![]() |
Pare iranian. Kiarostami folosea set-uri din astea.
|
Ești foarte aproape, rvn. Este un film turnat în format digital și premiat la Veneția.
|
doamne sfinte de 3 zile ma chinui cu filmul asta si nu-i dau de capX(
|
Dacă până mâine nu se află răspunsul corect, mai pun un cadru. Primul indiciu a fost postat cu aproape două săptămâni în urmă.
|
sa vedem daca am ghicit,ipule:
SAMUEL MAOZ,"LEBANON" -LEUL DE AUR-VENETIA 2009 |
Ha, ha! Nu, nu e un film atât de recent. Și nu e film de război.
|
Bate vintu' frunza-n dunga si dup-aia ne poarta pe aripile sale... Greu, greu...(:|
|
Abbas Kiarostami...
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=tXZO9vXwtLg&hd=1 (Atenție! Filmul nu este recomandat celor care se plictisesc ușor.) Vedeți și asta. Bine ai revenit, Windome! (Și redmen, și Chambord cred că au văzut filmul.) Hai, pune o imagine! |
the wind will carry
|
...us (Bad ma ra khahad bord sau باد ما را خواهد برد )
|
daca imi permiteti sa fac o remarca - farmecul jocului asta nu consta, cred, in ai incuia pe ceilalti cu imagini din filme rare, pe care nu le-a vazut aproape nimeni sau pentru care trebuie sa cauti indicii pe internet ca sa le descoperi numele. nu e mare lucru sa faci asta, e la indemana oricui, tinand cont de numarul astronomic de filme existente.
mult mai amuzant mi s-a parut (si cu o participare mai mare) atunci cand se posteaza o imagine greu de recunoscut din dintr-un film cunoscut. |
Nu știu în ce constă farmecul acestui joc, dar e limpede din răspunsurile de mai sus că destulă lume a văzut filmul lui Kiarostami, care este unul dintre primele producții foarte apreciate din cadrul revoluției digitale din jurul anului 2000. Măcar și pentru a semnala forumiștilor pe unul dintre marii artiști al ultimelor două decenii (pentru că nu cu mult timp în urmă cineva întreba pe forum „cine? ăla cu rațele?”), cred că alegerea mea a fost utilă.
|
![]() |
Everything Is Illuminated
|
...indeed it is, especially with such an adorable avatar.:-*
|
Mr. Windom, ma faceti sa-mi tremure toporul de emotie :)) :-* 'Neata! :D
![]() |
Ex-nenea ala nu sta cumva pe o cusca, care, la rindul ei, sta pe o plaja?:-? Erau vreo 2-3 in cusca, citiva muritori pe afara care-s atacati parca de o alta gashca de jerpeliti, o tipa se da cu spatele spre cusca si e prinsa de unul dintre ei? Apoi aia scapa? Ceva cu trafic de carne moarta?:-?
|
Originally Posted by Windom:
Cam asa ceva... :D Hai ca stii filmul, nu ma mai tachina :P |
Am vazut filmul dar am uitat titlul.:"> Daca imi amintesc eu bine parca era o antologie de povestiri horror... Vad atitea spurcaciuni ca incep sa le incurc.:-<
|
All times are GMT +2. The time now is 04:12. |