![]() |
Incasari inimaginabile LOTR III!!!
"Return of the King conquers box office
19 December 2003 The Lord of the Rings: The Return of The King sold about $US34.1 million ($52.5 million) worth of tickets in movie theatres across North America on Wednesday, a figure that includes $8 million from midnight Tuesday screenings. " Pentru ce`i care critica filmu` si nu`l apreciaza la adevarata lui valoare le dau urmatorul site: http://www.stuff.co.nz/stuff/0,2106,...4a2202,00.html :roll: |
Iz this like Lord Of The Rings week .... am vazut Return of the King filmul shi m-a dat peste cap .... apoi ... vine la HBO ... Fellowship Of The Ring ...?
Cineva mi-a facut rost de o parodie la Fellowship Of The Ring .... cea de la MTV Movie Awards - so funny :lol: .... apoi am fackut rost de jocul Return of the King care are interviuri cu actorii shi care are imagini din versiunea extinsa la the Two Towers shi care are shi imagini din Return of The King ... ce mai .... this is like the best week of my life! De adaugat k am cunoscut shi o tipa care nu le are cu Lord Of The Ringhgs dar a zis k asta se va schimba in curand ... cica m-ar asculta vorbind zile intregi - nu k ash avea ce spune pentru k nu am ajuns inca la nivelul lui Demonelle ... dar se va rezolva totul in curand ... de inf\data ce voi citi majoritatea cartzilor iar limba elfa va fi introdusa in baza de date a creierului meu ... :lol: :lol: :lol: |
Re: Incasari inimaginabile LOTR III!!!
Originally Posted by TuDy_^:
Bravo Tudy! tranteshte-le in fazta la totzi varza ashtia de pe Forum care dispretzuiesc filmul asta din ciud shi nu ptr alte motive .... Pregatesc shi io' ceva pentru ei ... asha pentru Craciun ... este cam indraznetz shi nu promit nimik ... dar vad io cum fac ... :lol: keep ur filthy mouths SHUt or i'll send this guy 2 kick ur ASS :lol: :lol: ![]() |
![]() Lord of the Rings - Fellowship of the Ring Stapinul inelelor - Fratia inelului -------------------------------------------------------------------------------- Duminica, 21 decembrie 2003,ora 21:00 Miercuri, 24 decembrie 2003,ora 21:00 Marti, 30 decembrie 2003,ora 18:00 HBO check it out : Legenda prinde viata. Tinarului hobbit Frodo i-a fost dat spre pastrare un inel magic care nu trebuie, cu nici un pret, sa incapa pe mina fortelor raului. In fruntea unui grup de oameni, hobiti si elfi, el va pleca intr-o calatorie epica pentru a salva "Tinutul de mijloc". Odata cu "Fratia inelului" se naste o noua si brava lume fantastica care stabileste un standard cu care alte filme vor fi comparate. Nu e o simpla copie a materialului sursa - celebrul roman al lui Tolkien - ci ii pastreaza spiritul si recreeaza o feerie singulara, cu locatii evocatoare, scene de batalie elaborate si creaturi fantastice fabuloase. E mai aproape de "Braveheart" sau "Gladiator" decit de "Harry Potter". Spectacolul devine mai intim si mai credibil prin intermediul personajele facute din tuse revelatoare: uitati-va atenti la Gandalf, la miinile sale muncite si ochii obositi, la picioarele paroase si ochii limpezi ai lui Frodo, hobitul de care depinde soarta "Tinutului de mijloc". Sinteti invitati intr-o calatorie initiatica filtrata printr-o minte bolnava de imaginatie. Daca esti un fantasy fan, "Fratia inelelor" are tot ce ai putea cere de la un astfel de film. E festiv, mitic, elegiac si, mai important, cinematografic. Nu va fie frica daca nu stiti diferenta dintre o orca si un elf, filmul va va captiva chiar si daca nu