Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iepurilah 24 Jun 2004 17:21

Originally Posted by Jay:

Eu voi merge pe mana portughezilor..... si voi avea dreptate... veti vedea....

de-acord....mananca bataie Anglia

herbert 24 Jun 2004 17:24

ce tristete :lol: doua din favoritele mele se confrunta astazi. cu durere, intre doua inghitituri de carlsberg, scriu pronosticul meu:
Anglia -Portugalia: 2-1 sau Portugalia-Anglia: 2-1 :D
de fapt, totul se va rezolva la seria de lovituri de la 11 metri :P

Freaak 24 Jun 2004 18:55

Astazi se va califica Anglia, si, la fel ca herbert, cred ca asta se va intampla dupa loviturile de departajare. Eu o sa risc si un clasament de final deja:

1. Anglia (marea castigatoarea)
2. Franta
3-4. Olanda si Cehia

Cat despre olandezi: nu v-am zis eu ca se califica? Cehii sunt cehi, au onoare. I-au facut varza pe nemtii chiar si cu rezervele.

Jay 24 Jun 2004 19:28

Da Doamne sa nu ia Anglia campiontaul... Oricum nu va trece de Portugalia....dar totusi....

Sm�agol-Gollum 24 Jun 2004 21:08

sper ca va castiga portugalia....cu toate ca e 1-0 pt anglia...

MinRep 24 Jun 2004 21:34

Golul lui Owen a fost grozav. Din intoarcere, cu spatele la poarta, dintr-o singura atingere, dupa un sprint exemplar... Foarte frumoa! In rest, pana acum, portughezii au aratat mai mult, dar englezii au stiut sa se apere (si au avut ceva noroc). Hai Anglia in continuare!

Sm�agol-Gollum 24 Jun 2004 22:25

gooooooooooooooooooooool portugalia!!!!!
publicul este in delir!!!
asa mai zic shi eu fotbal....vedem prelungiri shi poate penalti!!

herbert 24 Jun 2004 22:31

fii linistit, hobitule, englezii vor castiga :D

Ionutz55 24 Jun 2004 22:34

este 1-1 si ursuletul tocmai a anulat un gol al englezilor pe buna dreptate pt fault la portar
pronostic mai departe portugalia

MinRep 24 Jun 2004 22:39

Foarte interesant meciul! Cateva decizii la risc ale d-lui Urs Meier, dar el se pricepe la schimbat soarta partidei pe final (;)). Oricum, pronosticul meu e inca (inca!) in grafic. Anglia in continuare!

P.S.: Golu' ala de Argint cum e, pana la urma? Cine da primul gol castiga, apoi se joaca pana la sfarsitul reprizei, sau cum?

Ionutz55 24 Jun 2004 22:48

golul de argint inseamna: daca anglia inscrie in prima repriza sau a doua de prelungiri meciul nu se termina ca la golden goal, ci se termina la sfarsitul primei sau a doua repriza, depinde in care sa marcat, dar nu se termina asa ci numai daca portughezi nu reusesc sa egaleze.
daca portughezi egaleaza in prima repriza si inscriu in a doua preluand conducerea si englezi nu mai reusesc vreun gol, portughezi castiga
iar daca si in prima repriza de prelungiri si in a doua scorul este egal se ajunge la penalty
golul de argint a fost in 94 in meciul nostru cu suedezi pierdut la penalty, daca era golden goal pe vreme aia, noi mergeam mai departe si nu suedezi..., doamne ce vremuri :)

Ionutz55 24 Jun 2004 23:02

si este gol pt portugalia:D
nu cre io ca englezi ma pot face ceva:D

Ionutz55 24 Jun 2004 23:07

2-2 :x , io care credeam ca sa terminat, dar vom vedea penalty :D

Ionutz55 24 Jun 2004 23:31

2-2 si apoi 6-5 pt portughezi
ce penaltyuri au reusit portughezi:), mai ales portarul :lol:
anglia go home

MinRep 24 Jun 2004 23:32

What a f*ckin' game! Oricum, cel mai bun meci de pana acum... Raman la parerea ca Anglia ar fi meritat sa se califice, dar s-a aparat cam mult in a doua repriza (din timpul regulamentar). O surpriza a fost ca Meier nu a facut nici o surpriza... Sunt un pic dezamagit, dar, de fapt, de cand ma uit eu la fotbal?:hmm:

BeNnY 24 Jun 2004 23:32

Mi-a placut de portaru' portughez cat se oftica cand sarea pe coltu gresit... Si haioasa faza cand a stat pe loc :D Mi-a placut si scarita aia... Frumos meci :) M-am distrat.

