![]() |
Aha! ;)
|
|
Originally Posted by ghost90:
Ahhhhh!!!!!!:-bd Excelent!!!!:)) Desi aparent o victorie mediocra, tinand cand de sansele de calificare, ma bucura enorm ca am trimis acasa "cu botul pe labe" toti primitivii bosniaci care au asistat la meci sub contextul "suporteri"... De mult nu mi-a mai facut nationala o asa bucurie:) |
Am o intrebare : daca Bosnia invingea Romania mai ziceai la fel ... ca bosniacii sunt primitivi ?
|
Da ce legatura are faptul ca sunt niste primate necivilizate,cu faptul ca am castigat noi aseara?
|
Care noi ? Ai fost tu pe teren ?
|
Am fost.No,bun asa?Raspunde la intrebare.
|
Cu ce esti tu mai bun ca bosniacii ? Ca ai conexiune la internet,iti pui poza cu Codreanu si te dai interesant ?
|
Da,de aia,daca atat functioneaza sinapsele tale.Acum raspunzi la intrebare,sau mai faci figuratie in continuare?
|
Originally Posted by redmen:
probabil ca da, tinand cont de modul lor de a se manifesta la intonarea imnului Romaniei. Nu stiu daca ar mai fi rupt scaune, dar mi-e greu sa cred ca nu ar fi strigat "tiganii" chiar si la victorie, tinand cont ca la fel au procedat si la victoria lor de pe terenul propiu. Poate ai sa-mi raspunzi ca si romanii au provocat prin bannerul "Free Mladici"(generalul sarb care se presupune ca e responsabil pentru moartea a 8000 de bosniaci)...dar cine au fost cei care au ridicat primii "securea"(incidentele de la meciul tur)? Nu-mi sunt mai antipatici ca ungurii, dar cu siguranta nu i-as caracteriza ca un popor linistit...doar pentru ca Banatul este "apropiat" sarbilor, nu vad in asta un motiv pentru a jigni intreg poporul roman... |
Nu au fost romani cei cu bannerul acela.E adevarat noi romanii nu rupem scaune si nu jignim adversarii.Noi ne jignim proprii jucatori si antrenori.
|
|
|
Gooood :D
|
|
A fost cineva la IAMX aseara? :)
|
|
|
Originally Posted by marllenn:
:-SS ---> :-t ---> ~X( Excelent!=)) Mersi de dedicatie ;) |