ati citit sursa literara. Filmul lui Peter Jackson, plin de imaginatie feroce, te inspira prin proportiile si puterea sa. Are pasiune adevarata, emotie, teroare si un simt aproape tactil al raului care lipseste din alte filme despre lumi magice. Actorii se privesc adinc in ochi si jura intr-un limbaj cvasi shakespearian care ar fi putut parea ridicol daca n-ar exista convingerea cu care e rostit. Camera lui Jackson zboara ca un vultur, planind si plonjind in scene incredibile de singe si distrugere. Pentru scenografia filmului, regizorul a apelat la ilustratorii cartii lui Tolkien, astfel ca descrierea tinuturilor, a arhitecturii si a creaturilor raului e neintrecuta. Jackson isi pastreaza filmul ancorat in pamint - aproape ca poti simti mirosul mlastinilor din padure. E un film violent in care exista mai multe momente Matrix decit medievale. Cu fiecare secventa, te trage mai adinc si mai jos si te lasa flamind de mai mult si mai mult. E la urma urmei, o trilogie. |
Originally Posted by TLD:
"Locatie" inseamna chirie platita pentru inchirierea a ceva, si nicidecum loc. Apropo, ce are cuvintul asta, "loc"? De ce nu-l folositi pe asta? E prea banal? |
Originally Posted by horatiu:
|
Da, vreau, lamureste-ma.
|
Locatia in care s-au filmat filmarile filmate a fost filmata de catre cineva care filma cu o camera fara film in ea. Aici poate avea sensul de platou de filmare, car emi se pare destul de sinonim. Inlocuind locatia cu loc obtii Locul in care s-au filmat filmarile filmate a fost filmata de catre cineva care filma cu o camera fara film in ea. Limba romanma are fel si fel de sensuri, ca daia ii o limba complexa... Te lamurisi sau iar tre sa fac posturi aiurea?! |
vai de mine! Am terminat adineaori de vazut ultima parte de la LOtr si nu pot sa cred ca s-a terminat. pentru mine finalul asemanator cartii este minunat si desi nu l-am vazut in varianta Dvd am ramas uimit si sunt convins ca film ca acesta nu exista!
Revolutions mi-a placut dar se pare ca return a fost mai tare , parerea mea: Arwen este incredibil de frumoasa iar legolas cu gimli - distractivi ca intotdeauna, gandalf taie in carne si oase si ce sa mai zic ca nu ma mai opresc. Aragorn cu coroana sa PERFECTA - ce mai ? Faceti rost de film ca este OPERA DE ARTA! ATATA TOT! |
Korekt bate la funduletz pana si matricea. Insa ambele au marcat ca sa zic asa finalul anului...
|
Remarcabila straduinta ta de a atribui un sens inexistent unui cuvint. Probabil ca, impreuna cu sutele de mii de tineri care folosesc locatie cu sensul de loc, vei reusi. |
|
Incredibil ... a inebunit TLD - shi-o fi pierdut mintzile ... nu-mi vine sa cred k a zis k Matricea a fost batuta la funduletz de Return Of The King! U the Man ... itzi place Matricea da' ai recunoscut k tzie ... shi aicea nu-i vb de parerea generala ... tzi-a plakut filmul ... U The Man! |
Originally Posted by Gaandalf:
|
...admirabil...
|
![]() ''I believe I can fly Got shot by the FBI I just wanted a chicken wing I blew up burger king I believe I can swear Everday with my shiny hhhhhhaaaaaaaaiiiirrr I believe I can fly I believe I can fly'' :lol: :lol: :lol: |
Bey, nu fa mishto...parca e in agonie...poor elf...
|
Originally Posted by Demona:
Ah! pai in parodia mea ... Legolas e GAy! |
man,you're so toast!iubeshti pe Liv Tyler sau personajul Arwen?let it go man!iti faci rau... 8) |
emanuel, ne poti informa la ce cinematografe din bucuresti va fi proiectat din 2 ianuarie (in afara de multiplex) ?
