![]() |
Originally Posted by MariaMona:
A devenit unul din serialele mele preferate. Sunt de acord, e foarte bun. Sezonul 4 mi-a placut cel mai mult. Ah, recent m-am apucat de "In Treatment", acum sunt la jumatatea sezonului 2. Imi place, e un serial destul de bun. Iar Gabriel Byrne e..:">. |
Originally Posted by StefanDo:
|
What about The Big Bang Theory?
Eu am ras...Bazinga! |
Originally Posted by alextreme93:
Daca as fi remarcat thread-ul asta as fi scris intai aici. :"> Am 3 seriale favorite: The Sopranos, The Wire si O.Z. Eu le-as pune pe toate trei ca fiind seriale supreme :P. ==================================== Sincer, LOST mi s-a parut o tampenie. A inceput bine insa in afara de prima serie restul le-am vazut cu degetul pe tasta de FFW. Eram doar curios cum o sa se termine. Atata au tot lungit-o cu fanteziile ca pana la urma nu mai stiau pe unde sa scoata camasa. Cred ca si de asta a si fost (daca nu ma-nsel) pe site-ul oficial un concurs pentru fani, in care li se cerea sa spuna cum ar dori sa se termine serialul. Da' poate ca nu-s eu tocmai new wave...:| |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by miercuri:
|
weeds rupe norma intr-adevar. ideea in sine e super funny, iar mary louise parker a fost nascuta sa faca rolul asta :D
|
Dexter, House M.D., Lie to me, The Big Bang Theory, True Blood.
Astea sunt cele mai bune pe care le-am vizionat in ultimul timp. Astept sa apara sezoane noi la ele. O sa incerc The Wire, m-ati facut curios. |
Originally Posted by omudindulap:
You're in my spot ! Intr-adevar, un serial care a primit multe laude in ultimul timp.. nu a fost de la inceput foarte apreciat. Am devorat 3 sezoane in maxim 5 zile lucratoare ( <30 min/episod) .. nu-i vreun record, sau ceva, vroiam sa evidentiez ca mi-a placut foarte mult. Si acum, astept cu nerabdare fiecare episod. Are ceva unic .. care ma atrage.. poate ca scoate "geek-ul" din mine... .. |
Am dat sarci si nu apare pe forum. Va recomand un serial intitulat Rubicon, despre o agentie formata din analisti care storc informatiile pentru a depista teroristi, acte teroriste sau ce mai e nevoie. Nu e o capodopera dar merita o vizioanre.
http://www.imdb.com/title/tt1389371/ |
am vazut primul ep din Rubicon dar nu m-a determinat sa continuu vizionarea:)
|
Dupa ce m-am autoflagelat cu Kidnapped doar ca sa vad ce solutie tampita au ales pentru finalul seriei am dat de Brotherhood. Am vazut primul episod si promite. L-a vazut careva?
|
am vazut duminica pe hbo comedy doua episoade din smack the pony. mi-a placut foarte mult, tipele sunt delicioase si umorul de calitate. va recomand
|
Futai cu Mia in Californication, din nou.
|
Ca tot veni vorba de Californication, mi-a placut sfarsitul epsidoului 2 (s4).
|
Am inceput sa vizionez Lost. Ba chiar am terminat si primul sezon.
Wow. Super tare serialul, imi place mult. E misterios, are rasturnari de situatie. Regia si efectele sonore lucreaza la unison.Unii actori mi se pari slabi, la fel si unele personaje. Este un serial in genul lui Prison Break (primele 2 sezoane PB), dar Lost e cu putin mai slab, unele dialoguri nu sunt reusite, iar jocul unor actori lasa de dorit. Irakianul, Locke, Doctorul, Sawyer si baietasu' din Coreea mi se par a fi cele mai interesante personaje. Mi se par penibile tentativele serialului de a o arata pe Evangeline Lilly (Kate) ca fiind aceasta femeie fatala. Tipa e average, cam uratica. In schimb, Blonda (negestanta) si Asiatica sunt "bunute". |
Te sfatuiesc sa ramii la primul sezon. It's all down from there.
|
Vorbesc de serialul Lost.