Ionutz55 24 Jun 2004 23:40

de cand nai mai vazut un meci asa de fumos benny?
mia parut bine ca sa calificat portugalia, adica minirep, englezi au dat un gol cu noroc au fost dominatzi tot meciul si au reusit si ei sa egaleze in prelungiri
iar la penalty sa nu mai zic:), Bend it like Beckam :D

herbert 25 Jun 2004 00:08

n-am spus eu ca se va decide la penalty-uri. imi pare rau pentru Anglia, care are cel mai bun lot la acest campionat. asa, s-ar putea sa castige din nou Franta - norocoasa si mizericoasa.

iepurilah 25 Jun 2004 00:08

Portigalia in semifinale,Anglia merge acasa...so far so good!

LadyEowyin 25 Jun 2004 07:34

daca ati vazut stirile la sport - atunci stiti ce au patit italienii cand au ajuns acasa. Pe Beckam o sa-l crucifice. Passion Of The Beckam Familly.

Pinky 25 Jun 2004 10:44

Bravooo Portugalia! :) De cand n-am mai vazut asa meci... "meci de infarct" cum zic comentatorii! Meritau sa mearga mai departe, super tare Ricardo :lol: .. totusi sorry for Rui Costa ca a ratat :( . Ma mir ca Urs Meier chiar a arbitrat corect! :D Go Portugal !!!

MinRep 25 Jun 2004 12:05

Originally Posted by Ionutz55:

mia parut bine ca sa calificat portugalia, adica minirep, englezi au dat un gol cu noroc au fost dominatzi tot meciul si au reusit si ei sa egaleze in prelungiri
iar la penalty sa nu mai zic:), Bend it like Beckam :D

O fi fost cu noroc golul englezilor, dar mai rar o executie ca a lui Owen. Beckham sucks oricum, dar la penalty-ul asta s-a miscat mingea inainte de a trage. La fel s-a intamplat si la Rui Costa.

Oricum, de-acum inainte campionatul asta e cam gata pentru mine. Favoritele mele obisnuite (Italia, Germania, Anglia) au plecat acasa, in schimb au ramas Suedia si Danemarca (cu care, din anumite motive ;), refuz sa tin), Franta (care nu imi place, desi unii jucatori sunt cu adevarat mari), Grecia (care nu are nici o sansa) si Olanda. Deci, de acum inainte, tin cu Cehia si imi doresc o finala Cehia-Olanda sau Cehia-Portugalia.

Astazi e clar: Franta - Grecia cam 2-0.

Freaak 25 Jun 2004 12:08

Cel mai tare meci de pana acum. O adevarata finala. Portugalia o sa ia titlul (schimb Anglia cu Portugalia in graficul meu).

LE, ce au patit italienii cand au ajuns acasa, ca eu nu m-am uitat la stiri? Presupun ca au aruncat suporterii cu macaroane in ei.

Beckham, extraordinar; Figo (nea Smochina) la fel. Primul trebuie sa se reprofileze pe rugby (asta daca nu se supara Wilkinson, sau cum il cheama), iar Figo pe cursele cu melci.

Diseara bate Franta, desi tare mi-as dori sa faca grecii inca un cal troian.

M_olecula 25 Jun 2004 13:57

Nu stiu cum vedeti voi portughezii in finala sau in semifinale. Au jucat sub orice critica la campionatul asta (oricum nu au ei echipa) , in afara de Cristiano Ronaldo care dupa parerea mea el e echia portugaliei , Rui Costa si de fundasul acela care joaca prin Portugalia nimeni de la ei nu face fata unui meci ca ce lde aseara pe care l-au castigat cu mare noroc . In meciul cu Spania au jucat patetic , de meciul cu Grecia sa nu mai vb si pe rusi care , la fel , d-abea i-au batut .
Anglia a fost , este si va ramane a doua mea echipa e suflet !!!!!!!!

Daca nu ati vazut cu cine e cazut Dinamo in turul doi preliminar al Ligii Campionilor va spun eu acum : MSK Zilina , campioana slovaciei , o echipa accesibila.... sa speram ca nu vor trece de ea !!!!!!!!!!!!!!