|
Originally Posted by archon:
|
Din 2 ianuarie 2004 in Bucuresti:
Hollywood Multiplex: Vineri,Sambata 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21:00 23:00 Duminica 10:45 13:00 14:45 17:00 18:45 21:00 22:45 Luni-Joi 13:30 14:30 17:30 18:30 21:30 22:30 Glendale: vineri-sambata: 10 - 13,30 - 17,00 - 21,00 - 24,30 - 3,45 duminica-joi: 10 - 13,30 - 17,00 - 21,00 Patria: inca nu am orele de rulare... |
Mai sunt doar cateva zile...Cum p'sicii mei ai putut sa cedezi tentatiei de a-l vedea mai repede(pe cpu,banuiesc?)
Craciun fericit! |
Originally Posted by raptor:
nu pe CPU ..... l-am vazut exact asha cum trebuie la CINEMA! |
Originally Posted by emanuel:
Pai shi cat costa biletul la PREMIERAS EMi ... vrem sa shtim ... shi dk e sa vin la ce ora ne amestecam ? |
Cred ca va fi tarif normal la toate cinematografele... CRED...
|
|
Bah asta este primul Craciun in "familie" aici la Forum ....
"Craciun Fericit!" la totzi forumishtii chiar shi la LOTR shi Matrix Haters! :D |
Pai noi vrem sa vedem premierra la Hollywood Multiplex ... nu de alata da' se merita dupa ce am vvazut akolo "inca un film de genu' asta" ...
So ? cat costa biletul akolo ? Emi cam pe la ce ora crezi k ar fi bine sa ne strangem sa vedem filmul ... cu totzi forumishtii ? |
This morning ... ONE on ONE show... on SkyNews - Gandalf The White was invited 4 an interview ...
Host : Sir Ian McKellen ... which of ythe 3 movies did u like the most ? SIM : The Fellowship Of The Ring - defenetly - Host : Did u enjoy playing Gandalf in these amazing 3 moviez ? SIM : Of Course ... i mean .. he iz the true embodiment of love, and reason and devotion ... he is the ultimate mentor, a fantastic guide; i would do it again and again and again ... Host : What's this rumour i hear about the movie "The Hobbit" ? SIM : It is no rumour - a screeenplay is being developed and they are gonna stay down and talk about it ... and in the end it depends on only one person ... Peter HJackson - will he say YES or NO Host : What exactly did u like most of these 3 moviezzz ? SIM : Well - my favourite actor on the set was Andy Serkis who inpersonated Gollum so well... and the way he was made on computer ... it's amazing ... Host : Which of Gandalf's lines did u like most ? SIM : I think the one with "YOU SHALL NOT PASS"! I was supposed 2 say that 2 a vicious Balrog - but instead there was this racket on a huge scale and it was koving from one side to the other and i gad to follow it with my eyes ... and what i think i actually heard inside my mind when saying "YOU SHALL NOT PASS"... was "YOU SHALL NOT BOUNCE" ... :lol: :lol: :lol: Keep ur pants on boys and girls ... TLD is waiting 4 ANIMATRIX 2 ... and we're gonna wait 4 The Hobbit 2 come out ... Pee Jay HAS GOT TO SAY YES ... |
Mah ce tot aud la TV ... ke zapada la greu in Bucuresti ? Ia punetzi mana pe lopetzi shi facetzi drumul liber k sa pot sa vin la premiera la Lord Of the Rings ...
:lol: |
|
"Sarbatori fericite!" tuturor.... :D
|
Daca ma trezesc pana pe 2...poate apar si eu de prin nameti...