Maaama! Deci as bate-o pe negresa cu ranga. I-as rupe oasele pe rand. Fara mila, fara compasiune, fara regret. Ma refer la mama lui Walt, Susan, cu care moartea a fost blanda. Ea era la facultate cand a ramas gravida. Asa ca, Mike a renuntat la cariera lui, la visele lui, s-a dus sa munceasca pe santier ca un salahor numai ca sa o intretina pe Susan in facultate. Pe langa faptul ca muncea, el mai statea si cu copilul. Tipa termina facultate, isi gaseste un loc de munca bun aproape de casa. La scurt timp, i se ofera un post peste ocean, ea il accepta, fara sa discute cu Mike. Ajunge acasa, ii spune lui Mike ca pleaca la Amsterdam si ca ia si copilul cu ea, pe el nu il ia, ca altfel nu putea sa se f**a in voie cu seful ei. Ca sa fie sigura de treaba, il pune pe Mike sa renunte la drepturile paternale, bagandu-l pe copil la inaintare, drept motiv, ca va primi playstation2 cand va fi mare. Negrul ala, Mike, e prost. Daca as fi fost in locul lui, as fi luat-o pe aia la bataie. O dadeam cu capul de fiecare centimetru patrat al casei, as fi batut-o cu lantul. As fi schilodit-o bine-bine, dadeam cu masina peste ea, ca sa fiu sigur bagam si marsarier, fara a avea nici cea mai mica urma de ezitare. Toate astea nu sunt pentru ca l-ar fi parasit pe bou, ca ar fi luat copilul cu ea. Ci pentru ca a cerut caderea din drepturile parentale, folosind ca pretext viitorul copilului, cand ea se gandea doar la p**da ei. Nu cred ca am mai urat atat de mult un personaj dintr-un film. |
@ Windom
Deci ai avut dreptate... din pacate. Am vazut primele 5 episoade din sezonul 2. Nu imi place, iar directia, pe care serialul o urmeaza, imi displace mult. Nu mai e mister, cel putin nu unul bine realizat. Primul sezon a fost foarte bun. Avion prabusit, ursi polari pe o insula tropicala, mesajul SOS vechi de 16 ani, Ethan baiatul junglei, hubloul. Toate elementele astea au fost bine realizate, bine construite. Totul de un bizar ce te obliga sa iti pui anumite intrebari. "Da' de ce?/ Cum?". Era un bizar, un mister tangibil, sustinut de cateva legaturi ancorate intr-o posibilitate reala. Totul era posbil, uneori chiar probabil. Acum, in sezonul 2, imposibilul e la putere. Nu are nici o umbra de sens, nici o noima. |
Gata, am renuntat la serial.
Ana-Lucia e complet enervanta, imi provoaca repulsie. Ea este aceasta fata dura, extraordinar. Vorbeste ragusit, nervoasa tot timpul... Oribil personaj, mai interesant mi s-a parut grasul. Probabil ca personajul arata bine pe hartie, dar actrita lasa de dorit, e slaba rau. E penibila tentativa ei de a parea periculoasa. O mai omoara si pe tipa buna din serial. Primul sezon a fost misto. Mister, enigme. Personajele au fost bune. |
Iti recomand sa nu renunti. Sezonul 2 e considerat de majoritatea cel mai slab, la mare competitie cu ultimul sezon care si el a fost sub asteptari, dar ai sezoanele 3, 4 si 5 care sunt cel putin la fel de bune ca primul.
|
Oricum, daca te hotaresti sa nu renunti, urmareste-le acum fiindca daca astepti 2 ani, cum am facut eu, nu mai intelegi nimic... Un serial mai incurcat ca asta n-am vazut neam...
Eu ma uit acum la Oz. Intr-adevar... de exceptie. Dur, dar foarte fain. Merita vazut. |
O colega mi-a recomandat Misfits. L-a vazut cineva? E bun? :-?
|
Originally Posted by Rapture:
|
Originally Posted by MariaMona:
Oz este motivul principal (sunt si altele) pentru care A prophet nu apare in Top10-ul meu de la topicul cu sondajul. Dupa ce ai vazut Oz orice film cu tema asta pare mic. Mai mic decat ar merita. |
American Idol
|
Originally Posted by miercuri:
Gata, vazut. Ai avut dreptate in ceea ce priveste sezonul 2, insa mi-a placut oricum. Acum sunt la episodul 5 din Boardwalk Empire . Inceputul nu ma impresionase, insa acum incepe sa-mi placa tot mai mult. |
Originally Posted by Chambord:
Ai dreptate, dar aici depinde un pic, actiunea in A prophet se petrece in Franta, iar cea din Oz in America. Trebuie sa te gandesti ca sunt prea multe diferente intre sistemele din puscarie. De exemplu, in Oz blocul de celule unde era filmat mi se parea un fel de hotel de 5 stele :), iar in A prophet stateau in mizerie... si tot asa :) |
Gata, am renuntat la Lost. Am vazut 4 sezoane. Dialogul e slab in majoritatea cazurilor, unii actori sunt slabi, sunt cateva personaje mult uzitate. Misterul si suspansul sta la baza serialului, de mentionat ca tre' sa ii ingadui depasirea limitei posibilului cu putin.
O sa incerc serialul The Wire. De Entourage ati mai auzit ceva? Ma refer la sezonul 8. Californication imi da senzatia ca se repeta, luand-o de la capat cu "Hai sa ne combinam cu Karen" House e din ce in ce mai slab, usor-usor devine un sitcom. Personajele de acum sunt niste caricaturi daca le compari cu cele din primele 3 sezoane sau chiar primele 5. Episodul cu scriitoarea mi s-a parut a fi un episod tipic House, ciudat, obsedat, interesat de caz, viclean, cinic, sarcastic in discutiile cu si despre pacient. Ma gandesc sa reiau serialul de la inceput. |
^ John Locke si Sawyer nu pot fi personaje slabe. Al doilea are cele mai tari replici. Eu am ajuns la sezonul 3 si voi continua sa-l vad. The Wire mi l-a recomandat si mie cineva, e considerat foarte bun.
|
Actor care il interpreteaza pe Sawyer e slab.
|
O fi slab in alte roluri, nu stiu, nu l-am vazut, insa in Lost e foarte bun. Terry O'Quinn e cel mai bun din Lost, personajul sau are si o poveste foarte interesanta. Serialul are la baza o teorie pe care am intalnit-o si in Donnie Darko.
|
Recomand Breaking Bad insa va avertizez ca scara voastra valorica privind serialele se cam duce dracu ! E un spectacol superb si complex ! BREAKING BAD & DLZ
![]() |
M-am uitat la cele trei episoade din The Borgias de pana acum. Exploateaza foarte fain ideea de clan mafiot renascentist. Sper sa nu ajunga tot la fel de dezlanat ca The Tudors, altfel productia se aseamana destul de mult. Pronuntia numelor italienesti si a frazelor ocazionale in latina ma cam zgarie pe urechi, dar se poate trece cu vederea.
Neil Jordan e producatorul. Si Jeremy Irons e in rolul principal. |
Eu sunt in perioada "Curb your enthusiasm". Un serial foarte fain cu Larry David in propriul rol, scris de mintea lui geniala. Apar chiar si Seinfelzii, intr-un episod, in care se turneaza un nou episod Seinfield :)
|
Si de 3 zile ma mai uit la Stingray Sam, de la regizorul lui American Astronaut, cu el in rol de regizor, producator, actor, scenarist, o minte geniala in orice caz. Serialul s-ar potrivi bine si la sectiunea Iconoclast, este opusul serialelor de tip HBO, trateaza cu sictir ideea de umor clasic, personajele fac lucruri aberante iar ca limbaj cinematografic sunt folosite foarte mult colajele (atunci cand trebuie relatata o poveste prea complicata si prea lunga de exemplu) si fotografia. oricum, ideea principala e ca este cu totul anticanon, e un serial inovator100% si simti cum ti se relaxeaza creierul pt ca serialul apasa pe o zona nesolicitata pana acum a lui. Nota 11 din 10.
|
|
pare interesant dar sincer nu-mi place(:|
|
Urmareste cineva Camelot? As dori sa aflu ceva pareri inainte de a ma apuca de el.
|
a
mi-e imi place serialele romanesti de pe acasa:)
|
Originally Posted by danonino:
apropos de dublaje:cand se vor dubla telenovelele,sunt curioasa cum va suna plansul actritelor dublat... |
Originally Posted by valydx:
si vezi ca ai gresit. alea nu is seriale. is telenovele.;) pfff... rar mai vezi barbati sa se uite la telenovele:-S ... aaa... pardon, baieti.(:| |
Yo soy el Alfa y Omega, principio y el fin.
(sper ca am scris bine. nu de alta dar in viata mea nu am invatat o boaba de spaniola. Google translate ruuulz, la faza asta.>:) ) |
Originally Posted by danonino:
singura chestie misto la ele,este ca mai vezi cate o gagica buna sau vreun tipes mai sexos,asta pentru cine prefera latino. dar,uneori,vulgaritatea hainelor purtate de ei(ele) si machiajul strident,iti taie cheful.si de telenovele si de...orice! |
Originally Posted by JohnnyAddams:
Lost este un serial foarte bun mai ales primele 2 sezoane, pe urma s-au mai lungit cam inutil, povestea s-a mai diluat.Intr-o saptamana m-am uitat la 3 sezoane si nu a am simtit plictiseala deloc. |
The Killing anyone?
|
Originally Posted by Windom:
|
Eu sint doar pe la "incepe bine", de-asta am si bagat pilula...
|
p-acasă au începur să dea Necessary roughness , Suits şi Franklin&Bash?
|
De mult n-am mai avut asa o faza de dependenta cu un serial ca si cu Veronica Mars. Din ala cu vizionat 60 de episoade intr-o saptamana de lucru.
Primele doua sezoane chiar reusite, mai ales primul, in timp ce sezonul trei nu prea stie ce vrea. Dar o experienta faina, cat mai pot empatiza cu fenomenul liceal si postliceal. Si am mai concluzionat ca Kristen Bell a facut si altceva in afara de alde Couples Retreat, When in Rome sau You Again. Aparatiile ei la The Late Late Show sunt amuzante de urmarit. |
All times are GMT +2. The time now is 17:28. |