Jay 25 Jun 2004 18:31

Mda.... that's all I can say....

MinRep 25 Jun 2004 22:38

Surpriza totala!!! Franta pierde in fata Greciei (marea revelatie?)... Dupa Anglia, Italia si Germania, nici nu va dati seama ce bine imi pare ca pleaca si Franta!

Raman la pronosticurile din ultimul mesaj: Cehia sau Olanda!

P.S.: Fix inaitne sa dea Grecia gol, s-a intrerupt transmisia si nu am auzit decat comentariul, imaginea fiind inlocuita de linii colorate. Super weak!

iepurilah 25 Jun 2004 22:39

S-a terminat 1-0 pt Grecia. Mare supriza!!Doamne, daca puneam la pariuri! :((

Danny 25 Jun 2004 22:39

Franta - Gretia 0-1!!!
Sper sa vad o finala Portugalia-Cehia.

M_olecula 25 Jun 2004 22:41

DOAMNE..... nu mai pot de fericire ca a iesit Franta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinky 25 Jun 2004 22:48

Originally Posted by Danny:

Franta - Gretia 0-1!!!
Sper sa vad o finala Portugalia-Cehia.

Idem! :)
Doamne, nu-mi vine sa cred ca pleaca acasa Franta! Au jucat cam jalnic... nu si-au dorit suficient de mult victoria si au subestimat grecii :hmm: .

Freaak 25 Jun 2004 22:52

PAZEA, S-AU INTORS TITANII!

Incredibil meci facut de Grecia, care a reusit sa faureasca o surpriza mare cat o zi de post. Felicitari grecilor ... n-am cuvinte. Nu cred ca mai e rost de alte comentarii. Meciul a vorbit de la sine.

Danny 25 Jun 2004 22:53

Lasa-i sa plece ca oricum nu au jucat nimic tot campionatul. Au avut "bulan" si cu Anglia si cu Croatia...pai pana cand? :hmm:

M_olecula 25 Jun 2004 22:56

Originally Posted by Danny:

Lasa-i sa plece ca oricum nu au jucat nimic tot campionatul. Au avut "bulan" si cu Anglia si cu Croatia...pai pana cand? :hmm:

Bravo Danny... unu destept !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

herbert 25 Jun 2004 23:27

uite o noapte fericita de-acum incolo! m-au auzit ingerii si franta pleaca -binemeritat -acasa :D nu mai conteaza cine ia titlul. sper sa castige, totusi, Portugalia.

M_olecula 26 Jun 2004 01:25

Originally Posted by herbert:

uite o noapte fericita de-acum incolo! m-au auzit ingerii si franta pleaca -binemeritat -acasa :D nu mai conteaza cine ia titlul. sper sa castige, totusi, Portugalia.

DUMNEZEULE... de ce tineti frate toti cu Portugalia? ca e tara organizatoare? ca il au pe Figo (care cred ca a fost cel mai prost jucator de la campionatul asta) ? Cristiano Ronaldo e echipa Portugaliei... nu vedeti ca in toate meciurile au batut chinuit si cu MULT noroc ??????????????

Cehie cred ca o sa ajunga pana in finala (ar fii o surpriza in opinia unora) si poate , cine stie , o si castiga !!!!!!!!!!

iepurilah 26 Jun 2004 02:02

de-acord cu Molecula la faza cu Portugalia...
dar la Franta...mah, ati innebunit toti?...Franta e echipa care joaca mult mai spectaculos decat Grecia....chiar mi-a parut rau ca fost eliminata! Sa vezi ce bataie-si iau grecii in semifinale!

M_olecula 26 Jun 2004 02:06

Originally Posted by iepurilah:

de-acord cu Molecula la faza cu Portugalia...
dar la Franta...mah, ati innebunit toti?...Franta e echipa care joaca mult mai spectaculos decat Grecia....chiar mi-a parut rau ca fost eliminata! Sa vezi ce bataie-si iau grecii in semifinale!

