![]() |
Originally Posted by Windom:
Hei, multumesc :) Well... atunci nu-mi ramane decat sa vad mai mult Bergman ca sa ma inspire; Windom, fug la dedicatii, simt eu cum un cantecel vrea sa ajunga la urechile tale :P |
Mulțumesc pentru aprecieri, Șoricico!
|
Da, excelent!
Vedeți ce importantă e alegerea unui nume adecvat? |
![]() |
Originally Posted by Ipu:
:) Era excelent daca incadram un milimetru mai la dreapta, dar legat de nume da, este foarte important, te trimite catre miezul imaginii si iti da o idee despre ceea ce se petrece in mintea celui ce fotografiaza |
Important e si sa ai suflet de poet. Iar ideal e sa-ti placa si spurcaciunile pe deasupra.:-*
|
Originally Posted by Windom:
Ha! >:) >:) >:) Uite cine poate sa priveasca inauntrul meu ca intr-o oglinda ;) :-* Abia astept sa incep sa exorcizez si atractia catre spurcaciuni in fotografie :)) Atunci sa te tii >:) |
![]() |
![]() |
![]() Agonia lui Icar |
![]() |
povestea acestui domn care e?
|
Pictor de strada, din parcul de pe Stefan cel Mare. Facea portrete in creion pentru 10 lei.
|
Altii le faceau in vara , aici , pentru 35-50 de euro
|
Shory, super poze, ai un simt artistic si o viziune care surprinde in mod placut!
Ipu, pozele tale ma indeamna ''sa merg mai departe'', sa imi inving ''temerile'' si sa lupt pentru visele mele. ;) Marius_em pozele tale sunt mult mai cerebrale, mai realiste. Insa sunt bine realizate! vave, ''grozav'' apus, iar silueta aceea te indeamna ''sa visezi frumos'' ! culorile se intrepatrund si transmit o stare de liniste ! Somn usor ! Pun si eu o poza, nu e reusita dar imi place la nebunie cum se vad razele soarelui :) ![]() |
vave, ador poza aia cu silueta. tu esti modelul?
si una de la mine. facuta pe la Secaria (Valea Doftanei). fara nume. enjoy! ![]() |
mm, shory, really sees :-bd
|
B.Spider: mersi.
pipes, nu sunt eu modelul, iar fotografia în sine a fost un instantaneu. Tipa nu stătea la pozat ci pur şi simplu admira priveliştea. În aceeaşi zi, mai devreme: ![]() |
Sori ruleaza, dar ce se mai aude cu sectiunea foto?
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 22:23. |