Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 29 May 2005 23:34

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

am vazut trailerul de la The Hobbit!!!! :w00t: abia astept anul 2006
!! de fapt 2007 ca atunci o sa apara pe la noi! Smaug looks great!!

esti cu capu ?
vb serios ? de unde l-ai luat ? sau vazut ?

Sm�agol-Gollum 30 May 2005 00:27

hai ca tie ti-am zis, dar le zic si celorlalti..
am vazut trailerul is iasi, deci cei care sunteti de acolo, nu cred ca veti avea probleme sa-l gasiti..
cat pentru ceilalti...pe net nu stiu unde il puteti gasi...o sa mai fac cercetari, poate o sa vad de unde a fost luat...

Sm�agol-Gollum 30 May 2005 00:53

gata..am descoperit care-i faza cu trailerul!! se pare ca m-am inselat amarnic.. :( look here:
http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/tv...00/3493543.stm
http://www.lathamfilms.com/hobbit.html

se pare ca trailerul pe care l-am vazut eu era unul facut de un fan...god damnit! i knew it was to good to be true!! totusi, trailerul este destul de reusit...

WraIth 30 May 2005 05:55

mdea.din pacata a fost facut din 2 filme:
unu este de la lord shi al doilea,cel in care apare dragonul este cu unu cretz.shtiu ca l-am vazut la TV ,dar nu mai retin numele filmului.
ma indoiesc ca Smaug va arata asha de prost.filmul ii de prin 80'

Gaandalf 30 May 2005 21:25

Originally Posted by WraIth:

mdea.din pacata a fost facut din 2 filme:
unu este de la lord shi al doilea,cel in care apare dragonul este cu unu cretz.shtiu ca l-am vazut la TV ,dar nu mai retin numele filmului.
ma indoiesc ca Smaug va arata asha de prost.filmul ii de prin 80'

numai timp de cautat trailere nu aveam ... bine ca nu m-am obosit sa-l mai caut ... ;)

Felix 03 Jul 2005 07:23

Stiu ca Hobbitul era un proiect la un moment dat , si cred ca mai este inca , dar nu am auzit nimic ca ar fi inceput sa lucreze efectiv la el ... in conditiile astea un trailler nu e cam ............. imposibil ?

Gaandalf 04 Jul 2005 05:43

Originally Posted by Felix:

Stiu ca Hobbitul era un proiect la un moment dat , si cred ca mai este inca , dar nu am auzit nimic ca ar fi inceput sa lucreze efectiv la el ... in conditiile astea un trailler nu e cam ............. imposibil ?

este foarte imposibil ... s-a auzit acum ceva vreme de un posibil Hobbit sub bagheta magica a lui Pee Jay in 2008 - cu tot cu Andy Serkis as gollum, Gandalf si Bilbo ...

Felix 04 Jul 2005 07:03

Deci stiam bine e doar un proiect ... si daca imi amintesc bine e un proiect al fanilor mai mult de cat al unui anumit producator

Faenor 08 Jul 2005 10:28

Am mai zis-o acum ceva timp-Hobbitul nu se face atata timp cat drepturile de ecranizare sunt la Fox si cele de distributie la New Line... :shock: freaky Hollywood sh*t....Anyway dupa Kong PJ o sa faca un film mai cuminte dupa un roman care se pare l-a marcat destul de mult...sincer mie povestea nu mi-a zis multe :hmm: ...dar daca omu vrea un break de la Blockbuster movies asta e ...din pacate cam imbatranesc actorii din LOTR care ar fi putut avea aparitii si in the Hobbit- si cum e un prequel and all ar fi cam ciudat sa vedem cateva personaje direct la varsta a treia...sau a treispea' in cazul lui Elrond si Gandalf :lol:

Felix 08 Jul 2005 14:11

Da ar fi ceva :lol: ... cat despre drepturi New Line a platit mult pt acele drepturi

Demona 04 Sep 2005 09:21

Originally Posted by Faenor:

...din pacate cam imbatranesc actorii din LOTR care ar fi putut avea aparitii si in the Hobbit- si cum e un prequel and all ar fi cam ciudat sa vedem cateva personaje direct la varsta a treia...sau a treispea' in cazul lui Elrond si Gandalf :lol:

Las` mey ca nu imbatranesc in halul ala... Daca Harrison Ford mai poate juca in Indiana Jones 4, atunci shi ceilaltzi o sa joace in Hobbit-ul...

Faenor 04 Sep 2005 10:53

Asta cam asa e cu putin Make-up magic se rezolva multe ;) ...ca sa nu mai vb ca in Hobbitul e tot Gandalf the Grey adik versiunea mai imbatranita de dinainte de upgrade. :D ..asa ca putina rugina pe la colturi prinde bine. Oricum se stie deja ca urmatorul proiect al lui PJ va fi unul mic care nu va avea nici o legatura cu LOTR....deci Hobbitul si Silmarillion mai ales mai au de asteptat.

Annatar 22 Sep 2005 19:42

daca mai intra careva pe aici..... intrati si pe adresa astas4.invisionfree.com/stapinul_inelelor_ro

Felix 29 Sep 2005 07:58

Originally Posted by Faenor:

Oricum se stie deja ca urmatorul proiect al lui PJ va fi unul mic care nu va avea nici o legatura cu LOTR....deci Hobbitul si Silmarillion mai ales mai au de asteptat.

Putea sa il regizeze oricine altcineva nu numai PJ ... nu cred insa ca o sa se faca prea curand ceva . A fost doar un zvon lansat la un moment dat pe net de un grup de fani care cereau ca disperatii o continuare ( eu le propuneam sa faca o sedinta de spiritism sa le dea o continuare postuma JRRT :P )

Shadow_20 16 Oct 2005 10:44

desi imi place si il consider un film genial, trebuie sa recunosc ca lotr a fost un film bun dpv industrial ;)

Demona 19 Jan 2006 17:21

:shock: Can't believe it... Topica e inca pe prima pagina... :w00t: Mishto! :D

V_Rossi 28 Jan 2006 08:42

Originally Posted by Shadow_20:

desi imi place si il consider un film genial, trebuie sa recunosc ca lotr a fost un film bun dpv industrial ;)

AI MARE DREPTATE! .//// si doar atata!

Dr. Evil 11 Feb 2006 15:48

Mai este un film bun dar in special datorita efectelor vizuale. Filmul deviaza foarte mult de la carte atat avand in vedere firul epic cat si personajele (care sunt modificate pt a dat alta imagine) sau atmosfera generala. Cartea este muuult mai buna.

Felix 23 Feb 2006 13:33

Originally Posted by Demona:

:shock: Can't believe it... Topica e inca pe prima pagina... :w00t: Mishto! :D

Si probabil va mai sta aici ceva vreme ... a fost un film care a facut valuri ... macar la incasari ;)

ale_dinamo 26 Feb 2006 14:30

super tare filmul.......e preferatul meu... :love:

All times are GMT +2. The time now is 17:20.