Man si io sunt de acord cu tine la faza cu Franta dar la campionatul asta m-au dezamagit... au avut noroc cu englezii , in meciul asta norocul n-a mai fost de partea lor . Si parca au mai avut ei noroc cu o echipa din grupa lor ...in fine , nu meritau sa mearga mai departe cu tot jocul lor spectaculos

BeNnY 26 Jun 2004 02:10

Amuzant ar fi sa fie o finala Cehia - Grecia

M_olecula 26 Jun 2004 02:12

Originally Posted by BeNnY:

Amuzant ar fi sa fie o finala Cehia - Grecia

Numai amuzant ???? Ar fii mare bomba... cred ca ar intra in istorie . Eu nu stiu de ce mai toata lumea ii considera outsideri pe cehi , uitati-va unde au ajuns si ganditi-va , ceea ce e cel mai important , ca noi o sa jucam cu ei in preliminariile pentru 2006 !!!

iepurilah 26 Jun 2004 02:45

Cehia si Grecia nu au cum sa se intalneasca in finala, pentru ca Grecia va juca in semifinala cu castigatoarea Cehia-Danemarca(adica cu Cehia :D )...si o sa-i macelareasca cehii

M_olecula 26 Jun 2004 02:49

Cehia si Grecia nu au cum sa se intalneasca in finala, pentru ca Grecia va juca in semifinala cu castigatoarea Cehia-Danemarca(adica cu Cehia :D )...si o sa-i macelareasca cehii

Te-ai si uitat pe program :D no offense man .
Ai dreptate cehii or sa joace si semifinala , vor trece de greci si vor juca in finala cu Olanda care va trece de Portugalia in cealalta semifinala trecand in prealabil de Suedia ... Dumnezeule.... poate iese chiar asa !!!

iepurilah 26 Jun 2004 03:06

Daca ajung in finala Cehia si Olanda, nu ma mai uit la meci :) ...ca nu vreau sa piarda nici una!

M_olecula 26 Jun 2004 03:10

Daca ajung in finala Cehia si Olanda, nu ma mai uit la meci :) ...ca nu vreau sa piarda nici una!

Frate ce tare ai fost la faza asta :lol: si sa presupunem ca ajung... care echipa are acel 51 % ????? sau chiar inchizi televizorul... pt ca e putin probabil ca ai face asta , asa ca trebe sa raspunzi :P

iepurilah 26 Jun 2004 03:13

Desi e una din cele mai grele decizii din viatza mea :P , raspunsul e Olanda!

M_olecula 26 Jun 2004 03:16

Desi e una din cele mai grele decizii din viatza mea :P , raspunsul e Olanda!

Una dintre cele mai grele decizii din viata ta ??????????????

Man parca se leaga de viitorul tau !!!!!

Urata afirmatie !!!!!! :hmm:

iepurilah 26 Jun 2004 03:17

Era la misto :D
acum serios vorbind....unu la mana, ar fi o finala super(gandeste-te numai ca o sa fie in joc titlul), si doi la mana, iti zic eu, ca dupa meci, oricare ar pierde mi-ar parea rau

M_olecula 26 Jun 2004 03:21

Era la misto :D
acum serios vorbind....unu la mana, ar fi o finala super(gandeste-te numai ca o sa fie in joc titlul), si doi la mana, iti zic eu, ca dupa meci, oricare ar pierde mi-ar parea rau

Vezi ??? asa a fost la misto si afirmatia mea legata de acea pisica din Shreck 2 ;)

Ai dreptate cu parerea de rau... dar doamne fereste sa ajunga Olanda si Cehia in finala pentru ca noi jucam cu ele in preliminarii si sa avem in grupa finalistele ? ma infioara lucrul asta !!!!!!!!!!!!!!! pe tine.... ??

iepurilah 26 Jun 2004 03:30

:lol: hai k te-am iertat cu pisica! :P
oricum o sa fie nasol in preliminarii, chiar daca nu o sa fie finaliste, sunt 2 super-echipe, iar Cehia e in mare forma

M_olecula 26 Jun 2004 03:39

:lol: hai k te-am iertat cu pisica! :P
oricum o sa fie nasol in preliminarii, chiar daca nu o sa fie finaliste, sunt 2 super-echipe, iar Cehia e in mare forma

Apreciez gestul... pentru pisica !

Nu poti sa stii cum prindem o zii buna , marcam ne aparam si gata meciul :P . Man , in alta ordine de idei sunt tare curios sa stiu cati ani ai !!!

iepurilah 26 Jun 2004 04:23

Originally Posted by M_olecula:

Man , in alta ordine de idei sunt tare curios sa stiu cati ani ai !!!

Cam curios! :P Da' de ce te intereeaza?

All times are GMT +2. The time now is 16:55.