![]() |
:-bd
![]() |
Foarte misto,o sa incerc si eu intr-o zi s-o ard ca Banksy.:))
|
Motanul obez al lui vara-mea.:))
![]() Ultimul portret,la dublu din nou.Am scanat desenul de mai multe ori si m-am tot jucat cu setarile scanner-ului dar tot a iesit prea deschis. ![]() |
kriss..... heheh
|
Le-ai vazut acum cand ai ajuns acasa.:))
|
cam așa ceva?
![]() |
Nu chiar,arata prea manjit cu mina.:P
|
kriss... desenul a fost livrat in maxima siguranta! :D
|
Saru'mana :-bd
|
mersi frumos. a iesit foarte tare, imi place mult!
|
Ma bucur ca iti place.<:-P
Apropo,ca tot ma intrebam cu mai multe persoane,cine e in tabloul din spatele tau?Cumva Michael Jackson?:-? |
Da
|
Deci avem ochii formati.:))
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
păi nu am știut cât de negru l-ai făcut tu. l-am modificat până când diferențele au fost nesemnificative. dacă te interesează, îți explic ce să faci pe viitor pentru ca să iasă imaginea cât mai aproape de ce ai pus tu pe hârtie. e simplu, în loc să te joci cu contrastul din scaner. |
Am scanat la vara-mea desenele,eu nu am acasa dar am un vecin la care le mai scanez de obicei.
Totusi,sunt numai ochi si urechi.:D Poti sa-mi scrii aici sau pe privat,cum vrei tu.Multumesc! |
păi e simplu: deschizi imaginea cu Microsoft Office Picture Manager și ai sus pe bară opțiunea AutoCorect. dau click-salvezi până ajungi unde vrei (trebuie salvat după fiecare modificare) sau din Image Edit luminozitate/străclucire și culoare ajustezi cursorii până îți place. aici nu trebuie să salvezi decât la sfârșit.
|
Un portret facut pentru niste prieteni.
![]() Un experiment cu cerneala indiana aproape reusit.Am luat initial prea multa cerneala pe penita si s-a scurs fix langa ochiul drept.Dupa ce am injurat ca la usa cortului,am reusit sa ma calmez si sa corectez in mare parte.#:-S ![]() ![]() |
marfa marfa.... bravo kriss :D:D:D:D:D
|
Originally Posted by iiii:
Aiiii! Cata mandrie reiese din comentariul tau! :) |
Bruno,un caine fotogenic si cu personalitate.Astept verdictul,rvn.:P
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 19:48. |