Din atitudinea jucătorilor dar mai ales a suporterilor cred că mulți sârbi nu au știut că erau la UN SINGUR GOL DE CALIFICARE!
Bineînțeles, veți spune că nigerienii au știut foarte bine (că slovenilor li s-a întâmplat atât de repede că nici n-au înțeles ce-au pățit), dar asta tot nu le-a ajutat cu nimic.

rrs85 24 Jun 2010 10:43

Cu-i nu-i place Anglia?!

Ipu 24 Jun 2010 13:20

Un grafic interesant de la ziarul paulist O Estado de S. Paulo:
(Treceți cu mausul peste drapelele țărilor participante la CM sau în campionatele cărora jucătorii acestora evoluează. Veți vedea de ex. că numai cinci naționale nu au jucători care să evolueze în Anglia!)

Încă un grafic interesant ilustrând spectacolul realizat de Seleção la CM-e:

miercuri 24 Jun 2010 15:20

Originally Posted by Chambord:

Ma bucur pt Donovan si USA (and I usually hate US :D ), cat despre sarbi - ma asteptam sa fie surpriza turneului dar ... blestemul romanesc ... never fuck with Romania ... NEVER :P

Se molipsesc, they start playing like a bunch of Romanians. ;)
Altfel, sunt fortata sa-mi schimb preferintele acum ca Serbia nu mai e in calcule si daca ma incapatanez o sa tin chiar cu USA. Oricum joaca cu Ghana in optimi, au sansa!

Ipu 24 Jun 2010 16:17

În momentul de față, în grupa F există o singură echipă calificată!!!

Judex 24 Jun 2010 18:19

X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Sa vezi ce palme peste ceafa-mi iau de la nevasta-mea! =))

rrs85 24 Jun 2010 18:30

Ciao, ragazzi... a plecat si Italia cu coada-ntre picioare!>:)

Judex 24 Jun 2010 18:41

Adevarul e ca deja-i cam prea de tot!
Echipe ca Franta, Italia, Serbia se cara acasa, dar avem optime SUA - Ghana! =))

All times are GMT +2. The time now is 15:02.