Dar sincer am mari dubii. :) Gaandalf...mi se pare mie sau a inceput sa-ti placa pe la noi? ;) |
Aha a inceput sa ii plac abucuresti, cu aglomeratia lui cu tot! :P
|
Originally Posted by Danny:
Hai sa traiesc cu numele k ma cheama Cristi ... :lol: :lol: :lol: DA mah imi place - k la CTA nu am forumishti cu kre sa ma intalnesc ... asha k trag shi io' cat pot ... am vb cu Ricutza shi a zis k vine shi ea pe 2 la premiera ... pana atuncea ... dupa aceasta mica pauza de masa VA salut shi Craciun Fericit in contnuare ... shi POFTA BUNA! ptr nehalitzi - ma includ shi JE! :lol: (X-mAs Bells in the backround!!!) |
Dupa nishte booozzzz m-am hotarat;cred k apar shy eu:vreau ora si va zic in 2 zile dak ma prezint sau nu.
|
|
yup...si eu cred ca ne vom strange destul de multi...mi-au spus si niste fosti colegi de liceu ca vor sa vina si ei...asa ca probabil in stilul cartacteristic iar voi face ture prin sala! :D
s-ar putea sa avem o problema cu biletele...poate ca ar fi mai bine sa facem niste rezervari.... |
Originally Posted by ricutza:
|
Originally Posted by ricutza:
Mda, vezi sa te imbraci in rosu sa te recunoasca lumea mai ushor :D Si da, ar cam trebui facute rezervari...dar...eu unul nu stiu sigur daca vin. :-? |
Pe data de 2 orele spectacolelor sunt urmatoarele:
Sala 3 The Lord of the Rings:The Return of the King Stapanul Inelelor:Intoarcerea Regelui A.G. 13:00 17:00 21:00 -------------------------------------------------------------------------------- Sala 8 The Lord of the Rings:The Return of the King Stapanul Inelelor:Intoarcerea Regelui A.G. 11:00 15:00 19:00 23:00 Hotarati si voi o ora macar... :roll: |
Bah da' ne strangem fratele meu nu gluma...
Asha shi trebuie... cat mai multzi... Am mai vazut filmul de 2 ori pana akuma da' tot nu ma satur ... shi nu se compara cu ce o sa vad la MultiPlex! Ne vedem pe 2 .. io' ma intorc la mancat... :lol: |
Vin si eu !
Daca ma trezesc la timp, dupa cheful de Revelion, vin si eu ! Dar, vorba cuiva, puneti si voi mana si curatati zapada, ca n-am chef sa apar costumat in om de zapada.
|
Buhaha...pai in cazul asta mai bine rezervam/inchiriem toata sala si gata! :)
|
Hai sa va dau un anuntz destul important, ptr mine este shocant de interesant shi de thrilling : Pee Jay a confirmat ca varinata extinsa la Return Of The King va dura nici mai mult nici mai putzin de 4 ore shi 55 de minute ... in care vom vedea multe chestii pe kre le-am vazut in trailer da' nu au aparut shi in film .... ce anume ... va voi arata dupa ce vetzi vedea filmul asha k sa nu stric vizionarea intr-un fel sau altul ... mai sunt cateva zile shi ne vedem la marea premiera Return Of The King |
Eu nu mai pot veni...din cauza transportului...respectivu' se traje pe cur...Imi pare rau :cry: :cry: :cry: Gaandalf sa shty k am luat la cunoistiintza...am fost chiar acu' 4 ore sa vad dak au shy nu mai era.Cand apare itzi iau shy tie o copie shy cred k o trimit prin poshta.
BAaH voi facetzi poze k daca nu fac urat!Sha vad si eu ce am pierdut-va trimit si eu de la ce o sa fie in Cluj!La multzi ani anticipat! |
Da' in fond de ce nu?Vine careva de p-aici in Cluj la premiera?Eu am facut rost de douaj' de persoane,shy asta se cheama reducere la bilet 8)
|
Am adus LOTR III pe loku` 5
Si uite asa dupa o saptamana jumate` am reusit sa aduk Lordu` III pe loku` 5 in TopCinemagia... :lol:
La cat mai multe voturi sa sa`l vedem pe primu` lok cat de curand!!! :wink: |
Re: Am adus LOTR III pe loku` 5
Originally Posted by TuDy_^:
fff bine asha ... TUDY! inca ceva : http://www.cinemagia.ro/boxoffice_sua.php |
All times are GMT +2. The time now is 21:00. |