![]() |
deap.eu ma jucat.numa ala cu cracterele..nu ala de strategie.
nu te lauda :P |
ma intreb de ce sunt unii impotriva jocurilor de strategie ...
grele ... ? |
cine ii impotriva..?!
eu nu l-am avut inca :P ca vreu sa il joc :) |
Originally Posted by WraIth:
|
posibil... ;)
dar cine este impotriva?! |
am incercat si eu sa intreb ceva si mi s-a spus ca mai bine caut raspunsuri aici. asadar apropo de limba elfilor, e adaptata dupa celtica sau dupa un vechi dialect finlandez?
daca stie careva ceva .... va multumesc in avans :) |
si ... pentru fanii inraiti ai lotr dar in mod imperios dotati cu simtul umorului:
http://www.ealasaid.com/misc/vsd/ lectura placuta! |
astea parca au mai fost o data..dar nu cont.
eu parca shtiam ceva de celta,but not sure.got to look into it |
Originally Posted by belatori:
Din amandoua. De fapt elfii vorbesc doua limbi, chiar si n film. Quenya, cea inspirata din finlandeza si care a fost prima limba a elfilor... in ROTK, cantecul lui Aragorn de la incoronare este in Quenyana. Si ce a dea doua limba, Sindarina provine din galeza, un vechi dialect celtic si care apare de exemplu in prologul rostit de Galadriel in FOTR. |
A aparut primul trailer la Chronicles of Narnia si nu arata rau de loc. Oare ne asteapta o mare surpriza comparabila cu FOTR lui PJ din 2001? :?
|
arunca un link :)
|
http://movies.channel.aol.com Sau de pe pagina aferenta de la comingsoon.com-The Chronicles of Narnia-Enjoy! :)
|
cine are fotr extended pe CD?datimi-l pls.namarie... :((
|
eu le am dar fara FoTR
|
Wraith ce zici de traileru de la Narnia? Ai reusit sa-l vezi pe linkul dat de mine?....Poate comparam putin stilul si sansele de a se impune comparativ cu trilogia lui Jackson.. ;)
|
inca nu..ma chinui tot de atunci..de fapt vreo cateva zile netu nu mi-amers
dar din cate am vaz eu..se pot compara..?! mi s-a paurt cam childish.din ce am vazut printre litere.sa vad traileru' shi vb |
Originally Posted by Faenor:
nu cred ca trebuie comparat aicea... k nu are rost ... asta este prima cronica : The Lion, the Witch & The Wardroe asha ca faenor poti sa deschizi un topic numai ptr The Chronicles Of Narnia si dezvoltam acolo ... |
la-m vazut shi eu in sf ieri :D astept sa vad daca deschizi un topic nou sau doreshti aici. las sa vad ce faci, oricum pare interesant...dar ma duce in doua directii : la inceput spre HP datorita casei shi apoi spre Lord.am vazut cateva chestii interesante:batalii shi cum zicea Gandalf - Warcraft.
leul imi aduce aminte de The Lion King,mai ales cand este sus pe stanca sau ce o if ea. sper sa nu dezamageasca,mai ales ca ecranizarile dupa romane prind acuma,Chronicles of Narnia fiin scris de CS Lewis.nu am auzit de el |
am vazut trailerul de la The Hobbit!!!! :w00t: abia astept anul 2006
!! de fapt 2007 ca atunci o sa apara pe la noi! Smaug looks great!! |
am vazut acuma trailerul de la chronicles of narnia..arata promitator...o sa vedem si ce e cu asta...dar cred ca o sa imi place avand in vedere ca am o slabiciune pt fantasy movies...am observat un lucru interesant :P :pe dulap este gravat un copac care seamana putin cu white tree of gondor.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |