![]() |
1. A Clockwork Orange
2. American History X 3. One Flew over the Cuckoo's Nest 4. The Pianist 5. La Vita e Bella A Clockwork Orange e de departe favoritul, in rest granita dintre celelalte e foarte subtire. |
1. Kick-Ass
2. Snatch 3. Lock, Stock & Two Smoking Barrels 4. Oldboy 5. Perfume: The Story of a Murderer
Originally Posted by Alexa9793:
Seriously? Sunt surprins ca i-a placut cuiva filmul ala daramite sa-l mai puna in topul celor mai bune filme vazute vreodata. Dar, vorba aia, gusturile nu se discuta :) |
1. Fight Club
2. American Psycho 3. American History X 4. The Usual Suspects 5. Kill Bill |
1. The curious case of Benjamin Button (2008)
2. Despicable me (2010) 3. Inception (2010) 4. Forrest Gump (1994) 5. Avatar (2009) |
1- Down of the dead
2-ZombieLand 3 -The Dark Knight 4- Scarface 5-The Mask |
1.LOTR
2.The Usual Suspects 3.A Clockwork Orange 4.Goodfellas 5.Pulp Fiction |
1.The Shawshank Redemption
2.Green Street Hooligans 3.The Lord of the Rings Trilogy 4.The Bourne Trilogy 5.The silence of the lambs |
1. Terminator 2: Judgment Day (1991)
2. The Good, the Bad and the Ugly (1966) 3. Der Untergang (2004) 4. Aliens (1986) 5. Star Wars (1977) |
top 5 filme vazute
1- The curious case of Benjamin Button
2-Inception 3-Lord of the rings (trilogia) 4-The Bridges of Madison County 5-Crash |
1. Lord Of War
2. Kingdom of Heaven - director's cut --- e cel mai frumos film pe care l-am vazut 3. House M.D. 4. Fight Club 5. Filantropica |
"2. Kingdom of Heaven - director's cut --- e cel mai frumos film pe care l-am vazut"
Si mie imi place, mai ales coloana sonara dar ma deranjeaza cateva chestii: - o rigina se indragosteste de un taran???? - King Artur se roaga de un fierar sa il ajute sa recupereze Ierusalimu...mai ales in vremurile respective. Numa fazele astea sunt absurde avand in vedere ca filmu se vrea a fi inspirat dupa ceva fapte reale, probabil sunt mult mai multe dar sunt prea beat acuma........ Daca ti-a placut Kingdom Of Heaven iti recomand :"Arn: The Knight Templar" si Arn: The Kingdom at Road's End". |
1. 2001 : A Space Odyssey
2. A Clockwork Orange 3. Pulp Fiction 4. Fight Club 5. Memento @danonino House M.D.? =)) |
Originally Posted by andreyuzzu:
Cu mult peste filmele de la tine din lista. |
Da , mult mai bun :| In primul rand e serial tv , nu are ce cauta intr-un top de filme.
|
1 K-Pax
2 Das Experiment 3 The Last Station 4 The Exorcist (cel vechi) 5 I am Sam |
Originally Posted by danonino:
|
Ghici ce? Ideea o sustin in continuare.
|
Danonino si eu tin cu tine:)
5.The number 23 4.After.Life 3.Hellraiser 2.Clownhouse 1.Sweeney Todd:The Demon Barber from Fleet Street |
Dupa lista nu cred ca se mai mira cineva ca esti de partea lui danonino...
Si ca sa nu fiu off-topic: "8 1/2", "2001: A space odyssey", "La Dolce Vita", "Seven Samurai", "Stalker". |
Eh acum ce sa faci, fiecare cu micile sale placeri:)
Din lista ta, singurul care mi-a placut e 2001 |
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |