![]() |
:-? Poate n-a fost destul de clar. Raspund cu da, nu, irelevant. :)) Pot sa renunt la cuvintul in bold. Raspunsul se poate gasi si din prima dar cel mai sigur e cu intrebari.
Problema le-a fost data unor copii de clasa a 6-a si au rezolvat-o :D |
Originally Posted by White1:
Nu.
Originally Posted by White1:
Daca schimbi formatul intrebarilor pot sa-ti raspund ceva :D De fapt cred ca ar trebui sa scot irelevant, sa ramina doar da si nu, ca sa fie mai simplu. :D |
Neah,nu ma ajuta cu nimic intrebarile alea.Daca erai sub presiunea si trebuia sa raspunzi rapid la ele imi dadeai singura raspunsul:)) Eu nu mai sunt in clasa a 6-a,imi permit sa nu stiu din astea:P
|
o fi fost inelul alteia :-/ . Poate erau in luna de miere fiecare cu alt partener, s-a intamplat sa fie in acelasi loc, s-au intalnit si si-au dat seama ca e un semn si INCA se mai iubesc, iar Ion a aruncat inelul.:-/ dar ce inel o fi aruncat :)) ca ma gandesc ca nu avea inelul nevestei la el. Pfuu, poate vroia sa o paraseasca pe Maria si avea inelul celeilalte cu el, si-a dat seama ca INCA o mai iubeste pe Maria si l-a aruncat.
Era inelul de logodna al Mariei? Igrosarea lui "inca" in enuntul problemei are relevanta in rezolvarea ei? |
poate nu era inelul de logodna... sau poate Ion era casatorit cu alta si a aruncat inelul in semn ca vrea sa ramana numai cu Maria. sau poate a aruncat inelul de pe degetul mariei pentru ca o strangea prea tare... who knows? :))
|
Copii, voi intrebari ati invatat sa puneti? :P
E mai greu sa faceti scenariul fara intrebari, dar daca va amuza, desigur, continuati :)) |
Originally Posted by indiferrent:
Nu
Nu, doar m-am amuzat scriind asa :) Asa cum am mai spus, cuvintul "inca" se poate scoate complet din fraza daca va deranjeaza :)) |
ok, intreb eu:
a cui era inelul? era inelul de logodna? cei doi s-au despartit dupa ce Ion a aruncat inelul? (astea is bune? :) ... ma refer la intrebari:-/ ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
1. Nu e buna :) 2. Nu 3. Nu |
era inelul lui Ion?:))
|
Faptul ca Ion a aruncat inelul i-a salvat viata Mariei?>:)
|
Eu ma gandeam ca s-au dus cu vaporul in luna de miere si Maria s-a gandit sa faca o baie in mare. Dar cum Maria uitase ca nu stie sa inoate, odata ajunsa in apa, incepuse sa dea din maini ca ametita. Ion, indragostit pana peste cap de ea, se gandeste sa-i arunce inelul (colacul de salvare), ca ea sa se prinda de el si sa revina din nou pe "uscat".
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu
Originally Posted by Kramer:
Da :) |
1. E ceva adevar in ce zice buticut?
2.Erau la masa cand a aruncat inelul? |
Originally Posted by Kramer:
1 Nu 2 Nu |
inelul aruncat este un cerc de metal care se poarta ca podoaba pe deget?
|
Nu :) |
Vai,ce rusine,pana si elevii de 6-a au rezolvat-o:P
|
Probabil au pus mai multe intrebari. Ei au mai multa imaginatie. E putin aiurea ca, de fapt, inelul nu este un inel. Daca arunca inelul care, de fapt, nu este un inel, trebuie sa fii elev de clasa a sasea si sa te gandesti la tot felul de tampenii. Asta e ca aia: ce e rotund, are doua dungi si merge in sus? O portocala cu bretele intr-un lift.
|
Intrebarea "de ce?" la ce se refera?
De ce a aruncat Ion inelul? sau de ce i-a multumit Maria? Din moment ce ai zis ca Ion i-a salvat viata Mariei, atunci Ion a aruncat inelul ca sa ii salveze viata Mariei, iar Maria i-a multumit pentru ca i-a salvat viata. |
All times are GMT +2. The time now is 22:43. |